perjantai 30. syyskuuta 2011

kurkistus halloweeniin

Sain tänään mun eBaysta ostaman meikkisivellinsetin, ja pakkohan sitä oli päästä heti kokeilemaan, ja päätinkin perjantai-illan ratoksi tehdä Halloweenin koemeikin. Lopputulokseen olin aika tyytyväinen, joskaan en raaskinut käyttää kovin paljon noita koristekiviä, jotta varmasti riittää Halloweeniin asti, ja lisäksi punaista luomiväriä olisi saanut laittaa vahvemmalti myös kohti poskia. Ostoslistalle meni uusi kirkkaanpunainen huulipuna sekä valkoinen puuteri. Olisko kenelläkään suositella jotakin peittävää, valkoista meikkipuuteria, tai jotain yhdistelmää, jolla nassu pysyy vaaleana koko päivän? :D Mulla kun ei ole kokemusta gootinkalpeasta meikkipohjasta ;)

Enivei, en halunnut koko pärstää paljastaa, jottei koko idea paljastu, mutta tässä pieni kurkistus meikkiin. Nuo ripset sopivat ihan täydellisesti :)


Jessus noita kulmakarvoja... Niille täytyy kyllä ehkä tehdä jotakin.
Mitäs pidätte noin niinkuin muuten?

3 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää.
  Miksi kaikki osaa meikkailla niin hyvin? :/

  VastaaPoista
 2. Mä en kyllä oikeesti osaa meikata kovin hyvin. Silmämeikissä taitaa avainsana olla häivytys (useimmiten), ja näköjään silmämeikinpohjustusvoide, jota nyt käytin ekaa kertaa.
  Olishan se kiva opetella tekemään muunkinlaisia meikkejä kuin aina näitä samoja (ylä- ja alarajaukset silmiin, jotakin luomiväriä [1-3 väriä/sävyä] ja ripsaria), mutta mä oon niin laiska etten jaksa opetella :P

  VastaaPoista
 3. Makeat silmämeikit! Ja kyllä kelpais tollaset ripset tännekin :)

  VastaaPoista