lauantai 12. heinäkuuta 2014

ystävät ♥

Tuntuu, että oon koko kesäloman vaan maannut sohvalla ja katellut Netflixiä, mutta on sitä sentään muutakin tehty ja poistuttu kotoa :) Mutta kämppä on taas kuin sauna, niin jos ollaan kotona, niin eipä tällä kyllä löhöämistä kummempia tehdä.

Sain kuin sainkin Maken lähtemään maanantaina Bromarviin, ensin frisbeegolfaamaan ja sen jälkeen rannalle. Golf-radasta ei ollut paljonkaan tietoa netissä, eikä navigaattorikaan osannut neuvoa oikeaan paikkaan, joten hetki jouduttiin seikkailemaan ennen kuin löydettiin perille. Ratakarttaa ei ollut olemassa, mutta onneksi väylät oli sen verran suoria ja lähekkäin, ettei tarvinnut paljon arpoa onko oikealla heittopaikalla. Edellinen kerta tuntui vielä kädessä, ja heitin koko ajan ihan päin helvettiä, ja lopulta hävisin Makelle ylivoimaisesti :P Netissä luki että väyliä olisi 18, mutta ei me kyllä löydetty kuin 9.
Hiki päässä ajeltiin sitten eteenpäin kohti Padvan uimarantaa. Oon viimeksi ollut siellä lähemmäs 10 vuotta sitten, mutta melkoisen vaikutuksen se teki, ja mielestäni se on yksi kauneimmista uimarannoista, joilla oon ollut. Uimiseen se on hieman huono, sillä hiekkapohjainen ranta on pitkään tosi matalaa, ja siinä vaiheessa kun vihdoin vesiraja kulkee vyötärön tienoilla, on jalat jo kahlaamisesta ihan jäässä :P Eli siis merenrannalla ollaan, ja nytkin vesi oli ihan jäätävän kylmää! Ilma taas muuten oli oikeastaan jo tukalan kuuma, ja meillä oli liian vähän juotavaa mukana, joten ei me paria tuntia kauempaa rannalla kuitenkaan viihdytty. Mutta olihan siellä taas mukava käydä :) Hienoja maisemia.
Tiistaina sitten päätettiin mennä illaksi pussikaljottelemaan tuohon torin viereen Tykkipuistoon. Meitä oli siellä lopulta kuusi, ja oltiin puistossa ehkä jonnekin puolille öin, kunnes tultiin meille. Hyviä humalaisia ideoita oli se :P Popittaa nyt täysiä musiikkia ja tanssia letkajenkkaa kerrostalossa keskellä tiistaiyötä. Henna ja Pasi siinä lähti kotiin päin, jonka jälkeen naapuri kävi valittamassa metelistä, jolloin mä menin suosiolla nukkumaan. Make, Ville ja Matti vielä jonkin aikaa valvoivat.
Oli kyllä kiva ilta, mutta ois ollut fiksumpaa hakea täältä vaan lisää juomaa ja mennä takasin puistoon, täällä meillä oli niin järjettömän kuumakin, että hyvä kun pystyi olemaan.


Se oli tykki se!

Tykkipuiston jälkeiset kaksi päivää olikin pelkkää kotona koomailua, joka sisälsi lähinnä Fringen katselua ja kokkailua.
Perjantaina iltapäivällä lähdinkin Lohjalle, sillä oltiin vanhojen lukiokavereiden kanssa sovittu treffaavamme Rantajamien aikaan rantsussa. Nykyisin on hirmu vaikea sovittaa aikatauluja yhteen, kun ollaan niin eri elämäntilanteissa, osalla vuorotyöt jne., mutta nyt onneksi onnistui niinkin hyvin, että vain yksi jäi tulematta. Katia, jonka kanssa olin lukiossa kuin paita ja perse, en oo nähnyt varmasti 5-6 vuoteen, Henua ja Ramia vajaa 5 vuotta sitten. Anun näin viimeksi kaiketi kolme vuotta sitten, Artun pari vuotta sitten. Eli älyttömän kauan on ollut taukoa, ja itseä ainakin vähän jännitti nuo miitingit, vaikka aavistelinkin sen kyllä olevan ihan turhaa :) Ilta oli ihan paras pitkiin aikoihin, ja mahtavinta oli se, että vaikka ollaan nähty niin harvoin, varsinkin koko porukalla, niin pystyttiin jatkamaan vaan suoraan siitä mihin viimeksi ollaan jääty, ja kaikki oli ihan niinkuin ennenkin ♥ Tuollaiset ystävät on kyllä kultaakin kalliimpia :) Heitettiin ilmoille myös ehdotus, että tehtäisi tästä Rantajami-viikonlopun miitistä meille perinne, niin tulis sitten ainakin kerran vuodessa kokoonnuttua jollei muuten pystytä. Toivottavasti onnistuu :)

Osa porukasta oli selvinpäin, kun velvollisuudet kutsuivat seuraavana päivänä, joten Anu, Henu ja Rami lähtivät kotiin päin vähän aikaisemmin, ja me loputkin taidettiin lähteä rannasta kuitenkin ennen kolmea. Päätin kävellä rannasta äidille, kun taksi tuntui niin turhalta niinkin lyhyelle matkalle, ja onneksi olin ottanut kuulokkeet mukaan, niin sain kuunnella ysäriä koko kotimatkan. Moni varmaan tietää sen tunteen vaikkapa lenkillä, kun tulee joku himmeen hyvä biisi, ja tekee vaan kesken lenkin mieli alkaa tanssia tai riehua pitkin katuja. Nyt sain tehdä sitä ihan rauhassa koko kotimatkan, kun kaupunki oli siihen kellonaikaan ihan hiljainen :D Ja toivon ettei kukaan katellut ikkunoistakaan... Pillahdin siinä vähän itkuunkin kun oli niin hyvä fiilis koko onnistuneesta illasta ^^
Oli niin paljon puhuttavaa ja niin kivaa, että valokuvien ottaminen jäi hirmu vähälle, mutta muutama sentään tuli otettua :)

Henu ja Anu

Rami :)

Kati :)
Ja mun olis vaan kannattanut pitää noita aurinkolaseja silmillä, niin kukaan ei tietäis että jotain on juotu x)


Mun oli aluksi tarkoitus jäädä Lohjalle vielä lauantaiksikin, ja mennä Hillan kanssa rantaan kuuntelemaan mm. Jenni Vartiaista, mutta kävikin niin, että Maken mökkireissu siirtyi pidemmälle syksyyn ja se jäikin viikonlopuksi kotiin. Makella jatkuu taas maanantaina työt, niin päätin lähteä takasin Saloon jo aikasemmin, jotta keretään vielä huomenna tehdä jotain yhdessä. Ainakin jonnekin uimaan meinaan sen raahata, koska voi jesse tätä ilmastoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti