sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

synttärihumua @ tre

No niin, nyt on synttärikuvat saatu :) Jouduin tosiaan odottelemaan postaukseen muiden ottamia kuvia, sillä mä unohdin aika lahjakkaasti jälleen käyttää kameraa, ja muut ottivat enemmän kuvia.

Oltiin tosiaan helmikuun loppupuolella kaverin synttäreillä Tampereella. Nina oli kutsunut lauantaille sellaisia ihmisiä, jotka jo entuudestaan tuntee toisensa, mikä oli tosi kiva. Itseasiassa synttäreillä mietittiinkin, että miten me kaikki ollaan päädytty Ninan kavereiksi, sillä tässä kaveriporukassa on myös pari tyyppiä, jotka olivat aikoinaan mun kanssa samassa lukiossa :D Suomi on niin pieni... Ja pienet on myös metallipiirit.

Eniveis, oltiin Maken kanssa Ninan luona joskus viiden aikaan, ja Katri oli ehtinyt tulla ennen meitä. Meidän jälkeen paikalle tulivat vielä Hanne ja Ville, sekä Jaakko, ja vähän myöhemmin Elina.
Päätin kerrankin ottaa juomiksi mukaan jotain muuta mitä yleensä, ja otettiin Maken kanssa yhteisiksi kolme pulloa punkkua. Ei ne kyllä mihinkään riittäneet, vaan tuli sitten loppuillasta juotua muidenkin viinejä :D Jo ennen pirskeitä oltiin päätetty, että ei lähdetä minnekään baariin. Ketkään meistä ei oo nähneet toisiaan tosi pitkiin aikoihin, ja arvelin illan loppuvan kesken jos yhtäkkiä puolen yön aikaan tulee kiirus lähteä baariin. Sitäpaitsi tuo porukka on niin mahtava, ja tosiaan sitä juteltavaa riitti, niin olin enemmän kuin tyytyväinen siihen, ettei baariin lähdetty. Oltiin Hannen kanssa parvekkeella tupakalla kun joku mainitsi, että kello on jo neljä, ja tosiaan tuntui ettei olisi vielä ollut edes baariinlähdön aika :D Aika pian kuitenkin sen jälkeen havahduin hirveään humalaani ja siihen kuinka kaikki pyörii, joten suosiolla menin nukkumaan. Make oli luovuttanut jo aika paljon aikaisemmin. Toi taisi olla eka kerta kun kännäilyn jälkeen en jaksa/kykene ottamaan piilareita päästä enkä pesemään meikkejä, joten olin kyllä melko tuhdissa tuiterissa :D

Iltaan kuului paljon jutskailua, jonkin verran valokuvien ottamista, juustoilla ynnä muilla herkuttelemista, musiikin kuuntelua, parveketupakointia sekä laulamista... :P

Aamulla heräsin kun Katri oli pirteänä lähdössä rautatieasemalle joskus kymmenen aikaan. Kömmin sen jälkeen Ninan viereen nukkumaan ja nukuin onnellisena johonkin puoli kolmeen asti! Olo oli aivan kamala eikä karppipitsakaan mennyt alas, tärisytti ja oksetti. Hieman kuitenkin lohduttaa se, että se ei sitten ollutkaan pelkkää krapulaa, vaan mulla oli kuume nousemassa, ja se angiina.

Jaakko raukka oli menossa vielä Lohjalle synttäreille, joten ajettiin Maken kanssa Lohjan kautta ja heitettiin Jaakko sinne, ja Saloon kun päästiin niin käytiin kebabilla ja sitten kotiin sairastamaan.

Ja sama kuvin:

Oli kyllä huippukivat synttäribileet ja huippukivaa oli nähdä kavereita pitkästä aikaa, ja huippukivaa oli myöskin se, ettei tarvinnut baariin saakka vaivautua :) Kiitti tyypit illasta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti