perjantai 1. kesäkuuta 2012

kirppistelyjä osa 3 ja muita ostoksia

Huoh, luulin jo etten koskaan saisi tätä postausta julkaisukuntoon. Oon hautonut tätä parisen viikkoa, kun ostokset on saapuneet mulle pikkuhiljaa ym. ym., joten anteeksi, tästä tuli aika pitkä posti kun ymppäsin kaikki tähän samaan.

Kuten mainitsinkin, niin innostuin nyt paljon enemmän kirppistelyistä kuin koskaan aiemmin, koska oon vihdoinkin löytänyt sieltä vaatteita jotka myös mulle menevät :) Lisäksi löysin muutaman uuden laukun ja asusteen, ja niistä uusin laukku on tuollainen harmaaruudullinen kangasolkalaukku. Kahvat ovat lyhyet, eli ei mene pään yli, mutta tuota on jopa mun melko helppo kantaa olalla.

Laukku Rock 'n roll -kirppikseltä

Lisäksi ostin eBaysta pari tuubitoppia, violetin ja mustan, sekä niittisandaalit. Nuo sandaalit ostin, koska toiset ostamani sandaalit oli liian isot, ja kyseisen firman kanssa asiointi oli niin vaikeaa, että päätin tilata uudet ihan toiselta firmalta. Nyt kun ne uudetkin sandaalit tuli, niin kokeilin edellisiä uudestaan, niin enää ne ei tuntuneetkaan liian isoilta... En panisi pahakseni jos ne olisivat sen yhden koon pienemmät, mutta nuo on ihan käyttökelpoiset, eikä niitä nyt tarttekaan myydä :)
Myös uusia alusvaatteita pistin Halensilta tilaukseen, ja nyt niitä tursuaakin koristaan ulos, kun vanhoja pois laitettavia ei ollutkaan ihan niin paljon kun olin luullut. FB-kirppikseltä löytyi söpöt pinkit rintsikat, missä oli aasialaistyylinen lohikäärmeprintti :) Oli pakko ostaa kun oli kerta oikean kokoiset. Halensilta tilatut rintsikat oli kaikki tosi nättejä ja vähän erikoisempia (tai oli siellä parit urheiluliivit), mutta en taida silti ottaa niistä kuvia...


Joe Hillin novellikokoelma oli alennuksessa AdLibriksessä

Saikkupäivän ratoksi rupesin maalaamaan Huutiksesta ostamiani Ikean maustehyllyjä. Niitä on kolme kappaletta (joskin käyttöön tuli nyt vain kaksi), ja kun kerrankin jotkut kalusteet ovat käsittelemätöntä puuta, niin jaksan ne maalatakin, kun ei tarvitse hiota :D Maalasin ne mustiksi ja pistin somisteeksi vähän töistä löytynyttä mustaa pitsiä. Vihdoinkin saatiin mausteet hyllylle ja kaappiin lisää tilaa! :)

Pohjamaalaus menossa

Vielä viimeistä maalikerrosta vailla

Vihdoinkin seinässä!



Äkillisen mielihalupuuskan vallassa tilasin Zooplussalta kissanruokaostosten yhteydessä niille uuden vessan, koska se vaan on niin tyylikäs. Se on tuollainen puinen huussi, jonka sisälle laitetaan se varsinainen hiekka-astia. Tuota voisi käyttää vaikkapa petipaikkanakin, mutta me oltais tarvittu joka tapauksessa uusi vessa, niin tuo oli nyt parempi siihen. Ja huomaamaton ja tyylikäs vessaksi :) En malttanut odottaa avohiekkiksen saapumista (tämä tuli sen ja ruokien kanssa eri päivänä), joten noissa kuvissa sen sisällä on vielä meidän vanha, katollinen vessa, joka siis on jo roskiskamaa.

Kylkeen saa kiinnitettyä tuommoisen pyyhetelineen


Toi on kyllä tosi kivan näköinen, ja on kiva kun siinä on samalla laskutilaa, ja tavallaan myös säilytystilaa tuossa välikössä. Jos nyt keksin sinne jotakin laitettavaa. Isoon kylppäriin tämä varmaan olisikin ihanteellinen, kun kylppärissä ei tunnu koskaan olevan tarpeeksi säilytystilaa.

Helatorstain jälkeisen perjantain vapaapäivän kunniaksi raahasin Maken mukanani Seppälään. Mun oli ensin tarkoitus mennä yksin, mutta sain aamupäivällä tekstarin, että Seppälässä oli sen päivän -30% kaikista normaalihintaisista tuotteista, ja pakotin Maken katsomaan itellensä jotain uusia rättejä :D Itse löysin sen mitä menin hakemaankin, eli kuvioidun topin, mistä nyt ei ehkä ensimmäisenä tulisi mieleen, että meikäläinen voisi käyttää. Mutta jostain syystä tuohon ihastuin, ehkä sitten tuohon hippimäisyyteen, olkoonkin etten (ainakaan mukamas) tykkää yhtään keltaisesta ja oranssista! :D Löysin myös alennuksesta punaiset rintsikat (5€!!!) ja kolmet punaiset alushousut. Make löysi maastokuvioiset shortsit ja hihattoman paidan.



Kerrankin olin tarpeeksi nopea noissa LensWayn ilmaisten silmälasien jaossa, ja siis sain/voitin sieltä ilmaiset rillit. Suurinta hupia taisi olla pokien virtuaalisovittaminen x) Laseista ei kuitenkaan tullut ihan ilmaiset, sillä valitsin pokat, jotka maksoivat 4€ ylimääräistä, ja lisäksi heijastamattoman pinnoitteen, mikä maksoi 14€. Mutta silti edullinen hinta. Arvoin oikeanlaisten kehysten kanssa aika kauan, ja kahden väliltä oli lopulta aika vaikea valita, mutta ne toiset olisivat olleet ruskean oranssit, ja lisäksi sangat oli tosi leveät, mistä en oikein pidä. Mua häiritsee, jos silmälasien sanka blokkaa mun näkyvyyden sivuille :D Siksi kapeat sangat, tai sitten tuommoiset öö... kaksiosaiset?



Huutiksesta löytyi H&M:n tummanharmaa tekonahkahame sekä Rorasah'n tekosia olevat housut. Nainen Rorasah'n ja Euphorican takana tekee edelleen yksittäisiä vaatekappaleita, joita silloin tällöin myy. Hän ei enää tee mittatilaustöitä, mutta blogista tai Huutiksesta voi noita yksittäisiä vaatekappaleita löytää :) Hame oli ihan passelin kokoinen, mutta nyt on kyllä niin väärä vuodenaika tuon käyttöön :D Ei tarvinnut kuin kuvauksen ajan olla päällä niin johan hiosti. Housut tulivat mulle jotakuinkin viikon myöhässä, joten siksi tämä postauskin on venynyt. Sain kuitenkin hyvityslahjan myöhästymisen takia. Ihan turhaan tietysti housuja odotin tähän postaukseen, sillä ne oli mun megareisille liian pienet, eikä siis niistä saa kuvaa päällä -.- Toivottavasti joskus hamassa tulevaisuudessa menisivät päälle...

Huomasin tuossa muutama viikko sitten saavuttaneeni laihdutuksessani ensimmäisen välietapin :D Ja sehän siis oli mahtua niihin korsetteihin, jotka ostin alkuvuodesta, jotka eivät menneet kiinni asti. Nyt ne menevät kiinni, mutta selkä jää kyllä osittain paljaaksi, että ei kuitenkaan ole vielä ihan sopivan kokoinen. Lisäksi nyörit on sen verran lyhyet, että vaikka korsettia vähän kiristäisikin (mikä ei kyllä tässä vaiheessa ole tarpeen), niin nyörejä ei saisi vielä edes solmuun. Korsettien nyörittäminen on niin vittumaista hommaa, että en ole vieläkään ihan varma pitäisikö mun pidentää niitä nyörejä vai ei -.- En usko että kuitenkaan tuun noita kokokorsuja nyt kesällä käyttämään. Mutta lupasin kuvaa päällä kun ne mahtuu, joten tuossapa pikainen otos. Se musta korsetti on ihan vain kokomusta ilman mitään pitsihörhelöitä, joten en siitä jaksanut kuvaa ottaa. Tuon liilan pitsireunat kutittavat vähän inhottavasti, ja muutenkin on jotenkin tosi hankala enää vyötärökorsettien jälkeen suhtautua kokokorsetteihin. Vaan eiköhän noitakin tule vielä joskus käytettyä. Nyt ne on vielä niin uudenkarheat ja jäykät, että on super epämukavia päällä...


Tuossa oikeanpuolimmaisessa kuvassa mulla on viitisen vuotta vanha mittatilauksena Old Ravenilla teetetty satiinihame, missä on takana kaksi leveää satiinirenksua. Aikoinaan mittasin itseni päin persettä, ja lopulta hame oli mulle liian pieni pidettäväksi navan kohdalla, ja jouduin nostamaan sitä korkeammalle vyötärölle. Tietysti se oli mulle sitten liian lyhyt enkä oikeen tykännyt käyttää sitä. Ja ekoilla käyttökerroilla se meni rikkikin, eli ei kovin kestävää matskua. Mutta päätin huvikseni kokeilla tuota päälle, se kun on varmaan jo 3-4 vuotta vaan roikkunut tuolla hengarissa. Nyt se olikin just passeli eikä yhtään liian lyhyt :) Nuo takana olevat renksut vaan korostaa takapuolta jotenkin hirvittävän paljon (enkä siksi julkaise nyt yhtään persekuvia :D), että en tiedä haluaisinko ne ehkä kokonaan pois... Korsettiakin sai tuolla kuvauskerralla jopa kiristää ja sen sai solmuunkin... en sitten tiedä oisko edellisellä kerralla ollut vaan jotenkin huono korsettipäivä :D Niitäkin on välillä...

Ellokselta tuli mustat ballerinat, jotka jo unohdin tilanneeni :P Nuo Elloksen kaikki ballerinat koossa 42 on mulle selkeästi pikkusen liian isot, mutta 41 on jotakuinkin kaikissa kengissä liian pieni, eli mun oikea koko olisi varmaan joku 41,5, jotta kengät olisi mukavat jalassa. Mutta eihän missään ole semmosia kokoja... Pikkusenko ketuttaa esim. Demonian kengät, joiden koot on niin perseestä kuin olla ja voi. On 41, ja sitten seuraava on 42,5. What? Ainakin näin oli silloin kun koitin parit Demonian tennarit ostaa, joten en oo sen jälkeen edes vilkaissut Demonian kenkiin päin.



Tuntuu, että nyt on tullut shoppailtua niin paljon uutta, että on se kumma jos kesällä vaatekriiseilen vielä. Tosin ainahan niitä vaatekriisejä tuntuu olevan, mutta silti ihmettelen kovasti x) Kenkiä kesäksi on ainakin yllinkyllin. Nyt pitäisikin olla koko kesä totaalisessa shoppailulakossa, sillä tarkoitus olisi saada elokuun loppuun mennessä tatskarahat kokoon. Mitään ylimääräistä ei siis saa ostella, ja todennäköisesti esim. suunniteltu reissu Särkänniemeen jää toteuttamatta, sillä tulee sekin vähän liian kalliiksi... :/ Täytyy kyllä tuo Särkkä pistää uudelleen harkintaan sitten joskus heinäkuun puolella kun nuo alkukesän festarit on alta pois. Mutta tällä hetkellä nuo tatskat (2 kpl) on mulle se prioriteetti numero yksi näissä ostoksissa, johan noita on vuoden verran suunniteltukin :P Seuraavaan tatskaan laitan sitten jo jonkun tavoitteen, vaikkapa tavoitepainoon pääsemisen. Tuokin kuva on mulla kyllä jo valmiina, mutta tiedän että haluamallani tatskaajalla on pitkät jonot, ja toiseksi mun tarvii taas siihenkin säästää roposiani, ja mähän olen tunnetusti huono siinä.
Ostakaas tuolta mun FB-kansiosta vaatteita pois, niin ei iske säästöressi :P

4 kommenttia:

  1. Ei oo totta! Tehtiin yhdessä äitin ja Hillan kanssa Ellos tilausta ja Hilla oli tilannut justiinsa tollaset balleriinat ja päätin sitten tilata samanlaiset ittelleni, nyt odottelen että pääsen kattomaan millaset ne on :D
    Niin ja toivottavasti sinne Särkänniemeen päästäis, kun me päätettiin skippaa se siltä lomaviikolta, että voitas lähteä teijän kanssa sitten joku toinen vloppu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, ollaan sitte kaikki baltsusamiksia x) Näin se homma hoituu!
      Joo, toivottavasti toi Särkkäreissu onnistuu, ehkä mutsikin suostuu meille vähän piffaamaan rentoutumisrahaa :) Katotaan. Säästäminen on jo alkanut! Kun vaan joku ostais noi mun loputkin rätit pois.

      Poista
  2. Tunnustus sulle tuolla mun blogissa, kun olin kattovinani ettei se oo vielä sulla käyny :))

    VastaaPoista
  3. Vau toi vessa :D En ensin hoksannutkaan että se oli kissanvessa ja katoinkin, että ompa hieno petipaikka :D Todella tyylikäs.

    VastaaPoista