tiistai 2. joulukuuta 2014

erin @ tulisuudelma, vantaa

Joulukuu on jo kovasti käynnissä, mutta palataanpa hetkeksi tuonne marraskuun puolivälin tienoille.

Kaverini Heidi kyseli multa jo tuossa syyskuussa, josko lähtisin seuraksi Erinin keikalle Vantaalle. Sovittiin, että ajan Heidille Järvenpäähän ja jään sinne sitten yöksi. Lopulta jengi hieman kasvoi, ja meitä olikin koossa seitsemän vanhasta Nylon Beat -fanijengistä :) Olin niin iloinen, kun näin noita tyyppejä, sillä jos laskettiin oikein, niin ollaan koko jengillä nähty viimeksi 7 vuotta sitten. Noi muut on toki nähneet aktiivisemmin, kun asuvat lähempänä toisiaan.
Mutta luulen, että Facebookilla on nykyisin suuri osa siinä, ettei tuollainen 7 vuoden taukokaan tunnu niin pitkältä. Kun on periaatteessa koko ajan yhteyksien päässä toisista, niin oikeastaan oli kuin mitään taukoa ei ois koskaan ollutkaan. Joskus tauon jälkeen hyvienkin ystävien näkeminen voi jännittää, mutta nyt ei kyllä ollut tietoakaan moisesta. Ehkä sekin voi jollain tapaa vaikuttaa, että kaikki ollaan alunperin tutustuttukin netissä, ja se on (ainakin mulle) niin luonnollinen kanava ystävyydelle.

Vaikka oon edelleen aika epävarma lähtemään ajelemaan vieraisiin paikkoihin, niin Järvenpää on kuitenkin sen verran pieni kaupunki, ja Heidille oli helppo ajaa, joten uskalsin lähteä. Joskin kävin neljässosan matkasta läpi Google mapsin avulla etukäteen :D Onneksi Heidi pääsi vähän aiemmin töistä, niin pystyin ajelemaan vielä valoisaan aikaan perille.

Pälätettiin useampi tunti Heidin kanssa kahdestaan, kunnes muuta jengiä alkoi valua paikalle. Jotenkin ilta ajautui mun synttäreiden juhlistamiseen, vaikka olin vaan sivulauseella maininnut, että keikka osuu sopivasti mun synttäriviikolle :P Sain siis tyypeiltä ihania synttärilahjoja, ja join aika paljon muiden piikkiin, mikä vissiin oli vähän tarkoituskin, mutta mulla vähän omatunto kolkutti :P


 Laulettiin Heidillä Singstaria ja juteltiin niitä näitä, kunnes puoli yhdentoista aikaan lähdettiin kohti Tikkurilaa, osa meni junalla ja osa autokyydillä. Erin oli laittanut meidät listalle, eikä onneksi tarvinnut jonottaa. Mä en ole koskaan käynyt Tulisuudelmassa, eikä nyt välttämättä ihan heti tuu hinkua mennä uudestaan :D Tai siis. Oikeasti siellä soinut musiikki oli tosi hyvää, tanssittavaa ysäriä ja nykypoppia, mutta siinä paikassa oli muuten jotenkin kammottavat vibat :D

Keikka oli tosi hyvä, joskin ainakin alussa oli yleisön puolelta melkoista tungeksimista, mikä otti päähän ihan huolella. Mutta muuten oli hyvä fiilis, ja oli ihana tanssia siinä meidän jengin kanssa ^^ Kuulin nyt ekaa kertaa Sä osaat! -levyn biisejä livenä, ja Annan maani pyöriä -biisin versio olikin ihan huippu! Siinä oli vähän jotain teknomeininkiä, tanssijalka vipatti kyllä kovasti :)
Encoren alussa Erin vielä bongasi mut yleisöstä ja toivotti hyvää syntymäpäivää, ja mä olin jo ihan liikuttunut :) Keikka oli jo melkein ohi, kun mietin, että pääsinpä mä helpolla, että ei ainuttakaan itkubiisiä tullut, eli vaikka olin liikuttunut koko illasta, niin ei ollut tullut itku. Mutta vikana biisinä tuli Vanha sydän, jonka olemassaolonkin olin jo autuaasti unohtanut. Ja sitten tuli vähän itku :) Mutta ei sellaista hysteeristä kuin viimeksi Oulaisissa, se oli ihan kamalaa :D

 


Katja lähti heti keikan jälkeen, mutta me muut jäätiin vielä joksikin aikaa. Mua rupesi kyllä melko pian keikan jälkeen väsyttämään tosi paljon, ja join loppuillan vettä. Oltiin ehkä jotakuinkin puoli neljältä takasin Jäkessä.

Aamulla Heidillä oli hirveä darra, mutta mulla ei juuri mitään, ainoastaan oli vähän tuskaista, sillä mulla meni aamulla nukkuessa ja uuden lävistyksien takia jatkuvasti kääntyillessä alaselkä tosi jumiin. Myös Lauralla oli lauantaina paha olo :D Ei naurattaisi muuten, mutta kun teemana vähän oli tuo "welcome to the club", että mitäs me yli kolmekymppiset vanhukset x) Käytiin siis vielä kolmisteen Mäkkärissä syömässä, ja mä lähdin sitten pikkuhiljaa ajamaan takasin kotiin päin. Kotona ei mennyt kauaakaan kun nukahdin sohvalle muutamaksi tunniksi, ja kun heräsin, niin Make toi kebabia :)

Mutta siis vitsi... Oli ihan mieletön ilta, ja oli niin hauskaa näiden ihmisten kanssa, sitä melkein pakahtui kiitollisuudesta, liikutuksesta ja onnellisuudesta ♥ Kiitos vielä Heidi, Laura, Katja, Marjut ja Joonas + Laura H., Erin ja bändi :)

(Osa kuvista on Heidin ja Katjan ottamia)

1 kommentti: