keskiviikko 30. toukokuuta 2012

toukokuun mitat

Mittapäivitystä kehiin. Ihme pyrähdys tuli tässä kuussa, eikä oo ollut edes inspistä kuntoilla yhtään.


Toukokuu:
RY: -2 cm
VY: -6 cm
Napa: -3 cm
LY: -5 cm
Reisi: -2 cm
Pohje: -2 cm
Käsivarsi: -1 cm
YHT: -21 cm
KG: -0,4 kg

Vuoden alusta:
RY: -9cm
VY: -20cm
Napa: -18cm
LY: -12cm
Reisi: -7cm
Pohje: -3cm
Käsivarsi: -2cm
YHT: -71cm
KG: -5,3 kg


Välillä tulee repsahdettua johonkin hiilaripitoiseen, ja mun se heikkous on sipsit. Yleensä puolikkaan pussin mässyttelemisestä tulee morkkis, mutta kropassa tai vaa'alla se ei näy, että olisin jotain "kiellettyä" syönyt. Joskus saattaa paino vähän nousta tilapäisesti, mutta kertynyttä nestettähän se vaan on, ja paino palautuu normaaleihin lukemiin viimeistään muutaman päivän päästä. Tästä syystä mä olen sallinutkin itselleni moiset "repsut" sillontällöin, kun oon huomannut ettei maailma siihen kaadu. Tosin morkkisten takia usein annankin loput Makelle :P Tälläkin viikolla meillä on ollut rahat aika finaalissa, ja kaapissa sattui olemaan ruisleipää, niin sitä söin muutaman viipaleen. Vatsa huomasi ruokavalion äkillisen muutoksen, mutta muualla siitä ei näkynyt merkkiäkään. Keittoja ollaan tässä kuussa syöty normaalia enemmän, lisäksi multa jäi ihan huomaamatta turkkilaisen jugun ahmiminen pois. Ja smoothieita oon tosiaan tehnyt.

Aloin hyväkarppaamaan viime vuoden maaliskuussa, ja tämän vuoden alusta lähtien oon. ns. alakarppaillut, ja yhteensä karppaamisella on nyt lähtenyt ensimmäiset maagiset 10 kg :) Mutta kuten noista mitoista näkee, niin niissä on kehitys ollut melkoisen paljon parempaa, oon ihan tyytyväinen!

9 kommenttia:

 1. JEE! Ja aivan ihana kuva susta <3

  VastaaPoista
 2. Vitsit et oot hyvin saanut pois! 20 senttiä vyötäröltä on jo tosi hyvin! :O Hianoo! :)

  VastaaPoista
 3. Hullusti lähtenyt senttejä ja kiloja! Tsemppiä vielä, mikä on sun tavoite jos sitä saa udella?

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon tsempeistä! ^^

  Jenni L, mulla on kiloja tosi paljon ylimääräisiä, ja mun lopullinen tavoite on olla normaalipainoinen (kuitenkin mieluummin sen ylärajalla) ja sen kokoinen, että löydän vaatteeni kaupasta helposti. Tällä hetkellä kiloja on vielä pudotettavana n. 40 (50:stä lähdettiin siis), mutta vaatekoot alkaa olla jo aika hyvällä mallilla, vielä kun alakropasta lähtis senttejä yhtä hyvään tahtiin kuin yläkropasta :)

  VastaaPoista
 5. Woouuu! :O Ihan mahtavaa! Tästä saa motivaatiota itsellekin :) Hyvä Henni! <3

  VastaaPoista
 6. Löysin tämän blogin ihan sattumalta, tykkään tosi paljon ja jään kyllä seuraajaksi. :)

  Onnea pudotetuista kiloista! Ja tuota sun kuvaa tossa katsellessa ei voi kyllä mitenkään uskoa, että sulla olisi muka 40 pudotettavaa kiloa jäljellä! :o
  Hyvältä näytät!

  Mukavaa kesää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan ja kiitos kovasti kohteliaisuudesta! :)
   Mulla on kaikki ylimääräinen jakautunut jotenkin niin hirveän tasaisesti pitkin koko kroppaa, että näytän ehkä sitten jollain oudolla tapaa sopusuhtaiselta :D Mutta kyllä sitä pudotettavaa vaan löytyy, mutta myönnän kyllä että en mä itsekään tunne itseäni niin painavaksi kuin mitä vaaka näyttää. Mittanauha ja vaatteet motivoi muutenkin paljon enemmän.

   Kivaa kesää sinnekin! :)

   Poista
 7. Tuolta kissiksen kautta pyrähdin lukijaksi. :)

  Vautsi, hyvältä näyttää! Itsellä on myös samansuuntaista projektia meneillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan, ja tsemppiä projektiin! :)

   Poista