perjantai 9. syyskuuta 2011

hankintoja

Juuri kun pääsin sanomasta, että ei ole mitään ostoksia tullut tehtyä, niin niitä tuli tehtyä. Tuli varmaan sellainen alitajuntainen fiilis että kun useampaan viikkoon ei ole shoppailtu, niin kyllä nyt on jo pakko :D Kamalaa! Mä oon jäänyt koukkuun.
Niinpä siis Ellokselle tuli taas pistettyä tilaus menemään ja hyödynnettyä hyvät tarjouskoodit. Lähinnä alusvaatteita sieltä on tulossa, mutta yksi neuletakki, sekä kahdet korolliset nilkkurit/saapikkaat, joten menee vähän arpomiseksi onko mitkään sopivat. Saas nähdä.

eBaysta tuli ostettua täydellinen neulehuppari <3 Se on lyhythihainen, hupullinen, pampulallinen, hieman kapeampaa ja pidempää mallia, siinä on pienet taskut, ja mikä parasta, siinä on maailman pehmein ja lämpimin vuorikangas. Ever! :) Olin ihan tositosi pettynyt kun se istui mulle tosi huonosti, kirosin mm. isot tissini ja leveät lanteeni alimpaan helvettiin, ja lisäksi hihansuut kiristivät :( En suostu paitaa kuitenkaan myymään eteenpäin, vaan jätän sen vaatehuoneeseen vaikkapa motivaatiopaidaksi :D Jos vaikka muutamia ylimääräisiä senttejä karisisi tästä kropasta jossain vaiheessa, niin tuotakin pääsisi käyttämään <3


eBaysta löytyi myös musta pitsibolero, joka on tosi joustavaa materiaalia ja mukava päällä. Hihat ovat 3/4-pituiset, joista yleensäkin tykkään paljon, mulla kun on pitkähihaisissa paidoissa jostain syystä aina tapana pitää hihoja muutenkin käärittynä.
Jotain kävin etsimässä myös Huuto.netissä, ja ajauduin ilmeisen railakkaasti sivuraiteille, mutta kirjapaketti oli pakko huutaa. Kyseessä oli siis Stephanie Meyerin Twilight-saaga, josta mulla oli kotona toistaiseksi vain Uusikuu (sekä Houkutus pokkarina, mutta halusin senkin kovakantisena). Paketissa oli myynnissä tosiaan koko saaga, enkä huutovaiheessa muistanut että mulla yksi kirjoista jo on, mutta ihanaa että myyjä oli niin joustava, että jätti Uusikuun paketista pois :) Huusin samalta myyjältä myös käsiveskan, joka pistettiin pakettiin Uusikuun tilalle. Huippu juttu :)

Kuka valopää on keksinyt, että Aamunkoihin pitää tehdä täysin erivärinen kansi ja selkämys kuin saagan muihin osiin? Perkele, että ottaa päähän!Laukku tuli heti käyttöön, sillä mun edellisen laukun olkahihna on aika rikki, ja siihen pitäisi ostaa uusi tai käyttää suutarilla. Tämä uusi laukku on leveydeltään jotakuinkin samankokoinen kuin vanhakin, mutta korkeussuunnassa pienempi, ja se vaikutti sen verran, että kamat tuntuvat pursuavan laukusta ulos. No tässä ei ehkä tarvii koko omaisuutta kantaa mukana ;)
Laukussa on koristeina pyöreitä niittejä, sekä tuossa edessä tuollainen hopeanvärinen munalukko, joka nyt ei valitettavasti tuosta kuvasta kovin hyvin erotu. Olkahihnan saa pitkäksi tai lyhyeksi. Ja laukun väripilkun roolia toimittaa Felineltä saatu ihkutin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti