torstai 23. helmikuuta 2012

vaatteita ja uusia mittoja

Mainitsemani Elloksen paketti saapui tänään. Olin tilannut aika paljon kamaa kerralla, koska aavistelin että osa kuitenkin on huonoja päällä ja täytyy palauttaa. Kävikin niin, että kaikki olivat jotakuinkin sopivia, ja koska ovat kaikki lähinnä kesävaatteita, niin hyvin suurella todennäköisyydellä istuvat mulle kesällä vielä paremmin. Loppusumma oli hieman masentavan suuri, mutta lohduttaudun sillä, että kaikki näistä ovat vaatteita, joita olen tällä hetkellä vailla, eli turhaa vaatekaapin täytettä niistä ei ole oikeastaan mitkään... Joskin hameiden kanssa tuo raja on hieman häilyvä, ja ehkä tulisin toimeen myös ilman fuksianpunaisia legginssejä :D Mutta kuitenkin.

Viime tilauksessa kun ois ollut muitakin värejä kuin mustaa, niin en kuvannut niitä, ja nyt kun tuli lähes kokomusta paketti, niin ne kuvaan. Noh, ehkä se värienkin aika tulee... or not. Nyt halusin tosiaan ostaa sellaisia mun tarvitsemia käyttövaatteita, eikä mitään goottihepeniä.

Vuoritetut maiharit. Ostin talvimaihareiksi, mutta pohja näyttää aika liukkaalta. Täytyy testata toimiiko lumen kanssa, vai siirretäänkö syysmaihareiksi. Ovat hieman sirompaa mallia.

Kangastossut kesäksi

Camo-kuosiset ballerinat

Chino-tyyppiset caprihousut. Ostin myös mustat caprifarkut.

Polvipituinen salsahame

Mulla tuli tästä mieleen 80-luvun neonväriset hameet leveällä, mustalla vyötärökuminauhalla, ja Lambada :D

Noiden lisäksi tuli siis vielä musta tosi pitkä toppi sekä fuksianpunaiset caprilegginssit.

Oon laittanut itselleni joka kuun ensimmäiseksi päiväksi mittauspäivän, mutta äsken mittanauha oli hollilla ja kun kokeilin noita vaatteita, niin tuli samalla otettua kropasta uudet mitat. Kolmessa viikossa koko kropasta oli lähtenyt -12cm :) Olisin toki halunnut että tietyistä paikoista olis lähtenyt enemmänkin, ja se pari senttiä sieltä täältä tuntui liian vähältä, mutta noin yhteen laskettuna se on ihan mukava määrä. Varsinkin kun sitä ylimääräistä tosiaan on koko kropassa eikä missään tietyillä alueilla. Eniten senttejä oli lähtenyt vyötäröltä ja rinnuksista, molemmista -3cm. Paino ei ole kolmessa viikossa laskenut kuin reilun kilon, ja mun aamupainoni heittelee jatkuvasti sen kilon sisällä, mutta alhaisimmillaan se on siis tämän kuun aikana ollut sen reilun kilon vähemmän x) Tosta heittelystä johtuen käyn lähes joka päivä vaa'alla, jotta voisin koittaa yhdistää sen heittelyn johonkin tiettyyn asiaan. En kuitenkaan vieläkään tajua miksi se heittelee niin paljon.

Hiilarit on edelleen mulle tosi hankalaa laskea tarpeeksi alas, vieläkin menee melkeenpä väkisinkin sinne 40g/pvä. Yritys on kuitenkin kova, mutta tunnen pakottavaa tarvetta esim. saada kaiken rasvan ja proteiinin väliin jonkun raikkaan sitrushedelmän. Marjat ei aja samaa asiaa.
Toissapäivänä sekoitettu mysli muuten osoittautui todellakin nälkäisten aamujen pelastajaksi :)

Mutta näillä nyt mennään taas etiäpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti