perjantai 19. joulukuuta 2014

pre-joulu

Aika on mennyt jotenkin nopeesti taas, vaikka ei ole mitään tehnyt. Unirytmi on ollut viturallaan kun ei ole ollut rutiineja. Pari kertaa yritin laittaa herätyskellon soimaan, mutta herääminen oli niin tuskaista, että luovutin sen kanssa. Onneksi se sentään työpäivinä on toiminut :P Maanantaina ja torstaina olin kukkiksella, nyt on viimeinen vapaapäivä ennen jouluaattoa.

Nemo sunnuntaiaamuna


Oon tässä kotosalla lähinnä valmistellut joulua, leiponut, ostellut lahjoja, paketoinut niitä, askarrellut niitä... Toissapäivänä sitten käytiin pakettikierroksella Lohjalla, sekä kaupassa ostamassa lähinnä kinkku ja laatikot. Ollaan tänä jouluna kokonaan kotona tylsistymässä, ja mennään Lohjalle vasta tapaninpäivän jälkeen viikonloppuna. Jos meinataan kolmen päivän aikana mökkihöperöityä, niin tulee varmaan käytyä Maken porukoilla sitten :)

Niin joo ja tein elämäni ensimmäisen piparkakkutalon, joka onnistui melko hienosti :) Alustasta tuli vähän liian iso, ei ollut tarkoitus tehdä ihan noin suurta pihaa. Ja oli siinä ja siinä, että led-tuikku mahtui ovesta sisään, mutta mahtuipa kuitenkin :) Ikkunat on tehty sulatetusta tikkarimurskasta, ja tuo polku on myös tikkarimurskaa. Talo koottiin itsetehdyllä pikeerillä, ja vaikka se taisi olla aavistuksen liian löysää, niin hyvä tuli.
Ehdittiin myös itsenäisyyspäivänä käydä Turun Klubilla katsomassa Beastmilkiä ja Atomikylää. En oo varmaan ikinä missään nähnyt yhtä paljon ruutupaitoja, risupartoja ja hipsterilaseja, kunnon slumbersexual-meininkiä x) Mä en jaksanut seisoskella katsomassa Atomikylää, mutta ihan hyvältä se kyllä kuulosti. Make taas tykkäsi siitä enemmän kuin Beastmilkistä, josta se ei tuntunut oikeen välittävän. Musta niillä oli ihan hyvä meininki. Yllätyin, että niiden toinen kitaristi oli nainen, se oli virkistävää. Oli kyllä jokseenkin hassua, että välispiikit tuli englanniksi. Kuulin, että laulaja on britti, mutta on asunut Suomessa jo pitkään, joten... ois voinut suomeksikin spiikata :P Joskaan ei sillä niin hirveästi ollut väliä, kun tuntui ettei heillä hirveästi ollut asiaakaan x) Kuvat keikalta ei oikeen onnistuneet, kameralla tuli pimeitä ja puhelimella rakeisia, joskin muuten parempia.
Päästään vielä nyt viikonloppuna kahdelle keikalle, kun Turussa on Raskasta Joulua ja Blues Pills.

Beastmilk

Piipahdettiin myös vielä tuolla meidän koululla Joulutalossa. Näyttely tuntui tänä vuonna melko pelkistetyltä, eikä sellaista tirkistelyn- ja tarkastelunhalua tullut. Yhdessä työssä kyllä oli himoitsemiani tillandsioita ja piilokukkia. Ostin myymälän puolelta sitten kuitenkin vähän tavaraa, itselleni esim. kurkuman, jonka bongasin jo todistustenjakopäivänä :) Se pääsi jo aiemmin syksyllä tuunaamaani purkkiin. Teki mieli ostaa sieltä muutama amppelikin, mutta eipäs ollut oikein varaa. Tällä viikolla siellä myytiinkin jo näyttelytöitä alehinnoin, ja kävin vielä hakemassa sieltä tuon yhden työn, mitä katselin sillä silmällä. Annan joulun yli työn olla ihan sellaisenaan, mutta sitten puran sen ja teen kasveille jotain muuta kivaa.

Joulukuusikin koristeltiin loppuun jo alkuviikosta, vaikka alunperin piti odottaa viikonloppuun. Askarreltiin itse vähän koristeita, niin ei sitten malttanut odottaa sinne saakka :) En varmaan kirjoittele enää ennen joulua, joten toivotten mukavat joulunajat kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti