tiistai 23. syyskuuta 2014

alkusyksyn ponisaalis

Olkoon tämä nyt elokuisen (ja syyskuulle venyneen) ponimanian viimeinen ponipostaus, sillä seuraavaksi pysyttelen poneista kaukana jonkin aikaa.

Käytiin äidin synttärikahveilla Lohjalla, ja samalla pengoin lapsuuden lehtiä. Olihan ne My Little Pony -lehdetkin tallella :) Otin mukaan myös Halinalle-lehden. Löytyi lehtiä myös Maija Mehiläisestä, Bamsesta, Muumeista, Nalle Puhista, oli Pupu Tupunaa ja vaikka mitä. Kiva ettei äiti ole heittänyt niitä pois :) Kuitenkin ponit nyt oli se ykkösjuttu, ja muut saivat jäädä äidille.
Naureskelin joidenkin ponien suomenkielisille nimille, joita ei enää muistanut olleenkaan. Baby Cuddleskin oli suomeksi Hellantelttu! Baby Quackers oli Ankkavankka :)
Nämä neljä lehteä ovat vuosilta 1989 ja 1991, ja tuo pikku kirjanen vuodelta 1987, ovat maksaneet näköjään about 15 mk/kpl. Oon näemmä pitänyt näistä kaikista yhtä hyvää huolta kuin varsinaisista poneistakin, ei missään mitään ylimääräisiä kynänjälkiä :)
Vahinko etten löytänyt enää värityskirjoja, ne on varmaan heitetty pois kun on väritetty loppuun? Lapsuuden tarrakirjoistakaan ei ole mitään havaintoa, siellä olisi voinut olla jotain ponitarrojakin.

Jos joltakin muuten kotikotoa löytyy näitä lehtiä, niin tarjoudun ostamaan! :)

Halusin nyt kuitenkin myös kertoa mitä poneja sitä tuli hommattua tässä elo-syyskuun ponimanian aikana, vaikka ensin en meinannut kehdata, kun näitä on niin paljon... Osa tuli ostettua eBaysta ja Huuto.netistä, pari FB-kirppikseltä, muutaman sain kaveriltani Ninalta... Ja sitten rekisteröidyin ponihullujen MLPArena-foorumille, jonka kautta sain Belgiasta muutamia poneja :) Hieman tuli ostettua myös ponikrääsää.
Kaikista poneista on toki yksittäiset kuvat täällä, mutta blogiin en niitä viitsi laittaa, kun en tiedä kiinnostaako ketään nämä ponijutut niin paljon :P


Ninalta saadut ponit:
Takana: Tricles / Barnacle
Edessä: Lady Flutter / Princess Ruby

Kirppiksiltä/eBaysta ostetut aikuiset ponit:
Takana: Chief / Bubblefish / Braided Beauty / Sugarberry / Sweet Tooth
Edessä: Gusty / Tickles / Pinwheel / Tootsie / Cherries Jubilee / Snowdrop

eBaysta ostetut baby-ponit:
Takana: Water Lily / Surf Rider / Tiny Bubbles
Edessä: Baby Fifi / Baby Tic-Tac-Toe

Belgiasta ostetut ponit:
Takana: Sugar Sweet / Masquerade / Wig Wam
Edessä: Strawberry Surprise / Molasses / Coco Berry


Ponikrääsä:
Kolikkopussi / Eväslaatikko / Kännykuoret / Hihamerkit + tarra


Että semmosta :) Tämän aikana yhteensä neljä ponisarjaa täyttyi (6th year Big Brother Ponies, 5th year Twice as Fancy Ponies, 3rd year Earth Ponies & 5th year Baby Ponies with First Tooth), eli oon ostanut oikeasti vaan sellaisia, joissa sarja on lähellä täyttymistä, eivät ole olleet mielivaltaisia ostoksia :) Mulle on Huuto.netin kautta tuloillansa vielä muutama poni, mutta jatkossa aion todennäköisesti keskittyä MLPArena-foorumin ponitarjontaan ja vaihdokkeihin, ja ihan vain satunnaisesti vilkaisen eBayhin päin harvemmin myynnissä olevien ponien perässä. Ja tämän jälkeen tosiaan ainakin yritän pitää taukoa tässä poninmetsästyksessä!

2 kommenttia:

  1. Voi mitä lehtiä! ♥ Mua harmittaa ettei mun barbi lehtiä oo enää tallessa, ne oli ihan huippuja. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itseasiassa ees tiennyt/muistanut että Barbie-lehtiä on ollut olemassa, kunnes aloin kirppiksellä käymään myös vanhojen lehtien kasoja. Muumeja ja Nalle Puheja on enemmän kuin laki sallii, Barbejakin jonkun verran. Ja sitten yhdellä kirppiksellä oli paljon Nakke Nakuttajia :) Mutta ei ainuttakaan MLP-lehteä :( Olis helpompaa ruveta kerään Nalle Puh -kamaa :D

      Poista