perjantai 17. helmikuuta 2012

toipilaita ja festarifiilistelyjä

Viikko on taas pikkuhiljaa loppupuolella. Kauhean nopeasti menee aika. En kyllä muutenkaan tajua ajankulua ollenkaan, sen huomasin taas tänään, kun kävin Annua avittamassa Kosken lukiolla. Kuvattiin vuoden Wanhoja, ja tajusin siinä sivusta seuraillessani, että mun omista Wanhojen tansseista on tasan kymmenen vuotta aikaa.  Kymmenen! Tai no, mä en kyllä ollut silloin mukana tansseissa tanssimassa (big mistake, btw), mutta kuitenkin. Huoh. Ei sais ajatella tuollasia.

Kuvauskeissi meni yllättävän jouhevasti ja nopeasti, ja oltiin takaisin Salossa jo ennen puoltapäivää. Kahdeksalta oli täältä lähtö, ja kylläpäs oli vaikeaa herätä pitkästä aikaa kuudelta -.- Mutta maanantaista lähtien sitä joutuu herätä samoihin aikoihin joka päivä, mun työt nääs alkaa siellä taideverstaalla.

Kissat saivat eilen rokotuksensa, ja tosiaan vietiin kaikki kolme samalla kertaa. Oli tosi kannattavaa, sillä yhdeltä kissalta kolmoisrokotus normaalisti maksaa sen n. 60€, niin nyt kolmelta kissalta maksoi vain 108€ ja risat. Meidän luottoeläinlääkäriksi täällä Salossa on muodostunut Daniela Heikell tuosta Salon Eläinlääkärikeskuksesta. Tykkään tosi paljon hänen tavastaan käsitellä kissoja ja omistajia, ja koitan jatkossa käydä kissojen kanssa hänen vastaanotollaan jos vaan mahdollista :)

Nemo rupesi vinkumaan kopassaan heti kun ne saatiin pinottua hissiin, ja sitä huutoa jatkui aina klinikalle asti. Tällä kertaa mentiin autolla, kun oli sen verran monta koppaa. Autossa olikin sen päiväinen meteli, kun Nemon huuto lietsoi tyttöjäkin huutamaan. Klinikalla odotellessa kaikki kuitenkin pikkuhiljaa rauhoittui.

Nemo oli lääkärin vastaanotolla vähän pelokas, mutta ihan reipas kuitenkin. Nikki oli ihan todella kauhuissaan, makasi boksissaan mahdollisimman matalana ja korvat luimussa, ja olisi mielellään väistänyt munkin kosketusta. Nuno taas oli ihan hirveän reipas, utelias ja eloisa, ja pienen jännittämisen huomasi vain siitä, että se koitti hakeutua mun syliin. Mutta kovasti se siinä pöydällä kiemurteli ja tutki paikkoja :P Kaikilla kissoilla oli hieman hammaskiveä, mutta ei vielä niin paljon että olisi samantien pitänyt varata aikoja hammaskivenpoistoon. Nunolla sitä oli eniten, ja sitä pitäisi nyt hieman tarkkailla. Kuulemma ensi vuoden rokotusten yhteydessä sitten tarkistetaan uudelleen, ja katsotaan josko sitä sitten jo pitäisi poistaa.
Mutta noin muuten kaikki saivat terveen paperit :)


Nuno lämmittelemässä patterin alla

En muista, että tytöille olisi aiemmin tullut näin vahvoja jälkireaktioita rokotuksista. Tai sitten viime rokotuskerrasta on vaan liian kauan aikaa jotta muistaisin, kun viime vuonna rokotukset jäi välistä... Nyt on kissat ollut ihan huippuväsyneitä ja apaattisia sekä ruokahaluttomia. Kun tulin tänään sieltä kuvauskeikalta, niin Nuno oli sohvalla samassa paikassa, kun minne olin sen aamulla jättänyt. Ruvettiin sitten Maken kanssa enemmän kiinnittämään huomiota sen käytökseen, ja kun Make otti sen syliin, se naukaisi muutamaan otteeseen, mitä se ei koskaan tee. Eli kipeää teki. Katsoin sen myös kävelevän tosi kankeasti ja raasu tärisikin vielä. Soitin varmuuden vuoksi klinikalle vielä, koska oon hermoheikko :D Meillä ei ole kissoille kuumemittaria, mutta tärinä viittaisi pieneen lämmönnousuun, ja muu apaattius ja kankeus lihassärkyihin, eli ihan normaaleja rokotusreaktioita. Lääkäri ei kuitenkaan suositellut annettavaksi kipulääkettä, että parempi jos kuume laskee itsestään, ja todennäköisesti kissat on jo huomenna omia itsejään.

Kääräisin Nunon sitten lämpimien vällyjen väliin, joskin sittemmin se siirtyi sieltä ikkunalaudalle kyyhöttämään, missä se on edelleen. Inhottaa katsoa kun toisella on niin kovin surkea olo :( Nikkilläkin on selvästi hieman kankeutta liikkeissään, mutta ei niin selkeästi kuin Nunolla. Nemoa nyt vaan väsyttää, mutta sitä väsyttää aina :P

Potilas Nuno

Tänään on Reckless Love tuossa naapurissa keikalla. Oon jo kauan ajatellut meneväni sinne katsomaan bändiä kiltisti selvin päin, ja sitten kotiin, mutta nyt kun se keikka illalla olisi, niin ei huvita kyllä yhtään. Enkä kyllä tiedä jaksaisinko edes valvoa kun tuli herättyä aikasemmin ym. No, pidän vaihtoehdot avoinna, ja katotaan uudelleen tossa myöhemmin, mutta veikkaanpa ettei tuu lähdettyä.
Mutta toivon todella, että Anya saa flunssansa selätettyä huomiseksi ja lähdettyä mun kanssa katsomaan Aikakonetta, koska Anya on ainoa joka mun kanssa on lupautunut sinne lähtemään... :( Muuten joudun taas yssikseni sinne...


Nummirock ja Tuska julkistivat esiintyjiään. Päivä alkoi kyllä tosi maukkaissa merkeissä, kun luin että Nummirockiin on tulossa sekä Profane Omen että Sabaton! ^^ Lisäksi Sabaton meinaa olla myös Tuskassa juurikin lauantaina, jolloin ollaan aivan varmasti sinne menossa. Lauantain tämän hetkisestä kattauksesta inspaa myös Mokoma ja Insomnium, mutta esim. Sonata Arctica ei ole pitkään aikaan enää oikein inspannut... Unia-levystä lähtien en oo tykännyt uusista biiseistä, mutta voishan tuon ehkä kuitenkin pitkästä aikaa katsastaa. Muut Tuska-päivät on vielä vähän hämärän peitossa, koska lauantai on ainoa päivä kun Hanne ja Ville sinne pääsevät, plus meillä ei varmaankaan ole varaa lähteä sinne kuin yhdeksi päiväksi. Täytyy kattoa sitten vähän lähempänä vielä uudelleen. Mutta Nummirock on varma, ja nyt siellä on jo kaks mun lempparibändeistä! :) Toivottavasti kumpienkaan soittoaika ei ole mikään vammanen 14:00... mutta ihan varmasti on, koska ne on mun lempibändejä, ja niillä on aina ruukannut olemaan aikaiset soittoajat festareilla...
Mun mielestä Finntroll vois myös tulla tänä vuonna Nummirockiin, koska a) en oo vielä nähnyt niitä siellä (olivat siellä just toissavuonna, kun en päässyt paikalle), ja b) sitten voisin todnäk kuolla onnellisena :D


Onko muita jo tässä vaiheessa varmasti tulossa joko Nummeen tai Tuskaan? Mitä bändejä odotatte eniten?

Huomasin myös, että Myötätuulirock on tänä vuonna siirretty kesäkuulta elokuulle. Mun mielestä tää on aivan mahtavaa, koska kesäkuu on aina ollut ihan täynnä mielenkiintoisia stadionkeikkoja ja hevifestareita, eikä mulla vielä tähän päivään mennessä ole ollut varaa käydä Myötiksessä, kun samassa kuussa on ollut parhaimmillaan kolmet muutkin festarit. Ja sitten elokuussa ollaan ihmetelty, että tässäkö tää kesä nyt oli, ei oo ollut loppukesälle enää mitään odotettavaa. Saas kattoo jos sitä sitten tänä vuonna pääsis Myötikseenkin :) Jotakuinkin puolet tämänhetkisestä kattauksesta kiinnostaa nähdä.

Make tulee ehkä pikkuhiljaa kauppareissulta, niin saadaan ruveta kokkailemaan ja kokeilemaan uusia reseptejä. Mullon nälkä!

4 kommenttia:

 1. Nummeen oon hankkinu lipun jo hyvissä ajoin, joten sinne siis. :D Sabaton, Profane Omen ja Swallow The Sun tulee varmasti käytyä katsomassa. Mutta vielä jään silti odottamaan lisää kiinnityksiä, josko niistä joku aiheuttaisi jopa suuria riemukiljahduksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiva nähdä mitä muita on vielä tulossa :) Onneksi kuitenkin kattaus miellyttää kovasti jo tässä vaiheessa.

   Poista
 2. Voi Nunoa. <3 Mä täällä edelleen selättelen flunssaani, tänään ei sentään meinannut henki loppua kun käveli portaat ylös, joten eiköhän se tästä. :)

  VastaaPoista