keskiviikko 26. joulukuuta 2012

raskasta joulua, eli joulupäivän rientoja

Joulupäivä alkoi blogin kirjoittamisella ja löhöilyllä, jossain vaiheessa syötiin, ja illan hämärtyessä käytiin hautausmaalla viemässä kynttilät Maken isovanhempien sekä isän ja sedän haudalle. Tuon jälkeen tultiin vain kotiin ja itse aloin odottelemaan Hennan saapumista ja illan rientoja.


Niin, Raskasta Jouluakin on nyt sitten nähty tälle vuodelle. Alunperin myös Anyan piti tulla mukaan, mutta lopulta mentiinkin Hennan kanssa kahdestaan, ja aloiteltiin jälleen tässä meillä.Ilja Jalkanen oli sairastunut akuuttiin kurkunpääntulehdukseen, eikä niin lyhyellä varoitusajalla saatu herralle korvaajaa, joten Ari Koivunen ja Pasi Rantanen hoitivat kahdestaan keikan laulupuolen, ja saivat laulettavakseen myös niitä perinteisesti Iljan laulamia biisejä, vieraampia siis heille. Luulisin, että myös tästä syystä jäi kokonaan vetämättä mulle rakkain Joululaulu, sekä Ave Maria. Pikkuisen harmitti noiden biisien puuttuminen setistä, mutta keikka oli muuten ihan yhtä mahtava Raskasta Joulua -pläjäys kuin aina ennenkin :) Nauroin siinä Nisse-polkan aikana, kun Ari sen veti, että on varmaan aivan sama osaisiko se sanoja lainkaan vai laulaisiko puutaheinää, kun se vedetään kuitenkin niin vauhdilla ja kovaa läpi, ja kaikki vaan riehuu, että ei kukaan mitään tajuaisi x) Yleisön pyynnöstä Ari myös otti pipon ja ponnarinkin pois! Mutta se en ollut minä joka siellä huuteli "ponnari pois!", vaikka sen voisikin hyvin kuvitella... Ne oli ne muut naiset siellä, jotka myös ymmärtävät hyvän päälle :D
Mutta on se kyllä hauskaa, että kaikki jeesustelulaulutkin tulee laulettua täysillä mukana noilla keikoilla :)

Valokuvatkin onnistuivat yllättävän hyvin, ehkä olin kerrankin tarpeeksi lähellä lavaa?
Baarissa tuntui tällä kertaa olevan tosi vähän tuttuja naamoja. Mutta keikkayleisönä porukka oli ihan loistava, ja piti kovaa meteliä :D Keikan jälkeen juotiin vielä siiderit loppuun karaoke-puolella, mutta aika pian lähdettiin siitä kotiin päin, molempia tuntui väsyttävän aika paljon, ja humalakin taisi olla aika hyvä. Mä kävin vielä hakemassa pizzaa ennen kuin raahauduin kotiin.


Aamu alkoi taas hedarilla, mikä onneksi meni parilla buranalla ohi. Loppupäivä vietetään löhöillen ja tekemättä mitään ihmeellistä. Ajattelin katsoa Saiturin joulun, sen missä on Jim Carrey, kun en ole sitä ennen nähnyt... Telkkarista on tulossa tänään vielä Eragon ja Jadesoturi, ja ehkä saan mahdutettua vielä Rare Exportsinkin johonkin väliin :D Ihanaa!
Huomenna ja perjantaina ajattelin vähän siivoilla täällä ja palata pikkuhiljaa normaaliin päivärytmiin, käydä jumpassa jne. Viikonloppuna käydään sitten Lohjalla.

Nauttikaahan vielä viimeisestä joulunpyhästä :)

1 kommentti: