lauantai 31. joulukuuta 2011

12 kuukauttaMarjut teki hauskan pikku postauksen kerraten vuoden tapahtumia, ja mä halusin myös kokeilla muistanko mitään menneestä vuodesta :D Totuus lienee se, että täytyy tarkistella aiempia blogimerkintöjä ja otettuja valokuvia, että muistan ylipäänsä yhtään mitään. Katsotaan.


Tammikuussa sain vihdoinkin ostettua kymppikortin läheisimmälle kuntosalille. Sen käyttäminen vaan ei sujunutkaan yhtä hyvin, sillä kyseisestä kortista on vieläkin yksi kerta jäljellä :D Mutta yritin kuitenkin kovasti aktivoitua, ja ostin jopa uusia jumppavaatteita ja tanssilenkkarit.
Meidän yläkerrassa alkoi melko mittava remontti, jonka pahin meteli kesti pari kuukautta.
Tavastialla kävin Hannen kanssa katsomassa Daniel Lioneyeta ja Turisasta. Tammikuussa myös päätettiin Maken kanssa ragdollin hankkimisesta, kun oltiin niitä Masalassa käyty katsomassa :)

Kuva: Mirandos Ragdolls (Nemo etualalla)


Helmikuu oli lähes täysin Nemon odottamista. Käytiin katsomassa pentuja uudelleen, ja samalla näin pitkästä aikaa ystävääni Sannia.
Hermo oli kireällä yläkerran rempan takia, meistä kun kumpikaan ei ollut päivisin, jolloin remonttia tehtiin, töissä, kun tässä kerran työttömiä ollaan.
Helsingin On the Rocksissa tuli käytyä katsomassa piiiiiiitkästä aikaa Jonna Geageaa, joka esiintyi siellä Bryn Jonesin kanssa. Muutama Jonnan oma biisi, ja loput coverbiisejä, oli ihan mahtavaa :)
Oltiin myös Maken, Even ja Mikon kanssa katsomassa Ajattaraa Rockin' Hoodissa, ja siellä näin ensimmäistä kertaa myös ihanan Felinen, josta on sittemmin tullut yksi mun parhaista kavereista :)

Bryn Jones & friends feat. Jonna Geagea @ On the Rocks, Helsinki

Minä ja Feline Rockin' Hoodissa

Nemo helmikuussa


Maaliskuussa kävin viikon kestävällä työnhakuvalmennuskurssilla, joka ei mielestäni vastoin kaikkia odotuksiani ollutkaan ihan hyödytön. Tai no, enhän mä töitä saanut sen avulla, mutta tulipa ainakin CV päivitettyä :D Joskus helmi-maaliskuun vaihteessa aloitettiin vähähiilarinen ruokavalio.
Nemo kotiutui vihdoinkin kuun alkupuolella, joten loppukuu olikin pelkkää Nemon touhujen seurailua. Saatiin myös pitkän odottelun jälkeen uusi, isompi sohva. Pääsin myös vihdoin, 3,5 vuoden tauon jälkeen käymään kampaajalla, ja kokeilin ekaa kertaa kasvattaa kesäkukkia siemenistä.

Nemo oli vielä aika pieni ;)
Itänyt liuskalaventeli. Näistä kylvöksistä vain aitokissanminttu lopulta menestyi, kaikki muut kuolivat.


Huhtikuussa harjoittelin kovasti hulavanteen pyöritystä, kun ostin sellaisen 1,2kg painavan, hierovan vanteen. Muutenkin koitin aktivoitua ns. kotijumpassa, kun salille lähteminen tuntui liian ylivoimaiselta. Aloitin blogissani 31 päivän haasteen, jonka kanssa meni välillä hermo ihan totaalisesti.
Sain ensimmäisen vyötärökorsettini, ja käytiin Hannen kanssa Salon Drunk´n Monkeyssa katsomassa Before the Dawnia. Löysin äidin luota mun lapsuuden My Little Ponyt, ja siitä se ajatus sitten lähti. Niiden keräilemisen aloittamisesta nimittäin. Nikki kärsi keväällä taas virtsatietulehduksesta, ja norskitytöt täyttivät 3 vuotta. Kävin Turussa Even luona ottamassa toisen tatuointini, ja loppukuusta mentiin Lohjalle Hannen luo viettämään iltaa ja katsomaan Kotiteollisuuden keikkaa.

Vyötärökorsetti ja kissankarvatissit

Pelkät maaponit pestyinä ja huollettuina

Synttärisankari Nuno tekee tuttavuutta leppäkertun kanssa
Before the Dawn @ Drunk´n Monkey, Salo


Toukokuussa läppärini oli pari viikkoa huollossa, joten tuli luettua enemmän kirjoja ja kirjoitettua vähemmän blogia. Vappu vietettiin tässä meillä Hannen ja Villen kanssa suht rauhallisissa merkeissä. Nemo kävi ensimmäistä kertaa Lohjalla "mummolassa", ja siellä myös valjasteltiin pojan kanssa ekaa kertaa. Nikki ja Nemo hellittelivät toisiaan ekaa kertaa! Kesä teki tuloaan, ja kämpässä alkoi olla jo kuuma. Lohjalla käytiin katsomassa Stam1naa. Nemo oli jo niin iso poika, että se vietiin kastroitavaksi. Erinin eka soololevy Hunningolla ilmestyi. Tapasin pitkästä aikaa ystäviäni Arttua ja Karoa, kun suunnattiin Karon porukoiden mökille Teijolle. Vaikka keli ei ollutkaan mitä parhain (ts. satoi kaatamalla), niin oli tosi ihana päivä siellä, hyvät sapuskat ja mökkitunnelmaa :) Näin myös ison ryppään Maken sukulaisia kun tätinsä täytti pyöreitä vuosia. Toukokuun vikana päivänä aloitin puoli vuotta kestäneen työelämävalmennuksen Salon Ekotorin taidepajalla.

Jännää oli valjastellessa
*söpöstel*

Hyrdetski ♥

Auringonlasku Teijolla


Kesäkuussa oli kuuma! Vuorokausirytmin muutos ja rutiinin palaaminen arkielämään vei multa kaikki mehut, ja nukuin työpäivien jälkeen ihan hulluna. Vasta 1,5 kuukauden töiden jälkeen olo ja rytmi normalisoitui. Hengailtiin kuitenkin kesäkuussa paljon ulkona, koska oli niin hirveän kuuma, ja heitin mm. talviturkkinikin suoraan mereen. Ystäväni Henriikka poikkesi tänne Saloon mun kanssa kahville, vietettiin toisten kavereiden synttäreitä ihan järkyssä helteessä, ja lisäksi sain tässä kuussa piilolinssit. Juhannusta pääsinkin vuoden tauon jälkeen viettämään Nummirockiin, ja mikä parasta, Makekin oli tänä vuonna mukana :) Tuon väsymyksen takia tosin festarikunto loppui joka päivä ihan kesken, joten ns. jatkobileet meni aika lailla mun kohdalla ohi, mutta kivaa oli silti. Joskin mä paloin Nummessa tosi pahasti, ja sen takia oli melko tuskaisa olo.

Nummirock 2011

Kinnulan ESSO backstage passit Nummirockia varten

Make jokirannassa

Marissa otti kuvan, kun olin uimassa Märynummella :D


Heinäkuu meni siinä samassa helteessä kärvistellessä. Taidepajalla työskentely antoi inspissysäyksen, ja suunnittelin ja piirsin pari tatuointikuvaa, jotka seuraavaksi tulevat iholleni. Aloin myös suunnitella millä väreillä maalataan täällä meidän kämpässä. Tavattiin monen vuoden jälkeen vanhan ystäväni Anun kanssa, ja hellekesä sai mun pääni sen verran pyörälle, että ostin mm. kahdet ohuet ja kevyet haaremihousut, joita en olisi aiemmin voinut ees kuvitella käyttäväni :D Tuska oli tänä vuonna heinäkuussa, mikä sopi mun taloudelleni erinomaisesti. Kolmen päivän ryyppyputki ja helle taas eivät sopineet, ja koko festarin ajan mua vaivasi kamala päänsärky, join mä sitten viinaksia tai pelkkää vettä. Niiden viinaksien juominen olikin välillä vähän vaikeaa, joten tuli ekaa kertaa koettua festarit selvin päin, ja hei, oli silti ihan hauskaa :D Jos ei siis oteta mukaan sitä hedaria ja hirveää väsymystä.

Hannen kanssa Suvilahdessa

Make ja Ville

Pikkupikku blogimiitti Tuskassa Insiksen ja Felinen kanssa


Elokuussa sain vielä lisäinspistä, kun tuli taidepajalla maalailtua niin paljon tauluja. Oli mahtava tunne, kun sain vihdoin tehtyä jotain luovaa :)
Alkukuusta toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja kävin Turussa ottamassa huulilävistyksen <3
Aloitettiin kotona seinäremontti, ja siihen kuului keittiön osittainen seinien maalaus, kylppärin seinien maalaus, sekä olkkarin tapettien repiminen ja tilalle maalaus.
Elokuussa oli Felinen läksiäisbileet, ja mulla oli - siitäkin huolimatta että ihana tyttönen muutti pois - niin kiva ilta ettei mitään järkeä!
Tuli käytyä myös Turun Taiteiden yössä Maken kanssa, sekä Maken, äidin ja Reiskan kanssa Tall Ships Regatassa sekä Merimaskun Viikinkimarkkinoilla.
Hanne muutti Oulaisiin.

Lävistyksenesittelykuva

Alkovi maalauksen jälkeen

Tall Ships Regatan purjelaivoja Föristä käsin

Minä Turun jokirannassa
Syyskuussa vaihdoinkin blogini Vuodatuksesta Bloggerin puolelle. Joten jos nuo aiemmat tapahtumat kiinnostavat enemmänkin, niin niitä voi käydä tuolta mun Vuodatuksen blogista lueskelemassa :)
Ostin elämäni ekat korkosaappaat, enkä ole vieläkään oppinut käyttämään niitä. Loppukuusta saatiin seinäremppa valmiiksi ja huokaistiin helpotuksesta. Suunnittelin hirveästi mun tulevaa Halloween-asua, ja olin siitä tosi innoissani. Opettelin virkkaamaan kissanleluja, ja taidepajalla opin tekemään mosaiikkitöitä. Hannen synttäreillä käytiin Lohjalla. Blogipostausten perusteella ei kovin tapahtumarikas kuukausi, lähinnä kotihommia sen seinärempan kanssa.

Lokakuu oli suurilta osin Halloween-bileisiin valmistautumista, oheiskrääsän ostelua ja sen sellaista. Ja ne itse bileetkin oli sitten kuun lopussa Hannen ja Villen luona Oulaisissa.
Taidepajalla opin kutomaan maton, mutta muuten koko kuu menikin kissanleluja virkatessa.
Felinen ja Maken kanssa käytiin katsomassa Amorphista tuossa Rikalassa, mutta mulla meni keikka vähän pilalle. Sen jälkeen kuitenkin lähdin Marissan mukana teurastamolle jatkoille, ja loppujen lopuksi mun ilta olikin ihan tosi mukava :) Eli alkuilta Felinen kanssa ja yö teurastamolla oli tosi onnistuneita ja kivoja, mutta se keikkaosio meni päin vittua, hui hai.
Tutustuin blogimaailmasta tuttuun Katjaan, tavattiin ekaa kertaa ja käytiin katsomassa Ismo Leikolan showta, ja mulla oli tosi kivaa, ja Katja oli ihana :)
Mietiskelin paljon, mitä haluaisin tehdä elämälläni, ja otin siitä vähän stressiäkin.
Äitini avomies sai sydänpysähdyksen ja joutui kuukaudeksi sairaalahoitoon.

Feline, mää ja Marissa @ Rikala

Queen of Hearts

Marraskuussa vietettiin sekä Nemon, että mun synttäreitä. Oli Havenin pikkujoulut ja esiintymässä Profane Omen, näin paljon kavereita ja oli hyvä fiilis :)
Tuli oltua aika sosiaalinen ja ylipäänsä oltua paljon kavereiden kanssa, mm. Anyan kanssa käytiin leffassakin.
Stressiä ja huolta oli aika paljon Reiskasta, ja työelämävalmennus taidepajalla loppui kuun lopussa. Samalla varmistui, että voin joulukuussa aloittaa TEVin valokuvaamossa. Kävin viemässä virkkaamiani kissanleluja Salon seudun eläinsuojeluyhdistyksen kirppikselle, ja muutenkin ilmaisin kiinnostukseni yhdistyksessä aktivoitumiseen.

Synttärisankarit

Jules-tonttu Havenin pikkujouluissa

Henkan kanssa pikkujouluilemassa


Joulukuussa aloitin sen TEVin Studio Disainissa, ja Nikkin kanssa käytiin siellä ottamassa joulukorttikuvia. Reiska pääsi sairaalasta kotiin, ja harvinaista kyllä, tuntuu olevan ihan entisellään. Alkukuusta oli myös uuden baarin, Keikkamestan avajaiset, jonne pyysin Katjan mukaani katsomaan Amoralia. Simban näin siellä myös, ja jälleen kerran ilta oli ihan huippu, ja oli niin kiva nähdä paljon tuttuja siellä :) Keikkamestassa tuli käytyä muutenkin, oli Blastanusta ja Raskasta Joulua joulupäivänä. Muuten joulukuu menikin lähinnä joulua odotellessa ja valmistellessa, ja tässä nyt koitetaan jotenkin viettää vuodenvaihdetta pikkuhiljaa.

Simban kanssa!

Oon tosi pahoillani, tästä tuli taas paljon pidempi kuin mitä oli tarkoitus -.- Pääpiirteissään vuoteen 2011 kuului älytön määrä shoppailemista ja rahan tuhlausta, töitä, inspiksen palautumista, uusiin ihaniin ihmisiin tutustumista ja kavereiden kanssa olemista. Kaikenkaikkiaan mun mielestä aktiivisempi vuosi kuin edellinen, ja siitä on kiittäminen uusia kavereita, sekä Salon keikkatarjontaa :)

Oikein mukavaa vuodenvaihdetta kaikille lukijoille, ja iloa ja onnea vuodelle 2012! :)

1 kommentti:

  1. Apua toi kuva jossa mulla on _mustat_ hiukset :D Ihanaa alkavaa vuotta sulle muru <3

    VastaaPoista