maanantai 13. helmikuuta 2012

tälläytyminen

Lupauduin Annun malliksi yhteen sen koulutehtävään, ja laittauduin tänään sitä varten. Kuvaus kuitenkin vähän lykkääntyi (joskin saadaan se silti varmaan tänään aikaiseksi), niin päätettiin räpsiä muutama kuva täällä kotona, ettei aikainen tälläytyminen mene ihan harakoille.

Gypsy-toppi: eBay
Korsetti: Corsets Boulevard / eBay
Salsa-hame: Ellos
Sukkikset: Seppälä
Kaulapanta: Glitter

Tarkoitus oli ensin, ettei korsetin alla olisi mitään, mutta tuo on rinnuksista mulle ihan liian iso, että se näyttäisi hyvältä niin. Mietinkin, josko kuitenkin jaksaisin vaihtaa pidemmät nyörit niihin pienempiin korsetteihin ja käyttää suoraan niitä... Katsotaan. On muuten tukka ihan eri värinen luonnonvalossa kuin täällä sisällä hämärässä.

----

Edit klo 18:30
Tuli käytyä siellä kuvauksissa, ja mä kyllä NIIN en ole kuvauksellinen -.- No, en tiedä millasia kuvia tuli, mutta ehkä ne kelvannee koulutehtävään :D Sen jälkeen heitin korsetin ja korkkarit (joo, mulla oli ne korkeakorkoiset saappaat jalassa, woohoo :D) nurkkaan ja vaihdoin vähän toisenlaista vaatetta. Tuli näpättyä niistäkin asukuva, niin pistän sen tähän samaan postaukseen, mitä sitä turhaan toista tekemään.Hame on joskus viime keväänä eBaysta ostettu, mutta en oo käyttänyt sitä, kun se on takapuolelta niin julmetun lyhyt ja epäistuva. Perse vilkkuu ihan heti jos vähänkään mitään tekee, joten en oo uskaltanut pitää päällä :D Se on myös ympärysmitaltaan mulle aavistuksen iso, ja toivottavasti kohta onkin niin iso ettei pysy päällä ;)

Nemo oli ihan "w00t?!" :)

3 kommenttia: