torstai 15. joulukuuta 2011

jouluiloa kodittomille eläimille

Ah, joulu, tuo suuri kulutusjuhla. Pidän kyllä lahjojen ostamisesta ja antamisesta (ja erityisesti paketoimisesta), mutta vain jos vastaan tulee / keksin lahjan, joka varmasti on saajan mieleen. En tiedä mitään turhempaa, kuin ostaa se iänikuinen konvehtirasia, kun ei muutakaan annettavaa keksi. Itselläni ei tälle vuodelle ollut kovin montaa sellaista pientä lahjatoivetta, vaan kaikki olivat hieman suurempia ja kalliimpia, joita en edes kehdannut toivoa keneltäkään. Kerroinkin, että jos jotkut ystävät tai sukulaiset haluavat mua jotenkin muistaa, mutta mahdollisesti pähkäilevät lahjan kanssa, niin mulle oikein sopiva joululahja olisi pieni rahalahjoitus eläinten hyväksi.

Tässä hieman infoa, kuinka sinäkin voit auttaa kodittomia eläimiä näin joulun alla.


MUSCH jouluiloa

MUSCHilla - koiran- ja kissanruokia valmistavalla yrityksellä - on käynnissä kampanja kodittomien koirien ja kissojen hyväksi. Musch lahjoittaa jokaisesta Facebook-ryhmänsä Tykkää -merkinnästä sekä #muschjouluiloa Jouluiloa kodittomille koirille ja kissoille -tweetistä 100 gr luonnollista suomalaista MUSCH BARF koiran- tai kissanruokaa. Kampanja on voimassa 25.12.2011 saakka. Kampanjan avustuskohteina on kolme suomalaista hyväntekeväisyysjärjestöä, Pelastetaan Koirat ry, Kodittomat Koirat sekä Vaasan Kissatalo. Kampanjaan osallistuva äänestää tykkäämällä järjestöä, jolle hänen mielestä kuuluisi eniten Musch-ruokaa. Äänestys ja tykkääminen on siis täysin ilmaista.

Lisää täältä: http://www.musch.fi/kampanja


Olen mukana jakamassa MUSCH Jouluiloa!


SEY joululahja

SEY:n joululahjasivulla voit valita, millä summalla haluat ystäväsi puolesta tukea toimintaa. Vaihtoehdot ovat:
10€ - Kodittomalle eläimelle ruokaa viikoksi
20€ - Loukkaantuneiden luonnoneläinten hoitoon
40€ - Rokotus kotia etsivälle eläimelle
50€ - Uroskissan kastrointi
80€ - Naaraskissan sterilointi, ja
100€ - Eläinsuojeluvalvojan kouluttaminen

Annettavan lahjan kuvan voi tulostaa ystävälle, ja maksu onnistuu suoraan joulukampanjan sivuilta pankkitunnuksilla.

Siirry lahjoittamaan täältä: http://www.sey.fi/joululahjaWWF joululahja suomalaiselle luonnolle

WWF:n joulutervehdyssivulla voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan, ja lähettää ystävällesi joulutervehdyksen, joka kertoo ostamastasi joululahjasta.

"Suomessa sinnittelee tällä hetkellä peräti 2247 uhanalaista kasvi- ja eläinlajia ja lähes kaksisataa uhanalaista luontotyyppiä.

Suojelun tavoite: Suomalaisen luonnon köyhtymisen pysäyttäminen. Uhanalaisten lajien ja ainutlaatuisten elinympäristöjen suojeleminen.

Mitä tuellasi saadaan aikaan? WWF:n ratkaisuja:
  • uhanalaisten lajien ja niiden elinympäristöjen suojelu
  • poliittinen vaikuttaminen päättäjiin mm. suojelualueiden lisäämiseksi
  • yhteistyö metsäalan toimijoiden kanssa vastuullisen metsänhoidon kehittämiseksi
  • kosteikkojen rakentaminen Itämeren rehevöitymistä estämään
  • vapaaehtoisten öljyntorjuntajoukkojen varustaminen ja koulutus
  • vapaaehtoinen metsien suojelu esim. WWF:n Perintömetsä-ohjelman kautta
  • perinneympäristöjen kunnostaminen talkootyönä"

Siirry lahjoittamaan täältä: http://wwf.fi/joulu/Animalian aineeton joululahja

Animalian lahjoitussumma on 20€, ja sen voi osoittaa joko turkiseläimille, tuotantoeläimille tai koe-eläimille. Kun ostat Animalian lahjan, saat tulostaa jouluntoivotuksen, jonka voit antaa ystävällesi tiedoksi antamastasi lahjoituksesta. Sivuilla on ilmoitettu lahjoitukseen tarvittavat pankkitilinumerot sekä viitenumerot.

Siirry lahjoittamaan täältä: http://www.animalia.fi/joulu/aineetonlahjaPro Animals Finland joulukampanja

Pro Animals Finlandin sivujen kautta voit liittyä tai liittää joululahjaksi kaverisi Romanian kodittomille koirille joko sterilointikummiksi, tai tarhakummiksi. Valittavanasi on 12 erilaista lahjakorttia ja yhden kortin joulukampanjahinta on 50 euroa ja se sisältää valintasi mukaan joko puolen vuoden sterilointikummiuden tai vuoden tarhakummiuden. Vuoden sterilointikummius on myös mahdollinen 100 euron joulukampanjahinnalla.
Lahjan osto tapahtuu sähköpostitse, ja sivuilta saa tarvittavan pankkitilinumeron.
Joulukampanjan lisäksi / sijaan voi tietysti tukea järjestön toimintaa vapaavalintaisella lahjoitussummalla.

PAF:in kummitoiminnasta lisää täällä.Kodittomien Koirien Ystävät ry:n lahjakortit

Kodittomien koirien ystävät ry auttaa romanialaisia kulkukoiria ja muita eläimiä yhteistyössä Romaniassa erittäin menestyksekästä eläinsuojeluprojektia toteuttavan Save the Dogs –järjestön kanssa. Lahjakorttivaihtoehtoja on yhteensä 13, joista kaksi joulun erikoislahjakortteja. Kortin osto tapahtuu sivuilla olevalla tilauslomakkeella, jonka jälkeen saat tarvittavat ohjeet sähköpostitse.
Mitä jos tänä vuonna jätettäisi ne turhat krääsät kaupan hyllyille, ja ostettaisi enemmän erilaisia, eettisiä ja hyvää tekeviä lahjoja niitä enemmän tarvitseville? :) Itse olen myös kantanut korteni kekoon tässä asiassa, itseasiassa tänä jouluna ensimmäistä kertaa. Itsellekin tulee tällaisen antamisesta vielä parempi mieli :)
Toivottavasti kodittomatkin eläimet saavat mukavamman joulun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti