perjantai 12. syyskuuta 2014

koti: IV - eteinen

Nyt tulee sitten kuitenkin eteisestä oma postauksensa kotipostauksien joukkoon, sillä laittelin sitä vähän uusiksi. Vanhat, mustat matot kyllästytti ja halusin vaaleampaa tilalle. Valkoinen houkutti ihan tositosi paljon, mutta sitä ei ole mitään järkeä laittaa eteiseen. Äiti tyrkytti omia, ruskeita käytävämattoja, ja aattelin että ne voisi sopia varmaan ihan hyvin.

Ulko-ovelta kuvattuna

Sekasotku

Ostin eteiseen myös toisen peilin lipaston päälle, sekä tuollaisen ah, niin trendikkään valokirjaimen :) Kirjaimelle olisi ollut montakin paikkaa minne olisin sen halunnut, mutta eteisessä se ei vie tilaa miltään muulta (lue: kasveilta), ja sinne oli kiva saada myös pöytävalaisin.
Tuo kasvi sen vieressä on kummituspuu, joka on vaativa hoidettava, ja kuoleekin (ainakin mulla) lopulta. Mutta se ei haittaa, kun näyttää eläessäänkin ihan pystyynkuolleelta ;) Valitettavasti vaan varistaa lehtiänsä aika kovasti, kun kissat menee siitä ohi.

FB-kirppikseltä löytyi myös edullisesti kaksi isoa puukissaa, joten ne pääsivät myös varmaan kämpän ainoaan tyhjään koloon :D
Lipaston viereiseen hyllyyn ostin pari säilytyslaatikkoa, jotta se olisi vähän siistimpi. Siinä on aiemmin säilytetty lähinnä roskiin menevää mainospostia, joka pursuili valtoimenaan joka suuntaan. Jospa nyt pysyisi järjestys :)Se on kissojen huussi ja samalla penkki

Näkymä ulko-ovelle


Kissojen vessa/penkki: halkolaatikko Bauhausista, tuunattu itse (lisää täällä)
Kissojen peti: Zooplus
Senkki/lipasto: Jysk
Tuoli: Koti-idea
Valokirjain: Anno/Anttila
Peili: Anttila
Seinäkyntteliköt: Jotex
Puukissat: 2nd hand
Kissataulut: Decopot, Paimio + Kodin Tavaratalo, Lohja
Matot: äidiltä


Kommentteja? :)

4 kommenttia:

 1. Voi ku teillä on niin kivannäköstä! Tuo valokirjain näyttää tosi kivalta, en oo aikasemmin tuommoisia missään nähnytkään! Ja ihania kissujuttuja! Tulee tämmösistä postauksista hirvee hinku rueta omaa pesää sisustamaan. :)

  VastaaPoista
 2. Löysin juuri blogisi ja tykkään kovasti MUTTA liian pieni fontti häiritsee.. Etkö saisi laitettua sitä hieman isommaksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaneeko johtua koneiden näyttöjen resoluutiosta? Itsellä fontti nimittäin ihan hyvän kokoinen ja luettavissa. Omaa silmää kun taas häiritsee liian suuri fontti :D Painamalla näppikseltä Ctrl & + saat tekstiä suuremmaksi jos on tarvis :) Sivupalkeissa voi osa kuvista mennä vähän epäselviksi, kun ovat tiettyihin mittoihin tehty, mutta itse postausten kuviin se ei vaikuta :)

   Poista
  2. Jos sulla on käytössä Firefox-selain, niin Näytä -> Sivun suurennus -> Muuta vain tekstin kokoa, jolloin kun painat Ctrl & +, selain muuttaa vain tekstin kokoa ja kuvat säilyvät ennallaan. Toivottavasti tämä auttaa? :)

   Poista