perjantai 5. joulukuuta 2014

joululahjatoiveita

Nyt kun alkaa ikää olla jo lisää, ei joululahjat useinkaan ole pientä tilpehööriä (varsinkin kun lähinnä yritän päästä siitä eroon), ja lahjatoiveet on usein aika käytännönläheisiä. Mitään en kovin erityisesti joululahjaksi kaipaa (paitsi uudet nappikuulokkeet, jotka pyysin jo Makelta), ja lahjakortit taitaa tässä vaiheessa elämää olla aika kova sana. Mutta keräsin muutamia muitakin, mitä voisin tänä vuonna haluta.

Lahjakortit
- EMPJäätelökone (OBH Nordica)
- Tykkäisin tehdä enemmän jäätelöä karpisti(kin), mutta sellainen perus yksinkertainen pakastus ja välillä sekoittaminen on ihan perseestä. Tuo OBH Nordican vekotin on tarpeeksi pieni ja nätti, ja riittää varmasti vallan hyvin meidän kahden jätskihimojen taltuttamiseen.

Turmion Kätilöt DVD

Pirjo Koppi - Beautification kirja
- Kirja käsittelee floraalisia koruja, ja sitä saanee tilattua vain Pirjo Kopin omilta sivuilta.

Korutarvikkeita
- Oon kovasti innostunut tekemään itse koruja, ja ihan kaikennäköiset korutarvikkeet, helmet ym. ovat erittäin tervetulleita.

Iron Fistin My Little Pony lenkkarit
- Meitsin koko on jotakuinkin 42.

Mustia toppeja ja paitoja
- Perus toppeja ja paitoja ilman mitään printtejä, sais olla spagettiolkainta ja leveämpää olkainta, 3/4-hihaista, pitkähihaista, lyhythihaista... Ainoa kriteeri olis se, että paita olisi pitkänmallinen ennemmin kuin sellainen perus, joka itsellä tuntuu jo vähän liian lyhyeltä. Peruspaitoja tarvitsen töissä eniten.

Okkultismi-aiheiset vaatteet
- Erityisesti leggareita halajan, mutta muutkin kävisi.

My Little Pony -krääsä
- Nimenomaan tuollaisella ns. vanhalla ponikuosilla varustettua krääsää otan mielelläni vastaan :) Primarkilta on viime aikoina tullut aika paljon erilaisia virallisia My Little Pony -tuotteita, mutta niitä saa lähinnä eBaysta. Jos Suomesta jotain löytyy, niin kaikki kelpaa :)

Carl Barks & Don Rosa - Kielletyn laakson tarinat
- Don Rosa -fanina must have.

Iittala Taika-astiasto, mustavalkoinen
- Kerään tästä sellaiset kahvitteluun sopivat astiat, ja tällä hetkellä hakusessa nuo kuvassa näkyvät halkaisijaltaan 22cm lautaset. Myös vaikkapa tarjoilukulhot, kannut tms. kelpaa mainiosti.

Sukkia
- Kaikkein mieluiten mustia sukkia, joissa olisi jonkinlainen värikoodi, jotta pari löytyy helposti :) Kuvan sukat on H&M:n sivuilta napattu.

Mustavalkoiset ja salmiakkikuosiset jutut
- Mulla on ollut pitkään mustavalkoinen kausi, ja tykkään erityisesti salmiakkikuviosta. Joten mitä vaan löytyy mustavalkoisena tai m/v salmiakkikuvioisena, niin tänne vaan :)


Oikeastihan mulla olisi vaikka mitä vaatteita, joita haluaisin, mutta kun koot on itselläkin niin hakusessa ja vaihtelee niin paljon, niin helpompaa on olla kauheasti toivomatta niitä vaatteita :) Tai siksi juuri lahjakortit on jeba. Ennen en tykännyt lahjakortista lahjana, tuntui, että sellainen annetaan kun ei keksitä muuta. Mutta nyt lahjakortti olis oikeastaan paras lahja mitä voi saada, kunhan se on vaan oikeanlaiseen liikkeeseen. Ja tällä hetkellä kaipaan lahjakortteja tuollaisiin ns. perusvaatekauppoihin, en niinkään tarvitse mitään alternative-vaatteita, kun ei niille nykyisin oikein ole käyttöä.

Lisäksi aina ilahdun eläin- tai luonnonsuojelutyön hyväksi tehdyistä lahjoista. Itse meinataan jälleen maksaa ensi vuoden kummikoiramaksut Viipurin koirille, ja tänä vuonna lahjoitetaan myös joulukortteihin käytettävät rahat Suomen luonnonsuojeluliitolle saimaannorppien ja susien hyväksi. Perinteisten joulukorttien sijaan lähetetään siis sähköiset tervehdykset, tiedoksi vaan kaikille, jotka odottavat meiltä joulukorttia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti