sunnuntai 20. marraskuuta 2011

mukava viikonloppu

Viikonloppu on taas pikkuhiljaa ehtoon puolella, ja olikin tosi mukava viikonloppu rauhallisissa merkeissä :) Niin ja kipuisissa, nimittäin torstain bodypump on ilmoitellut itsestään vielä tänäänkin, mutta ainakin tietää tehneensä jotain, se noissa lihaskivuissa onkin parasta :)

Perjantai meni kotona ihmeempiä tekemättä, telkkaria katsellessa.
Lauantaina käytiin uudella Aarresaari-kirppiksellä, joka avattiin tähän keskustaan, mutta enhän mä tajunnut, että nyt oli nimenomaan se avajaisviikonloppu. Siellä oli väkeä kuin pipoa ja hädintuskin pääsi pöytärivistöjä edes tutkailemaan, ja jono kassalle oli melkein koko hallin pituinen -.- Tarkoitus oli vain tsekata josko kirppikseltä olisi löytynyt My Little Ponyja, mutta löysin vain yhden keräilemääni G1-sarjaa, ja sekin oli kovin likainen ja täynnä kuulakärkikynän jälkiä, joten en viitsinyt mennä kilometrin pituisen jonon hännille vaan sen takia. Jonkun eukon ostoskärryssä tosin näin yhden ponin :(

Kirppikseltä ulostauduttiin ahdistuneina mahdollisimman nopeasti, ja mentiin viereiselle Nesteelle pesemään autoa. Vuoden verran meillä on tuo auto ollut, eikä kertaakaan olla pesty sitä, ja koska pestiin auto itse siellä hallissa, niin siihen painepesurilaitteeseen menikin sitten vähän enemmän pesupoletteja kuin aluksi kuviteltiin... Mutta on se ainakin puhtaampi kuin ennen pesua :D Imuroida sen olis tietysti voinut samalla, mutta jos sen saisi hoidettua jossain muualla.

Autonpesuhommista tultiin kotiin, tehtiin karppipitsaa (tai siis Make teki), mä katselin Rare Exportsin ja jäin odottelemaan Anyaa kyläilemään. Tarkoitus oli ihan vaan juoda tässä kahvit ennen kuin lähdetään leffaan. Edellisten Twilight-osien perusteella en kovin paljon tuolta Aamunkoilta (tai eka osahan tämä vasta oli) odottanut, mutta sainkin yllättyä positiivisesti. Mulla on aiemmin tullut usein hirveitä myötähäpeän tunteita, ja päähenkilöt Jacobia lukuunottamatta on olleet ihan superärsyttäviä, mutta tän leffan aikana en tuntenut myötähäpeää, eikä Bella ja Edward olleet kertaakaan ärsyttäviä ja ällöjä, mutta onhan tuo vika osa luonteeltaan vähän erilainen kuin ne alkupään osat kun kaikki olivat kaiken suhteen niin epävarmoja. En tiedä saiko mun Robert Pattison -antipatiat lopullisesti kyytiä Vettä elefanteille -leffan myötä.
Bellasta oli saatu todella kamalan näköinen, ja sudet näyttivät hetkittäin tosi aidoilta, mikä oli myös ihan mukava, positiivinen ylläri :)
Leffan jälkeen mentiin Anyan kanssa vielä Rockin' Hoodiin jälkisiidereille, ja siellä ohjelmassa oli lähinnä Problems-bändin soundcheckiä. Parit sidukat ehdittiin juoda, kunnes mä lähdin lipunmyynnin alta kotiin ja melkein suoraan nukkumaan.
Oli erityisen kivaa taas tehdä jotakin mukavaa kaverin kanssa, mutta selvin päin :) Ei aina jaksa ryypätä.

Tänään onkin ollut täysin laiskottelu- ja kotisohvapäivä telkkaria katsellen ja joululahjoja miettien. Mulla oli pieni lahjakriisi, koska joillekin on joka vuosi yhtä vaikeaa keksiä sopivaa lahjaa. Kysyinkin Hannelta ja Makelta ihan suoraan lahjatoivetta, ja kerroin omatkin toiveeni, koska ns. erikoista ja odottamatonta lahjaa on vaan niin tosi turhauttavaa koittaa keksiä, varsinkin monen monen vuoden jälkeen, ja lisäksi mä jo aiemmin päätin, etten tänä vuonna ala rakentamaan mitään isoja joulukoreja tai lahjakokonaisuuksia, koska niihin saan rahaa upotettua vaikka kuinka paljon. Mutta onneksi ainakin isovanhempien ja äidin lahja on nyt mietitty, ja isovanhemmatkin saavat jotain mun itse tekemää :)
Saas nähdä saadaanko tänä vuonna kuvattua joulukortteihin joku kissoista vai ei. Muutama viikko aikaa suunnitella ja kokeilla :)

Parhaillaan on toinen karppipitsa uunissa paistumassa, ja jospa tässä vielä jaksaisi katsoa jonkun leffan ja lukea kirjaa. Mukavaa huomenna alkavaa uutta viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta viikonlopulta! :)

    VastaaPoista
  2. Itekkin kävin katsomassa Aamunkoin ekan osan viikonloppuna. Tykkäsin siitä kyllä ja jäi harmittamaan hirveesti se loppu, kun nyt ei tiedä koska se viiminen osa tulee :(

    VastaaPoista