tiistai 13. maaliskuuta 2012

lohikärmeksiä ja dvd:itä

Kävin tuossa aamusella lääkärissä viikon jumissa olleen yläselän takia. Sain onneksi lihasrelaksantteja sekä vahvaa Buranaa, sekä kaksi päivää saikkua, jotta ehdin vähän silmäillä miten nuo lääkkeet purevat tähän. Pelkistä jumppailuista ja venyttelyistä ei tällä kertaa ollut apua, joten tarvittiin vähän järeämpiä aseita.

Samalla reissulla kävin postista hakemassa paketin, missä oli kaksi lohikäärmettä :)


En olisi ehkä normaalisti ensimmäisenä ollut ottamassa oranssia kärmestä, mutta nuo olivat tuosta "tribal tattoo"-sarjasta kauneimmat. Olivat aika edullisia, varmasti sen takia että ovat jonkin sortin kovamuovia kai.


Nämä ovat ne viime viikolla saadut loharit. Ostin Huuto.netistä 11 kappaleen lohikäärmepaketin tosi edullisesti ja olin tosi innoissani. Pettymys oli suuri kun avasin pakettia, siellä oli yksi tuollainen kellanruskea, ja kaikki loput kymmenen olivat noita sinisiä kirjan päällä istuvia :( Myyjä ei ollut tarpeeksi selkeästi laittanut kuvaukseen, että ovat kaikki samanlaisia, ja pistin hänelle siitä palautettakin. Ei ole vielä varmaa suostuuko hän ottamaan jäljelle jäävät loharit takaisin ja palauttamaan rahat, vai joudunko mä nyt alkaa myydä niitä eteenpäin -.- Kahdelle tai kolmelle on jo varmat ostajat, mutta kelle mää ne loput sitten lykkäisin -.-

Saikullahan kuuluu ottaa rennosti, ja koska ehdin viikonloppuna katsoa Buffyn 2. kauden loppuun, kävin vielä Anttilasta hakemassa 3. kauden ihan saikkua varten :P Sunnuntaina tein Buffya katsellessa yhden jakson mittaisen käsipainotreenin, joka onneksi tänään tuntuu käsivarsissa. Tuolle kipeälle hartialle painot taisivat olla vähän turhan painavat, että jos seuraavaksi vaihtaisi niska-hartia-alueen liikkeisiin painojen tilalle vaikkapa vesipullot.


Niin ja jotta ei mene kokonaan löhöilyksi ja sarjojen katseluksi, niin mullahan on myös noita kuntoiluvideoita, joista oon puhunut jo varmaan liikaakin.


Mulla oli aiemmin yksi pilates-DVD, mutta se oli aika iisi, joten halusin vähän jotain rankempaa pilatesta. Tota Boot Campia ehdin kokeilemaan ennen sitä angiinaa, ja se vaikutti hyvältä. Punnerrukset, joita harvemmin tulee edes yritettyä, tuntuivat kyllä käsivarsissa sen jälkeen. Inch loss combatia ehdin myöskin kokeilla. Se combat-osuus oli oiken mukava, mitä nyt en koko aikaa jaksanut pitää sitä hyppimistä yllä. Lihaskunto-osuus taas oli aivan kamala, ainakin vielä, kun kehonhallinta on niin surkeaa kun vain voi olla, ja lihasten kunto vielä surkeampaa. Lopputulos oli lähinnä toivotonta ähellystä muistuttavaa. Samasta syystä jooga ei tunnu sopivan mulle lainkaan. Tämän painoista kehoa on vähän vaikeampi kannatella kuin 60-kiloista.
Sitten on noita tanssiohjelmia. Vatsatanssia on useampi eri video, jotta olisi hieman vaihtelua eikä kyllästyisi ihan heti. Yksi niistä on vatsatanssija Sharon Kiharan (ihana nainen!) DVD, jossa on joogalämmittely ja muutenkin ehkä hieman vaativampia liikkeitä. Sitten on tosiaan niitä yksinkertaisempia ohjelmia muiden vetämänä.
Noita fitness/workout-videoita etsiessä törmäsin Carmen Electran tekemään aerobic striptease -boxiin, ja sehän oli pakko testata :D Ekassa levyssä harjoitellaan perusliikkeitä ja eleitä, toisessa levyssä on jumppa, joka keskittyy erityisesti sellaisiin liikkeisiin ja lihaksiin, joiden harjoittaminen edesauttaa lajin harrastusta, ja jolloin siitä saa enemmän irti. Kolmannessa levyssä on strippausharjoituksia vaatteiden vähentämiseen asti, ja neljännessä ja viidennessä levyssä on sitten sylitanssia ja jonkinlainen hiphop-rutiini (ehdin kokeilla vasta ekaa ja tokaa levyä). Sen mitä ehdin kokeilla, niin arvostus eksoottisia tanssijoita kohtaan nousi kyllä huimasti. Ei ole nimittäin ihan helppoa puuhaa, ja vartalonhallinnan ja syvien lihasten täytyy olla todella hyvässä kunnossa. Suunnitelmissa on harjoitella tämän kanssa jonkin aikaa, kunnes uskaltaudun tuolitanssi- ja strip aerobic -tunneille tohon lähisalille :)
Zumba on nyt viime aikoina jäänyt vähän taka-alalle, kun oon noita muita tanssijuttuja vaan kokeillut, enkä vieläkään oo saanut kaikkia ohjelmia kokeiltua.

Semmosta tänne. Taidan käpertyä tähän sohvalle peiton alle ja aloittaa tuon Buffyn 3. kauden.

4 kommenttia:

 1. Minua voisi kiinnostaa yksi tuollainen lohari mikäli joudut myymään niitä etiäpäin. ^^ ravernoir@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, pidän mielessä :) Odottelen vielä vähän aikaa jos se myyjä vastaisi, mutta alkaa näyttää jo siltä että saisin ainakin puolet noista jäljellejäävistä myytyä suht helposti :D

   Poista
 2. No jo on ollut taas yksi typerä ihminen huuto.netissä liikkeellä, voin vaan kuvitella tuntemuksiasi kun paketissa lähes kaikki olivat samanlaisia. -___- Jos ei myyjä ota takaisin, niin minä voisin kanssa olla kiinnostunut ostamaan yhden niistä. Tavoitat minut sähköpostilla yoana.rock@gmail.com

  Voi, Buffy on kyllä ihan loistavaa katseltavaa sairaspäivinä tai muina sellaisina päivinä, kun ei paljon muuhun kykene. Mä hullaannuin sarjasta joskus pari vuotta sitten ja hirmusella innolla piti perä jälkeen käydä hakemassa uudet tuotantokaudet, vaikkei välttämättä olisi ollut edes varaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, piti tosiaan paketin saapumisen jälkeen käydä vielä kattomassa se myyntikuvaus. Kuvassa oli noi kaksi erilaista, ja siinä luki että 11 lohikäärmettä (10+1). Eli kun paketin sisällön oli nähnyt, toi 10+1 oli ilmiselvää, mutta enhän mä sitä ostaessa tajunnut millään.

   Nyt on tarjoutunut jo sen verran monta ostajaa noille, että taidan tossa ensi viikolla alkaa myydä niitä, kun ei siitä myyjästä nyt ole tosiaan mitään enää pahoittelujen jälkeen kuulunut. Plus että melkeen kaikille kärmeksille alkaa olla jo uusi koti tarjolla :D Eli otan asian tiimoilta suhun yhteyttä joskus ensi viikolla tai sitä seuraavalla viimeistään :)

   Poista