sunnuntai 23. joulukuuta 2012

joulumitat

Ajattelin laittaa vielä ennen joulua mittapäivityksen, koska jess, jotain on vihdoin tapahtunut :D Ei sitä ehkä ensimmäisenä ajattelisi, että työ kukkakaupassa olisi niin fyysistä mitä se loppujen lopuksi onkaan. On kuorman purkamista, kukkakippojen nostelua ja laskemistä, kyykkyyn-ylös jne. Joulukuussa mulla on ollut meno aika kiireistä, en ole ehtinyt enkä jaksanut harrastaa liikuntaa (siis töiden lisäksi ;)), ja oon syönyt ihan päin persettä, ja lisäksi vetänyt suklaata ihan hirveitä määriä. Siksi onkin hieman yllättävää, että paino ja mitat ovat olleet laskusuunnassa :D
Mittasin itseni myös joulukuun alussa, mutta koska kaikki näytti plusmiinusnollaa, niin ei ollut mitään päivitettävää. Eli marraskuussa ei tapahtunut mitään suuntaan eikä toiseen, korkeintaan vaaka ilmoitti, että nesteitä oli kertynyt.
Joulun jälkeisistä mitoista ei sitten puhuta mitään, joten katellaan sitten uudelleen joskus ensi vuonna x)

Joulukuu:
RY: -3 cm
VY: 0
Napa: -5 cm
LY: 0
Reisi O: 0
Reisi V: 0
Pohje O: -1 cm
Pohje V: -1 cm
Käsivarsi O: 0
Käsivarsi V: 0
YHT: -10 cm
KG: -0,6 kg edellisestä päivityksestä, -2,7 kg joulukuun alusta
Vuoden alusta:
RY: -16 cm
VY: -18 cm
Napa: -25 cm
LY: -17 cm
Reisi O: -11 cm
Reisi V: -10 cm
Pohje O: -5 cm
Pohje V: -4 cm
Käsivarsi O: -4 cm
Käsivarsi V: -4 cm
YHT: -114 cm
KG: -9,8 kg


Periaatteessa olen siis 200g päässä tälle vuodelle asettamastani tavoitteesta, mutta ei ole niin nöpönuukaa, mun painoni heittelee niin paljon muutenkin, että mitä sitä nyt tuosta nipottamaan. Se saattaa lähteä vielä välipäivinä, mutta ennemminkin epäilen jouluruokien turvottavan niin paljon, että nesteitä kertyy aivan sairaasti.
Mutta niin, hyvä minä :) Ja tuo -114 cm näyttää aika kivalle. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuonna.

4 kommenttia:

 1. Hyvin oot onnistunut pääsemään lähelle sun tavoitusta! Ens vuonna sama meno jatkuu ja pysytään terveenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meinasin jo luovuttaa kuun alussa, kun vaaka tosiaan näytti melkein 3 kiloa ylimääräistä, mutta ne lähtikin sitten ihan huomaamatta :)
   Tsemppiä kaikille laihduttajille, kunnonkohottajille ja elämäntapamuuttajille myös ensi vuodelle! :)

   Poista
 2. Huuuhhuh, mitkä vy-lukemat! Well done. ^^

  VastaaPoista
 3. Siis vau mitkä mitat! Ruokavalio vaan taas kondikseen niin kyllä ne kilot alkaa treenaamalla ja työtä tekemällä tippua. :) Mä oon kiinteytyny parhaiten silloin, kun oon ollu Keskon varastolla töissä. Fyysinen työ ja paljon työhön sisältyvää hyötyliikuntaa on hyvä juttu, eikä tartte erikseen samalla tavalla treenata. :D

  VastaaPoista