keskiviikko 29. helmikuuta 2012

before i die

Papercutsin ja Marjutin blogeista tämän löysin, eli siis asioita joita haluaisin tehdä ennen kuolemaani. Löysin näitä eri vaihtoehtoja hakusanoilla weheartit.comista, ja otti kyllä joidenkin juttujen teinimäisyys päähän, esim. nuo  Justin Bieber -jutut -.- Mutta kivojakin juttuja sieltä löytyi, enkä viitsinyt tällä kertaa laskeskella tai karsia näitä, joten aika montahan näitä sitten tuli.

Paljon löytyi myös sellaisia asioita, jotka olen jo tehnyt, ja vaikka tekisin ne mielelläni uudelleenkin, en niitä tähän laittanut. Tästä löytyy nyt vain ne, jotka on vielä tekemättä.

Tämä on mun suurin haaveeni, päästä kosketuksiin delfiinien kanssa. Voin jo sieluni silmin kuvitella itseni itkemässä ja nauraamassa hysteerisesti kun vihdoin pääsen kokemaan tämän. Jotkut kaverini ja esim. äitini on päässyt tämän jo tekemään, ja olen niille superkade. Jos en saisi mitään noista muista tehtyä, mutta tämän, voisin vallan hyvin kuolla onnellisena. This is what I want.

Tätä yritetään koko ajan.

En osaa, mutta tahtoisin opetella ja päästä hienoihin paikkoihin sukeltelemaan :)


Mikä tahansa näistä käy, kunhan on naamiais- ja karnevaalimeininkiä!

Olisi hienoa kasvattaa edes osa omasta ruuasta. Liharuuan kasvatukseen en pystyisi, mutta nämä rehut on eri asia ;) Yrttilääkintää ja kokkailua!

Tämä joko kirjaimellisesti, tai sitten suurpiirteisemmin niin, että tahtoisin kokea jotain oikeasti yliluonnollista.

Tämän olisi voinut heittää tuonne karnevaalijuttuihin, mutta näiden vanhanaikaisten naamiaisten ei tarvitsisi olla Riossa, Venetsiassa tai New Orleansissa, vaan vaikka ihan täällä Suomessa, jonkun vanhan kartanon pihalla :) Tahon!

Mulla on paljon nettikavereita, jotka haluan nähdä vielä joskus ihan livenä. Nettiystävät ovat myös tärkeitä.

Joka kesä suunnitteilla, koskaan ei aikaa tai varaa lähteä.

:))))

Hyvin mieluusti tämän nykyisen kanssa, kyllä.

Mun tapauksessa tämä ei nyt liity millään tapaa vuoristoratoihin, vaan yleensäkin elämän eri tapahtumiin ja heittelyihin, joista en uskalla ottaa kaikkea irti. Asioihin pitäisi tarttua kiinni vähän eri tavalla, innolla, eikä peläten.

Ylipäänsä paljon eläimiin liittyviä juttuja, tahtoisin paljon kokemuksia eri eläimistä, auttaa, hoivata ja pelastaa niitä.

Mm. nuo 60- ja 70-luvut jäivät kokematta... Kuin siistiä olis.


Joskus katselin jo netistä ohjeita, mutta vaikuttivat kovin vaikeilta, enkä sitten edes kokeillut. Joskus vielä.Useasti oon yrittänyt, mutta evotan edelleen.Mun unelmatyöhön tuskin kyllä kuuluisi virallinen jakkupuku ja bisnekset katukahviloissa... Mutta jos unohtaa vaikka tuon kuvan.


Oon joskus täällä eteläisessä Suomessa nähnyt, mutta ei ne ollut kunnollisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti