keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

mlp-päivtys

En melkein vuoteen ostanut yhtäkään My Little Ponya, kun niihin saa rahaa palamaan niin paljon. Toukokuussa satuin kuitenkin Huuto.nettiin, ja siellä oli myynnissä ihan kohtuuhintaan 4. vuoden fluttereita, ja niinpä sainkin sen sarjan kerättyä :)

4th year Flutter Ponies, takana: Lily, Morning Glory, Honeysuckle & Forget-Me-Not
edessä: Rosedust & Peach Blossom
Näistä kaikki on aikuisiällä ostettuja, parilla on custom-siivet, mutta en jaksanut etsiä niitä laatikon pohjalta :P


Tuossa taannoin kun olin äidin luona käymässä, niin päätin ottaa sieltä kuitenkin mukaani kaiken pienen ponikrääsän, mitä vielä löytyi. Isommista ei ole tietoa missä mahtavat olla, mutta harjoja ja kampoja oli ihan hirvittävä läjä, samoin yllättävän paljon tuota muutakin pikkusälää oli vielä jäljellä. Ja ponien vaatteita! Näillä tuskin ikinä teen yhtään mitään, mutta ei niitä kyllä raaski myydäkään :) Mulla oli joskus jotain MLP-sarjakuviakin, onkohan ne vielä jossain... Ne voisi vielä kiinnostaa, ja sitten aikuisen käyttöön sopivat käyttötavarat, kuten nyt vaikka ne vanhat mukit, olisi kiva kerätä. Halinalle-kama olis kans aika nostalgista, mutta ehkäpä pidättäydyn nyt näissä poneissa... Tämäkin harrastus saa ihan tarpeeksi ihmettelyä aikaan :P

Noi tuttipullot ♥ Ja pieni hammasharja ja -tahna jollekin 1st tooth -ponille :)

Pupu- ja klovniasut oli muksuna mun suosikit


Päivitin myös vihdoin mun kokoelmasivuakin. Useampikin sarja on nyt paria ponia vajaa, mutta koitan nyt olla villiintymättä ja jättää toistaiseksi ponit ostamatta. Katotaan sit taas joskus :) Olisi paljon kivampi jos näitä vaan tupsahtelisi jostain, tai tulisi edes kirppiksellä vastaan, mutta kyllä näitä pitää vartavasten mennä Huuto.netistä tai eBaysta etsimään, tai vielä pahempi, MLP FB-kirppikseltä. Yhtäkään G1-ponia en oo tavalliselta kirpparilta löytänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti