torstai 22. joulukuuta 2011

mukavaa joulua!

Meillä aletaan jo pikkuhiljaa hiljentyä joulun viettoon (ainakin yritys on kova), ja tuskinpa tässä muutenkaan mitään mullistavia tapahtuu, joten seuraava päivitys tulee sitten joskus joulun jälkeen :) Joulumieli alkaa pikkuhiljaa kohota ehkä kuitenkin, koska päätin kaikesta huolimatta leipoa niitä joulutorttuja lisää, ja pipareitakin tuli tehtyä iso satsi. Niiden kuorruttamisen hoidan todennäköisesti huomenna, ja teen myös juustokakun samalla loppuun. Huomenna pitäisi myös varmaan tehdä viime hetken siivouksia viikonloppua varten.

Jouluaatoksi saatiin sovittua treffit tätini kanssa, ja nään siinä samalla mun muitakin isän puolen sukulaisia, kuten ukkia, jota olen viimeksi ollut katsomassa viime joulun aikaan :/ Oon niin älyttömän huono kyläilijä, mutta onneksi nyt ehditään kuitenkin nähdä vielä tämän vuoden puolella :) Eli aatto menee loppujenlopuksi vielä enemmän suhaillessa ja kyläillessä kuin oli tarkoitus, mutta sitä kompensoi tosiaan joulu- ja tapaninpäivä, jolloin ei välttämättä käydä missään.

Mutta viettäkää siis oikein mukava ja rauhallinen joulu, älkää stressatko turhia, syökää hyvin ja pitäkää huolta ja rakastakaa toisianne :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti