perjantai 2. syyskuuta 2011

hiusten värjäilyä, taas

Päätin toteuttaa suunnitelmani kaksivärisestä päästä. Viivyin marketin hiusvärihyllyllä varmaan puoli tuntia, kun en osannut päättää ottaisinko mustan vai todella tummanruskean/mustanruskean. Lopulta päädyin todella tummanpunaiseen sen jälkeen, kun tajusin, että mustalla värjätessä vain alaosan hiuksista, hiukset näyttävät varmasti vain ohuilta mustia paitoja vasten. Oon lopputulokseen ihan tyytyväinen, joskin se musta olis ehkä ollut kuitenkin näyttävämpi :)


Päälimmäinen punainen on päivänvalossa oikeasti lämpimämmän ja kirkkaamman punainen, näissä sisäkuvissa se näyttää pinkimmältä/viininpunaiselta. Kamera oli todella yhteistyöhaluton, mutta kaipa tuosta jotain selkoa saa... Tummempi punainen on oikeasti tosi tumma, mutta kuitenkin selkeästi punaisen/luumun sävyinen.
Näillä mentiin:

1. Värinpoisto juurikasvuun
2. Pääliosaan Manic Panicin Vampire rediä sekä Directionsin Poppy rediä 
3. Alaosaan L´oréal Feria Preference sävy Pure Plum

Muuten, Insanity teki hienon videotutoriaalin shokkiväreillä värjäämisestä. Kannattaapi katsoa jos niillä kotivärjäily kiinnostaa :) That's how it's done.

2 kommenttia:

  1. Sulla näyttää olevan tosi paksut hiukset luonnostaan :P Oon kadespukki :DD Ja punaiset hiukset nyt on aina vaan niin kauniit ...

    VastaaPoista
  2. Hehe :P Itseasiassa vuosien värjäilyn ja muun käsittelyn tuloksena mun hiukset on ohentuneet ihan hirveästi. Lapsena mulla oli tosi paksut hiukset. Ja mä olen kade poikaystävälle, kun sillä on ihan sairaan paksut ja pitkät hiukset. Määki haluun...
    Mutta kiitos, vaikka ei näistä tosiaan kannata kade olla :D Kuvat hämää, tai mun hiusten huokoisuus ja pörröisyys.

    VastaaPoista