tiistai 1. toukokuuta 2012

huhtikuun mittapäivitys

On aika tulla kertomaan uudet mitat. Huijasin kyllä pikkusen, enkä mitannut itseäni tänään, vaan jo ennen vappua ;) Osuu tarpeeksi lähelle, eikä ole vielä vappupöhötystä!

Huhtikuu:
RY: -3 cm
VY: -2 cm
Napa: -5 cm
LY: -3 cm
Reisi: -1 cm
Pohje: -0 cm
Käsivarsi: -1 cm
YHT: -15 cm
KG: -1,5 kg

Vuoden alusta:
RY: -7 cm
VY: -14 cm
Napa: -15 cm
LY: -9 cm
Reisi: -5 cm
Pohje: -1 cm
Käsivarsi: -1 cm
YHT: -52 cm
KG: -4,9 kg

Aika tasaseen tahtiin näytetään menevän tuollaista reilu 10cm kuussa, ja vähän vaihdellen mistä kohtaa kropasta lähtee eniten senttejä. Mun jakeluun vaan ei mene tuo, että kilot ei putoa vaikka senttejä lähteekin. Kyllä mä nyt sillon tällön kuntoilen, mutta en mä usko, että lihasmassan kasvun vuoksi paino ei putoais. Kun noita senttejä on kerran tähän mennessä lähtenyt yli 50, niin kai se pitäisi painossakin näkyä enemmän kuin neljänä kilona neljässä kuukaudessa? Kertokaa joku joka ymmärtää. Onhan se kiva näin päin, mutta kyllä se olis pirusti helpompaa tehdä joitakin juttuja jos ihminen kevenis.
"Eteenpäin" sanoi mummo lumessa!

1 kommentti:

  1. Tuota kutsutaan kuules kiinteytymiseksi, eikä se välttämättä meinaa, että ois kilokaupalla tullu uutta lihasta, se on vaan mennyt vähän pienempään pakettiin koko kroppa, ja sehän siinä merkkaakin enemmän ku pudotetut kilot, miltä näyttää!

    VastaaPoista