sunnuntai 19. helmikuuta 2012

aikakone @ keikkamesta, salo

Ei harmita kyllä enää yhtään, että FME:n sijaan menin Aikakoneen keikalle. Tai eihän se harmittanut aiemminkaan, päinvastoin, mutta nyt ei ainakaan harmita :D Mä en oikeastaan edes muista oonko mä nähnyt niitä missään livenä sitten vuoden '95 tai '96, jolloin tuli nähtyä bändi jossain messuilla... Muistaakseni :D

Ilta alkoi laittautumisella ja ysäripopin kuuntelemisella, jolla pääsee aina hyviin fiiliksiin :) Anya tuli meille siinä seitsemän aikaan, ja tässä höpöteltiin, juotiin ja kuunneltiin musaa, ja baariin läksittiin vähän ennen yhtätoista. Baarissa juominen meni kyllä taas vähän sillä tyylillä, että ei väliä mitä maksaa, kunhan on hyvää. Eli piti taas niitä Kölliköitä vedellä... Mutku on hyvää :) Eikä ne mitään kalliitakaan kyllä ole.

Ennen keikkaa ohjelmassa oli lähinnä istuskelua, tupakoimista ja seurustelua ihmisten kanssa. Sani tuli just ennen keikkaa mun ja parin muun naisen kanssa tupakalle, ja siinä oli pakko vähän hehkuttaa, kuinka innoissani olin keikasta :) Sani oli kyllä tosi rento ja hyväntuulinen, vaikutti tosi mukavalta tyypiltä.

Keikka katsottiin eturivistä tietysti, mukana oli pari uudempaa biisiä (ainakin Karnevaali ja Su-superstara), ja yksi ennenjulkaisematon biisi (mikä mun mielestä oli kyllä tosi huono, sorry vaan), mutta pääosin pysyttiin sillä ysärilinjalla :) Toivoin jo kotona kovasti, että vetäisivät Tähtikaaren taa -biisin, ja se taisikin tulla heti tokana. Mähän menin ihan pähkinöiksi ja liikutuin ihan hulluna, ja siis itkuhan siinä pääsi. Biisihän on tosi menevä, tanssittava ja iloinen, ja mua itketti ja nauratti samaan aikaan... ihan sekopäistä. Sen lisäksi tuli myös mm. Matkustanut oon, Alla vaahterapuun, Nti Groove, Magiaa, Odota, ja encorena Keltainen.
Vera ei ollut keikalla mukana ollenkaan, joten Aikakone oli tällä kertaa kolmihenkinen. Alex ei tuntunut muuttuneen yhtään, asu oli ihan vimosen päälle, ja sillä tuntui oikeasti olevan kivaa lavalla :)
Kuvista tuli jälleen yhtä suttua, en tiedä mahtaako johtua valoista vai kuvaajan humalatilasta... ;)
Aikakone - Alla vaahterapuun live


Olin pikkusen yllättynyt, että keikkaa oli niinkin paljon väkeä katsomassa. Pelkäsin etukäteen, että saan taas hävetä, mutta ei tarttenutkaan :) Jengi oli oikein hyvin mukana.
Keikan jälkeen baarissa soi muitakin ysärihittejä, ja tuli niiden tahtiin tanssahdeltua ehkä kolmeen saakka, ja juteltua jonkun jätkän kanssa, joka ilmeisesti vähän ihastui muhun... -.-
Niin ja Kissamaailman foorumilta tutun Jannan kanssa tuli vihdoin ja viimein tavattua kun tulivat porukalla Keikkamestaan vähän keikan jälkeen :) Jättekiva!

Oli ihana ilta, mä niin tykkään näistä nostalgiailloista ja ysäribändikeikoista :)
Ja kiitos Anyalle mukavasta seurasta!

2 kommenttia:

  1. Mikähän se ennenjulkasematon biisi mahto olla, muistatko nimeä tai miten se meni? En tiennyt, että aikakoneella sellasia onkaan. Ysärijutut on just mahtavia, fiilistelyitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kyllä mitään muistikuvaa biisin nimestä, ja se oli ilmeisesti niin mitäänsanomaton kaikinpuolin, ettei jäänyt melodiakaan päähän :D Enkä muista sitäkään, että oliko se joku ihkauusi biisi, vai joku vanha, jota vaan ei ole julkastu... Eli tästä oli varmasti kovasti apua x)

      Poista