lauantai 11. helmikuuta 2012

pääpäiviä

Nyt on mennyt pari päivää ihan vaan laiskotellessa ja päänsäryn kourissa, ja heti tuntuu että pitäisi jotain saada aikaiseksi. Pitäisi liikkua tai tehdä jotain muuta hyödyllistä. En olis uskonut, että vielä joskus tuun kuntoilemaan jos sattuu olemaan tylsää, mutta niin tässä nyt on vissiin käynyt.

Äiti ja Reiska siis kävivät torstaina, ja äiti toi tullessaan mulle mun vanhat luistimet sekä niiden soutulaitteen. Muistin keskiviikkoillalla, että eihän ne oo tainnut aikoihin käyttää koko vekotinta, ja pyysin josko saisin sen lainaksi ees joksikin aikaa. Muistin kyllä että se olis ollut ees vähän pienempi ja näppärämpi, mutta ruma ja tilaavievähän se on. Mutta jos tässä nyt tarpeeksi ahkerasti soutaa useamman kerran viikossa, niin ehkä sen voi sitten paremmalla omallatunnolla heivata varastoon tai viedä takaisin Lohjalle :P Innoissani kuitenkin jo torstai-illalla soudin reilu puoli tuntia mp3-soittimen kanssa. Helposti olisin jaksanut pidempäänkin, mutta kädet alkoivat siinä kohdin olla jo niin spagettia, että päätin jättää seuraavaan kertaan. Harmi, ettei tuosta laitteen näytöstä näy soudettua matkaa, ainoastaan tehdyt vedot, vetovoiman ja kulutetut kalorit. Lisäksi siihen saisi liitettyä jonkinlaisen sykemittarin. Oon koittanut Makeakin saada innostumaan tosta, kun se olis nyt niin helposti saatavilla, eikä se lainkaan ole mikään tyttöjen laji. Lisäksi tuolla kroppa saa kokonaisvaltaisempaa treeniä kuin esim. kuntopyörällä, kun tossa soutulaitteessa työskentelee kädet, ylä- ja alaselkä, vatsa sekä jalat. Lisäksi voi aina valita treenako vaikkapa pelkästään keskivartaloa ja käsiä jne. Kyllä mulla ainakin oli kroppa eilen kipeä. Silleen ihanasti :)

Luistimien muistin olevan kokoa 42, mutta ne olivatkin 41:t, joten mulle hieman liian pienet. Menevät kyllä jalkaan, mutta ei sinne villasukkaa saa ängettyä millään. Täytyy joku päivä käydä kokeilemassa kauanko niillä pystyy luistella, että täytyiskö sittenkin myydä eteenpäin ja ostaa itselle uudet ja isommat.

Nuno testaa soutulaitetta. Onneksi mulla on useampia personal trainereita... x)

Eilinen meni pitkälti plörinäksi päänsäryn vuoksi, eikä tullut oikein mitään tehtyä. Paitsi pitsaa :) Herculesta tuli katsottua melkeen koko päivä. Huonoja erikoistehosteita, epäuskottavia monstereita, öljyttyjä lihaksia... Ja sitten yksi mikä ärsytti, oli samojen näyttelijöiden käyttö eri jaksoissa ja eri rooleissa. Yksi nainen esiintyi ainakin kahdessa ellei kolmessa jaksossa, ja roolihahmo oli jokaisessa eri. Lisäksi Xenaa näytellyt Lucy Lawless oli näköjään mukana sekä Xenana, että Lylana... kuin ärsyttävää :D Mutta kunhan niiden huonojen trikkikuvien yli pääsee, niin tuo on kyllä edelleen ihan kelpo viihdettä :)

Tänään olikin hiustenvärjäyspäivä. Edellinen värjäyskerta oli hieman vajaa kuukausi sitten, jolloin värinä oli Special Effectsin Cherry Bomb. Niin moni sanoi mun tukan olevan pinkki, niin mua rupesi ottamaan päähän koko pinkki :P Siis kun mä en halua olla pinkkitukkainen, vaan punatukkainen. Ja tosiaan nyt kun Cherry Bomb oli haalistunut jo ihan kunnolla, niin se tosiaan oli enemmän pinkki kuin punainen. Silloin kun nuo sävyt ostin, niin halusinkin että väri haalistuu enemmän pinkkiin päin, ja siksi tuon otinkin, mutta nyt en jostain syystä tykännytkään siitä. Siitä tuli jotenkin... liian vaalea.
Äiti toi torstaina tuliaisena tädiltäni sitä samaa hiusväriä mitä syksyllä laitoin "alahiuksiin", ja vaikka olin jo vähän niinkuin kasvattamassa tuota tummaa pois, niin värjättiin nämä sitten uudestaan kahdella värillä. Alahiuksiin sitä todella tummanpunaista luumua, ja päälihiuksiin värinpoisto juurista latvoihin saakka. Vuoden verran oon tässä ottanut värinpoiston vain juurikasvuun, ja musta tuntuu että se teki värjäystuloksista aina vähän epätasaisia. Joten vaihteeksi näin. Lisäksi siitä luumunpunaisesta jäi purkin pohjalle pieni tilkka (ehkä ruokalusikallinen), joten ajattelin sen sekoittaa Special Effectsin Devilishiin siinä toivossa, että koko väristä tulisi hieman tummempi mitä aikaisemmin. Olin siis jo vähän kyllästynyt siihen ihan kirkkaanpunaiseen ja latteaan punaisenpinkkiin, ja halusin väriin vähän tummempaa vivahdetta, ja siinä näköjään onnistuinkin :) Tukka on nyt luonnossa selkeästi tummempi kuin aikaisemmin, kuitenkin samalla ollen kirkas ja punainen. Väri ilmeisesti tarttui kuitenkin paremmin tuohon päälaelle ja juuriin, joten tuosta päälaelta tämä väri on nyt hieman tummempi ja jotenkin "ruskeampi" kuin pituuksista. Saa nähdä miten tämä nyt sitten haalistuu :D
Olispa pian varaa käydä kampaajalla, niin se sais tehdä mulle jotain uutta. En tiedä mitä mä tämän otsatukankin kanssa tässä tekisin...


ilman salamaa

salaman kanssa

Viininpunainen se siis edelleenkin on, mutta jos tämä nyt haalistuu jotakuinkin samanlailla kuin edellinen kokeilu Devilishillä, niin se haalistuisi mukavamman sävyisenä kuin Cherry Bomb :)

Tänään en viitsi enää kuntoilla, kun muutenkin puoli päivää on tullut vietettyä tuolla suihkun puolella. Jos sitä sitten huomenna vaikka zumbais ja soutais tämänkin päivän edestä :) Onneksi ei oo tarvinnut nyt viikonloppuna mennä minnekään. Eikä ryypätä :D Jatkan tästä siis varmaan tuon Herculeen parissa.


Edit: En sitten voinutkaan olla soutamatta katellessani Herculesta. Mikä ihme mua vaivaa? Tuli puoli tuntia soudeltua, mutta sen verran kevyemmin ettei tarttenut suihkussa käydä sen jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti