torstai 20. joulukuuta 2012

talvituoksuja sun muita

Iltaa, iltaa.

On luvassa jälleen yksi Black Phoenix Alchemy Lab -postaus, sillä "pitkästä aikaa" ostin BPAL.org -foorumilta vähän tuoksuteltavaa. Pakko jälleen mainostaa, että jos BPALin tuoksuista tykkää, niin kannattaa selailla foorumilla myytäviä tuoksuja (nähdäksesi nuo ketjut, täytyy rekisteröityä). Moni myy tosiaan myös ns. decanteja, eli impin kokoisia putkiloita tuoksuista, jotka ovat katalogista saatavilla vain isompina pulloina, sekä limited editioneina. Ja lisäksi postikulut ovat ihan naurettavan pienet verrattuna BPALin omiin postareihin. Ei paljon hotsita maksaa postareita kuudesta impistä $16, kun foorumin kautta yksityisen henkilön lähettämänä postarit on jotain alta $5 (ja käsittelyaikakin on nopeampaa).

Mulle tuli tällä kertaa tällaisia:Joulumuori - "Old Lady Christmas, the sweet, smiling wife of Finland's Joulupukki. Her scent invokes the comforts of Christmastime and the warmth of love and cheerful companionship: a glowing hearth, luumukiisseli, riisipuuro, and sima."
Limited edition. Meinasin ensin ostaa samantien ison pullon, mutta hyvä että jäi ostamatta, nimittäin valitettavasti Joulumuori oli pieni pettymys :/ Odotin oikein tosi riisipuurontuoksuista öljyä, mutta ainakaan mun iholla tässä ei ole tietoakaan riisipuurosta, ehkä sitten tuo "sima" tuoksuu eniten. Suoraan sanottuna siis tuoksuu joltakin alkoholijuomalta sekä hieman savulta, enkä oikein tykkää :P Tai sanotaanko, että vaatii totuttelua.

Lilith's Tea Party - "Imaginary génoise cakes, imaginary trifle (with imaginary rosewater, imaginary Madeira and imaginary strawberries), imaginary macaroons, and imaginary Devonshire tea served in an imaginary garden surrounded by one-thousand imaginary flowers."
Limited edition. Tee tuoksuu voimakkaasti ensin, mutta hälvenee pikkuhiljaa, tuoden makeammat tuoksut paremmin esiin. Tee on kuitenkin ihan selkeästi havaittavissa koko ajan. Hieman erilainen tuoksu mitä yleensä käytän (vaikka makea onkin), mutta sillä tämä taisikin erottua tästä joukosta :) Ei huono ollenkaan.

Midwinter's Eve - "A melancholy, deep scent, poignant and brimming with nostalgia. The perfume of sugared plums over a breeze of winter flowers."
Pullosta sniffattuna toooooosi makean hedelmäinen. Tuoksu hälvenee kuivuessaan hiukan, mutta pysyy jotakuinkin muuttumattomana. Ei valitettavasti tunnu kestävän iholla kovinkaan pitkään, mikä muistuttaa mua tuoksunsa lisäksi Schrödinger's Catista.

Samhain 2008 - "Truly the scent of autumn itself - damp woods, fir needle, and black patchouli with the gentlest touches of warm pumpkin, clove, nutmeg, allspice, sweet red apple and mullein."
Limited edition 5 ml pullo. Niin moni on kehunut tuolla foorumilla Samhainia syystuoksuna, että uskalsin ostaa samantien ison pullon. Patsuli tulee aluksi voimakkaasti pintaan, mutta tuoksu muuttuu hieman mausteisemmaksi ja makeammaksi kuivuessaan, myös omena tulee esille. Eivät ne ihan paskaa puhuneet kun tätä kehuivat :D Tosi mukavaksi komboksi saatu syksyn tuoksut: syyssateen jälkeinen metsä, lämpimät mausteet ja kirpeä omena.

Sleipnir - "Confections spun of hazelnuts, honey, elderberries, and bilberries with a dusting of hay and a bit of carrot."
Joulun 2009 limited edition. Pähkinät ja hunaja tulevat vahvasti esille. On jollain tapaa "kakkumainen" tuoksu, ehkä sitten jokin porkkanakakku? ;D Kunnolla kuivuttuaan marjojenkin tuoksua tulee vähän esille. Kuitenkaan ei mun mielestä tuo mitään uutta muihin leivostuoksuihin, joita multa jo löytyy (esim. Eat Me), eli olisin pärjännyt ilmankin. Tuntuu häviävän iholta kohtuuvikkelään.

Snow Flakes 2009 - "The radiance and desolation of winter."
Limited edition 5 ml pullo. Tämä on tosi raikas ja miellyttävä, talvinen tuoksu. Aavistus minttua ja jotakin hedelmäistä. Tähän tuoksuun ei ole sekoitettu mitään kuusen tuoksua tms., minkä voisi mieltää talviseksi, mutta kaikenkaikkiaan siis tosi raikas ja ihana tuoksu, tulee varmasti olemaan kovassa käytössä talvipakkasilla :) Onneksi tuli ostettua isompi puteli :D

Sugar Cookie 2011 - "The Devil's Bake Sale returns!"
That's all, folks! :D Eli en löytänyt tuoksusta muuta infoa. Tämä on myös limited editionia, mutta useampina vuosina ilmestynyttä. Tämä on hyvin samantapainen leivostuoksu kuin Eat Me, mutta selkeämmin tuoksuu pikkuleivältä - sokeriselta ja mausteiselta. Tykkään.

Womb Furie - "An itch that needs to be scratched: Snake Oil and three types of honey."
Tämä on limited edition hmm... vuodelta 2010. Enemmän oli kerrottu tuoksun inspiraatiosta kuin itse tuoksusta. Snake Oil yksinään multa jo löytyykin, mutta on jäänyt vähän vähemmälle käytölle. Näihin hunajan tuoksuihin sekoitettuna on mielestän miellyttävämpi, makeampi ja naisellisempi.


Sellaista! Vielä yksi työ- ja yksi koulupäivä, ja sitten voi itsekin rauhoittua jouluun :) Jospa ehtisin vielä yhden postauksen sitä ennen tekemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti