keskiviikko 21. syyskuuta 2011

2o10 vs. 2o11 -haaste

Jatketaan haasteilla, sillä Jutta heitti mulle tällaisen valokuvahaasteen.

"Valitse kaksi kuvaa, joista toinen on otettu syksyllä 2010 ja toinen nyt 2011. Tämän jälkeen haasta kolme muuta bloggaajaa."

Jutta oli laittanut itsestään sekä kokovartalo- että kasvokuvat, mutta mä laitan vain kasvokuvat, koska viime syksyltä en löytänyt itsestäni yhtäkään kokovartalokuvaa.

2010: Hiusväri on ihan totaalisen kulahtanut ja muutenkin lämpimämmän sävyinen kuin nyt, ja koska kuvanottohetkellä olin lähdössä viihteelle (katsomaan Ressu Redfordia ja Jussi Rainiota ;)), niin hiuksetkin on poikkeuksellisesti kiharrettu. En jaksa normaalisti laittaa hiuksiani kuin suoristamisen ja tupeeraamisen verran. Eipä muuta mainittavaa.

2011: Hiukset vastavärjättyinä ja kuosissa. Otsassa oleva bindi ei kuulu mun jokapäiväiseen varustukseen, mutta huulilävistys nykyisin kylläkin, mistä oon hyvin iloinen :) Kulmakarvat saivat keväisen kampaaja-kosmetologi -käynnin jälkeen hieman paksumman muodon, ja siinä olen pysynyt.

Muutenkaan, esim. tyylillisesti en kyllä koe muuttuneeni millään lailla. Viime syksynä tosin tein ensimmäiset ostokseni eBaysta, ja sen jälkeen on tullut ostettua sieltä ja muualta EU:n alueelta enemmän goottirättejä, joten Paypalin helppouden havaittuani oon alkanut esim. viihteellä käyttämään paljon enemmän goottihameita ja korsetteja (nyt kun niitä siis onkin enemmän). Arkivaatetus mulla on ihan samantyylistä kuin aiemminkin. Värikkäitä luomivärejä oon myös oppinut käyttämään paljon rohkeammin, eikä niistä enää tule drag queen -fiilistä, kuten vielä viime syksynä ;)
Niin ja siis tänä vuonna alkukesästä sain elämäni ekat piilarit, joten enää ei mua nää silmälaseissa jos viihteelle lähdetään. Kotioloissa kyllä käytän vielä useasti silmälaseja, koska oon no-life-datis ja istun usein koko päivän koneella, ja kokemuksesta voin sanoa, että mun silmät ei hirveästi tykkää yhdistelmästä piilolinssit ja tietokoneen näyttö :/ Tossa viime syksyn kuvassa mulla ei kylläkään ole laseja päässä, mutta otin ne pois vain kuvan oton ajaksi.

Että tällaista. Voisinpa vaikka haastaa Anyan, Leenan sekä Turmiottaren :)

3 kommenttia:

  1. Kiva toi tukkaväri! Oikeestaan toi nykyinen on kyllä mun silmään kivempi kuin toi kirkas.

    Nngh mäki haluun punasen tukan.

    VastaaPoista
  2. Kiva haaste, teenpäs tän kunhan kerkiän! P.s mullakin ikävä omaa punasta tukkaa xD

    VastaaPoista