torstai 25. syyskuuta 2014

syyskuulumiset

Mihinköhän tää aika taas menee? Yhtäkkiä on kulunut viikko edellisestä "kunnon" blogitekstistä.
Sidonnan näytön jälkeen mulla oli itseasiassa viitisen päivää vapaata niin, ettei tarvinnut miettiä mitään tai tehdä mitään. No parina päivänä luin vähän kasvitenttiin, ja toki jonkin verran tuli kirottua, kun auto piti taas ajaa korjaamolle, ja edelleen stressasi vähän tämä remontti mikä taloyhtiössä on menossa. Tuollaisen hektisen vaiheen jälkeen oli tosi hankala olla tekemättä mitään, ja mulla oli jopa tylsää.

Viime viikon alussa saatiin kuitenkin auto takasin korjaamolta, jonka jälkeen mentiin suoraan ostamaan uutta pesukonetta rikkoontuneen tilalle. Myin myös pois meidän vanhan keittiön ruokailuryhmän, ja ostin uuden tilalle. Uudesta tosin puuttuu vielä kaksi tuolia, kun ei ollut varaa ostaa. Mutta nyt on kivampi pöytä :) Olin jo totaalisen kyllästynyt siihen vanhaan.Sen kunniaksi, että sidonnan näyttö meni läpi, ostin pesukoneen lisäksi mm. Glitteristä uusia koruja. Siellä oli paljon kaikkea kivaa, mutta vaikka olis mieli tehnyt lisääkin, niin tässäkin oli jo enemmän kuin vuosiin! Kuvasta jäi puuttumaan setti pieniä pöllökorviksia, sekä kettinkikaulakoruun mätsäävä ranneketju.Kävin myös ostamassa lenkkarit, joita olin kokeillut jalkaani jo kaksi kertaa aikaisemmin. Ihme tuuria, ettei kukaan ollut ostanut noita pois, sillä olivat ale-kengät ja viimeiset kokoaan. Aiemmilla kerroilla tuntui että ne olisivat mulle liian pienet, mutta kun kävin vielä ihan ajan kanssa, niin ihan sopivathan ne oli :P Ihanaa, sillä oonhan viime syksystä asti kulkenut lenkkareilla, joissa on reikä pohjassa :DNiin ja sitten sain tuon valkoisen ruukun vihdoin täytettyä kasveilla ja omaan kotiini. Ruukkuhan on tässä uskollisesti kulkenut sekä vihersisustuksen että sidonnan näytössä, mutta nyt sitä ei tarvita enää kouluhommiin :) Olin ajatellut jo etukäteen ruukkuun punanukkuleenaa, ja kävi siinäkin tuuri, että niitä löytyi Kodin Terrasta, vaikken niitä mennyt sieltä etsimäänkään. Punanukkuleena pitää korkeesta ilmankosteudesta sekä tasaisesta mullan kosteudesta, joten nyt yritän ihan tosissani muistaa sumutella sitä paljon, ja toivon että altakasteluruukku jelppaa tuon kastelun kanssa, ja kasvit vihdoinkin viihtyisivät mun luona. Mulla on pari kertaa ollut tuota aiemminkin, mutta ne on aina kuivahtaneet tosi lyhyen ajan jälkeen.Keskiviikkona ja torstaina oli vielä vähän kertausta koululla ja se viimeinen kasvitentti. Torstaina myös annettiin jo uusi näyttötehtävä asiakaspalvelun ja markkinoinnin näyttöön. Tehdään ryhmissä messuosastot Osaava Nainen -messuille Turkuun tuossa lokakuun lopussa. Jännittää hirveästi! En oo aikuisiällä edes käynyt missään messuilla... Mutta nyt voi lohduttautua sillä, että puolet näytöstä on käytännössä ryhmätyötä (sitten on myös niitä yksilösuorituksia), ja arvioijatkin jo ennestään tuttuja. Mun ryhmä sai arvonnassa messuosaston teemaksi lastenhuoneen, ja inspistä siihen tuo Vepsäläisen lainaama Eero Aarnion suunnittelema Pony-tuoli :) Minä vielä sain vetää arpalapun, kun mussa on kuulemma "ponivoimaa" :D Ilmeisesti!
Mutta toi koko messuviikonloppu jännittää siksikin hirveästi, että päivät on tosi pitkiä, ja hirveästi pitää joka päivä sosialisoida, eli oon todellakin mukavuusalueeni ulkopuolella, ja varmasti sen jälkeen ihan loppu niin henkisesti kuin fyysisestikin. Mutta siihen se sitten päättyykin. Ellei tule lisänäyttöä jostain, mikä suoritetaan vähän myöhemmin.
Tehtävänannon jälkeen olo onkin vuorotellen ollut tosi inspiroitunut ja ihan aivokuollut. Mutta oon ollut tosi kiitollinen ryhmästä, toisten ideat kun inspiroi itseäkin ihan erilailla. Meidän suunnitelma on jo tosi hyvällä mallilla, vaikka aikaa on kulunut vasta vajaa viikko. Niin ja se kasvitenttikin meni läpi.

Eero Aarnion Poni-tuolit, meidän osastolle on tulossa nimenomaan tuo punainen.


Perjantaina pääsi vähän tuulettumaan, kun Hilla lähti mun kanssa Matti Airaksisen Parasta ennen! -bileisiin Rikalaan. Jengiä siellä oli musta aika vähän varsinkin verrattuna viime kertaan, mutta mekin Hillan kanssa tanssittiin se koko kolme tuntia siellä. Tuli kertakaikkiaan jatkuvalla syötöllä niin hyviä biisejä, että maltettiin vissiin kerran käydä tupakalla! Valitettavasti unohtui siinä samalla myös juoda tarpeeksi vettä. Jalat oli ihan tulessa ja olo hikinen kun lähdettiin kotiin :P Mutta siis ihan älyttömän kivaa oli! Oli oikein sellanen nostalgiatrippi ala-asteen junnudiscoihin, kun käytännössä tuli nyt baarissa samaa musaa kuin mitä siellä silloin :D
Mutta eipä tullut otettua yhtään kuvia koko iltana. Hilla räpsytteli jotain kuvia Masasta, joten lainaan semmoset fotot tännekin :)Lauantaina ei onneksi ollut pahaa krapulaa, lähinnä vaan hirveä jano, nälkä, ja päätä särki. Mutta ne meni nopeasti ohi, eikä ollut sellaisia koko päivän kestäviä. Kateltiin Hillan kanssa edellisillan Vain elämää -jakso, ja tutustutin sen Eddie Izzardiin. Oon kyllä taas tosi innoissani tosta Vain elämää:stä, ensimmäisen jakson perusteella, ja itseasiassa jo silloin kun vieraat julkistettiin, vaikuttaa tosi hyvältä kaudelta. Elastinen on ihana :) Ja Jenni.
Toinen TV-sarja, mitä oon innolla ja hämmennyksen vallassa kattonut, on We Want More. Viime viikonloppuna esimerkiksi tuli Don Huonojen ns. esittelyjakso, ja oli jossain määrin järkyttävää kuulla, kuinka tulehtunutta ja kriisiytynyttä se niiden meno oli vuodesta toiseen. Melkoista draamaa siis... Oon siis jo kauan tykännyt Donkkareista, mutta en oo tiennyt että niillä oli tuollaista. Ja itseasiassa Kalle Ahola kertoi olleensa meidän kotikadulla sillä hetkellä kun rumpali Jussi ilmoitti erostaan! Mitä lie täällä teki.
Sitten vielä kolmas viihdeohjelma tälle syksylle: Tanssii tähtien kanssa. Ja ihan vaan sen takia, että Pete Parkkonen! Kuola. Ei vaan, pidän niin paljon tanssista ihan yleisesti, että on sitä mukava seurata ihan sen tanssinkin takia, heh :D Tosin muutamana viime vuotena en oo seurannut sitä yhtään, viimeksi varmaan silloin kun Jone Nikula oli mukana - siitä on vissiin jo aikaa!

Sen lisäksi että teen joka päivä jotakin näyttöön liittyvää, on mulla tullut uusi inspis askarteluun, tai lähinnä korujen tekemiseen. Ostin paljon lisää helmiä ja muita korutarvikkeita, ja askartelen niitä aina välillä. Ehkäpä saan inspiraation vielä yhden mosaiikkityönkin tekemiseen. Tarvikkeet olisi jo valmiina. Samoin kaikki mun Halloween-asun osaset on nyt mulla, joten kohta voi laittaa taas Halloween-kurkistusta tänne bloginkin puolelle ;)

Itsetehty omenakorusetti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti