sunnuntai 6. marraskuuta 2011

halloween 2o11

Dodiih. Halloweenia siis vietettiin jo viime viikonloppuna, lokakuun viimeisenä siis, ja tällä kertaa Halloween-bileet olivat yhtä kuin Hannen ja Villen tuparit Oulaisissa, eli melko pitkän matkan päässä. Kaikki vieraat saapuivat Oulaisiin jo perjantaina ja lähtivät sunnuntaina, koska vieraista lähes kaikki oli Hannen kavereita Lohjalta tai muualta täältä etelästä ja ajomatka siis oli vähän turhan pitkä vain yhden päivän vierailulle ;) Hyvin mahduttiin kuitenkin loppujen lopuksi siellä nukkumaan me kaikki 15 ihmistä.

Perjantaina me oltiin Maken kanssa perillä vasta vähän yhdeksän jälkeen, mutta ei sentään oltu viimeisiä paikalla. Mä väsäsin siinä perjantai-illalla vielä soittolistaa sillä aikaa kun muut pelasivat Aliasta. Suht aikaisin kuitenkin mentiin nukkumaan, jotta varsinaisena bilepäivänä sitten jaksaa.

Lauantaina siinä alkuiltapäivästä väsättiin porukalla loput ruuat valmiiksi, joskin Hanne ja Ville oli tehnyt suurimman osan jo aiemmin. (Kuvattujen lisäksi tarjolla oli paria erilaista salaattia, jotka tikkujen lisäksi tehtiin lauantaina.) Osa porukasta kävi siinä iltapäivällä Ahonperällä saunassa, mutta osa jäi koristelemaan paikkoja ja itseään. Kaikki taisi olla jotakuinkin valmista siinä viiden aikaan. Mun tekemästä soittolistasta ei lopulta kovin montaa biisiä kuultu sen jälkeen kun sanoin että koneelta voi vapaasti laittaa mitä haluaa :D Eli kauhufiilisbiisien sijaan kuunneltiin mm. ysäriä, mutta en kyllä valita ;)
Joskus puolenyön jälkeen lähdettiin paikalliseen baariin Medusaan, ja oltiinkin ainoat Halloween-meiningeissä. Ei ollut siis muita pukeutuneita. Ja koska kelloja siirrettiin, niin bailattiin siellä tunnin pidempään. Huomasin baarissa kyllä olevani tosi humalassa ja piilaritkin meinasi kuivua silmiin kiinni, mutta hauskaa oli, eikä mennyt pahan olon puolelle :P

Sunnuntaina me oltiinkin Maken kanssa viimeiset Teemua lukuunottamatta, jotka sieltä lähti, siinä puoli kahden aikaan.
Oli jälleen ihan huiput Halloween-bileet, kaikilla oli asut ja tietääkseni hyvä fiilis :) Jotenkin jopa tuntui, että aika olisi loppunut kesken.
Enempää en oikein osaa kertoa, joten seuraa todella suuri kuvaoksennus.

Meikäläisen asu :) Sponsored by eBay :D

Korut olivat eBaysta myöskin.

Make as Eric Draven

4 kommenttia:

 1. Voi kun hauskan näköset halloween-juhlat :DD Kiva kun kaikki on panostanut asuunsa :)Esittääkö tuo valkoasuinen tyttö sitä Ringin tyttöä? :D Ainakin se on ihan ilmetty :) Ruuatkin näyttävät... jos ei herkullisilta niin hirvittäviltä :D

  VastaaPoista
 2. jendina, joo, Hanne esitti Ringin Samaraa :) Sapuskat oli tosiaan ulkonäöstään huolimatta varsin herkullisia :D

  VastaaPoista
 3. Kevyesti hämmentävä hetki Felinen blogin kautta eksyä tänne ja lukea että tuparit Oulaisissa... :D Piti ihan pariin otteeseen tavata että vattafak luinko oikeen. Itsehän olen siis Oulaisista ;)

  ...ja Medusa kun on kyseessä niin sielä nyt ei koskaan ole ku paikalliset pissikset ja amikset. :D

  VastaaPoista
 4. Envia, hehe, Feline onkin itseasiassa kertonut että sä oot Oulaisista! :) En vaan muistanut kysellä asiasta siellä F:n läksäreissä. Mun serkku tosiaan muutti sinne loppukesästä poikaystävänsä perässä, ja siellä vietettiin tupari-Halloweenia :)

  VastaaPoista