perjantai 9. maaliskuuta 2012

back in business

Heipä hei. Oma läppärini on vihdoin täällä, eilen asensin kaikki ohjelmat uudestaan ja siirsin levyiltä polttamani kuvat takaisin koneelle. Nyt on siis se pahin vielä edessä, eli musiikin takaisin hommaaminen. Tänään ei inspaa ollenkaan, joten ehkäpä aloitan huomenna sen kanssa.

Läppäriin siis vaihdettiin kiintolevy, mutta siinä oli myös akku rikki, josta mainitsin vielä erikseen suullisesti, sekä kirjoittamassani liitepaperissa, ja oletin että akku vaihdetaan samalla. No ei vaihdettu, joten Make kävi tänään Gigantista tilaamassa uuden akun, mikä kivasti maksaa parisataa egeä. Melko kallista.
Kallista on myös auton korjaaminen, siitä korjataan yksi pienessä kolarissa tullut lommo sekä kuljettajan ikkunasta joku systeemi.

Tuossa viime viikon puolella bongasin Huuto.netistä mm. tällaisen lohikäärmekulhon niin edullisesti, että oli pakko ostaa pois kuleksimasta.


Se on melko iso, ja kulho-osa on matalampi kuin olin kuvitellut. Sopisi hyvin hedelmäkulhoksi, mutta me näin karpatessa ei nykysin hirveästi hedelmiä syödä, niin ei olla vielä keksitty mitä siinä säilyttäisi.
Lohikäärmehuumassa tuli tilattua ihan figuurejakin, mutta esittelen ne vaikka vasta sitten kun eBay-ostoksetkin ehtivät tänne saakka.

Alkuviikosta tuli käytyä pyörähtämässä Anttilan topten-osastolla. Hercules-bokseja ei löytynyt, mutta sen sijaan löysin Lostin viimeisenkin kauden tarpeeksi edullisesti, ja Buffy vampyyrintappaja -boksit oli Anttilassa niin halpoja (kympin kappale), että ostin kaksi ensimmäistä tuotantokautta. Lopuksi vilkaisin vielä lasten leffoja, ja mitä silmäni näkivätkään - Disneyn Karhuveljeni Koda pahvikansissa :) Ei ollut juhlajulkaisu tai mitään, oli kai muuten vaan ilmestynyt uudelleen pahvikansilla :S Meni siis taas DVD:ihin enemmän rahaa kun mitä oli tarkoitus, ja mun pitäisi oikeasti lopettaa niiden osteleminen. Ei nuo ees mahdu enää mihinkään.

Viime vuoden puolella Rosi esitteli blogissaan pyjaman, johon törmäämistä olin odottanut jo tovin. Mulla nimittäin on jo jonkin aikaa ollut hakusessa pyjama pitkillä housuilla, mieluiten vieläpä sellainen ei-niin-tavallinen. Ihastuin tuohon yksilöön, ja viime viikolla löytyikin putiikki, missä oli kokoja, ja mistä uskalsi tilata (BlueBanana.com). Olin kuitenkin vähän liian optimistinen tilatessani kokoa pienemmän pyjaman kuin olis tarvis, joten se oli mulle tällä hetkellä liian pieni. Meni kyllä päälle, mutta oli epämukava. Tosin se ei haittaa mitään, sillä kesää kohden kun mennään, niin en varmaan pystyisi edes pitämään pyjamaa, täällä tulee niin tuskaisen kuuma kesähelteillä. Syksyllä ne sitten voikin mennä jo paremmin mun päälle. Eli esittelykuvana toimii nyt nuo Rosin kuvat :D
Blue Bananalla kaikki toimi btw. hyvin, ja tilauksesta tasan viikon päästä pyjama tuli postiluukusta, joten voin suositella.

Ömm... Viime lauantaina oltiin tosiaan siellä koirien ensiapuluennolla. Luennoitsijana oli joku eläinlääkärisetä, jonka nimeä en just nyt jaksa muistaa. Luentomateriaali saatiin itsellemme, ja täytyy sanoa, että itse luennon aikana ei oikeastaan käynyt ilmi mitään uutta. Tarkoitan siis, että vallan hyvin olisi riittänyt se, että sai sen luentomateriaalin :D Oli ihan kiva, että eläinlääkäri kertoili joitain omia kokemuksiaan, mutta luennoitsijana hän ei kyllä mun mielestä ollut kovin hyvä. Monet aloittamansa jutut esimerkiksi jäivät kesken. No mutta, tulipahan sielläkin nyt sitten käytyä, ja luennon päätteeksi ostettiin siitä eläinlääkäriaseman yhteydessä olevasta lemmikkitarvikeliikkeestä kissoille pari uutta lelua, sekä Maken äidille tuollainen Koiran kotilääkäri -kirja.

Saikku mulla loppui viime sunnuntaina, eli tän viikon oon ollut normaalisti töissä. Työpäivän jälkeen on ollut vaan niin kiva käpertyä sohvalle peiton alle katsomaan Buffya, että ei oo oikeen kuntoilukaan inspannut. Lähinnä tullut vaan käveltyä työmatkoja nyt kun se auto on korjaamolla. Nyt viikonloppuna pitäis kyllä saada jotain aikaiseksi. Yläselkä on taas vaihteeksi tosi jumissa, tai oikeastaan toinen hartia, että ehkä mieluummin jotain tanssijuttuja...
Muita suunnitelmia ei viikonlopulle ole, ei oo mitään pakkonähdä-keikkojakaan, enkä meinaa ryypiskellä, enkä edes tissutella. Suuri osa ajasta menee varmaan noita levyjä rippaillessa.
Ei muuten tällä kertaa ollut edes vaikeaa olla ilman omaa konetta, enkä mä lopulta Maken koneellakaan jaksanut pitkiä aikoja kerrallaan nysvätä. Buffy ja Hercules houkutti enemmän.

Mukavaa viikonloppua ihmiset!

2 kommenttia:

  1. Henni, ei saa laittaa linkkejä mihinkään tollasiin verkkokauppoihin, kun sitten niitä menee selailemaan ja tulee kauhee himo ostaa vaikka mitä! :D

    VastaaPoista