tiistai 1. toukokuuta 2012

vappu 2o12

Tänä vappuna meillä ei ollut mitään valmiita suunnitelmia, itseasiassa olisin yhtä hyvin voinut viettää vapun kotosalla kuten kaikki muutkin illat. Siihen se melkein menikin, mutta Anya sanoi menevänsä katsomaan Laurin lakituksen ja jäävänsä pussikaljalle, joten lyöttäydyttiin sitten Anyan ja kavereidensa seuraan.

Mulla oli niin jäätävä vaatekriisi, ettei oo varmaan koskaan ollutkaan, ja meikkikin piti tehdä kahteen kertaan, kiukuttelin täällä kotona vaan :P Olin lopulta valmis sen verran myöhään, että Lauri oli jo lakitettu kun löysin Anyan sieltä. Make oli päivällä hakenut meille skumppaa, ja noilla nykyisillä ja entisillä opiskelijoilla sitä oli ihan olan takaa, niin paljon sitä tuli sitten kiskottuakin.
Maken kavereita tuli siihen hetkeksi istuskelemaan myös, ja lopulta Make lähti niiden kanssa jonnekin treenikselle, mä jäin puistoon hengailemaan.

Eräs taikuripoika tuli meille esittelemään korttitemppujaan, ja se oli kyllä hyvä :) Kaikki meistä vaan huusi vuorotellen, että "ei toi oo mahdollista!", "mitä paskaa?!" :D
Ite kyllä olin siinä vaiheessa jo sen verran tuntuvassa humalassa, että hyvä kun muistin mikä kortti oli pakasta nostettu juuri äsken :P Taikuri jäi sitten meidän kanssa siihen höpöttelemään ja juomaan. Se skumppa sitten koituikin mun kohtaloksi, ja alkoi päässä heittää siinä yhdentoista maissa jo niin paljon, että uskoin kotiin menemisen olevan parempi vaihtoehto kuin lähteä vielä baareilemaan. Taikurilla oli pitkähkö matka kotiin, joten otin sen meidän sohvalle nukkumaan. Olin just ehtinyt peiton alle kun Makekin tuli kotiin.

Ostin oranssit leggingssit! Anya kyllä väitti niiden olevan punaiset, mutta kyllä ne vahvasti taittaa oranssiin ;P

Make ja skumppa
Ne vilkutteli ohi menevän veneen mukuloille

Samuli Edelmann kävi... vai oliko se sittenkin Tarmo Karvanen... en osannut päättää x)

Taikuripoika


Kari Heinonen, buukkaa vaikka juhliin ohjelmanumeroksi :)
(Tämä ei ole maksettu mainos)

Aamuyöllä oli kamala hedari, ja nyt on perus krapulapöhnä. Taikuripoika lähti aamulla yhdeksän jälkeen.

Vapun herkut, siis lähinnä kotitekoiset munkit sekä tippaleivät on sellaisia mitä rakastan ihan hurjasti, eikä niitä voi oikeen millään korvatakaan. Niinpä annettiin mennä välittämättä hiilareista, ostettiin sipsejä, perunasalaattia ja tippaleipiä. Munkit mä haluan ehdottomasti kotitekoisina, mutta tuossa lähileipomossa ei enää ollut munkkeja, joten saatiin vaan tippaleivät. Äiti kai teki kyllä munkkeja jälleen, ja toivottavasti on meille tuomassa muutamat tällä viikolla. Vatsa on kyllä tänään pikkusen ilmoitellut ettei meinaa sietää ollenkaan tuollaista hiilari-sokeri-paskaa, mutta it was soooooo worth it! Simaa meillä ei nyt ollut, eikä kaupan sima oo sama.
Olis kyllä joku vappu kiva viettää jotenkin niin, että vappupäivänäkin jaksais vielä vappuilla. Joku vappubrunssi tai peräti -piknik. Ja mitä noita nyt on. Aina on ollut hirveä krapula vappupäivänä, eikä jaksa eväänsä liikauttaa, saati että lähtis johonkin ulos, hui kauhistus. Nostan liian pientä yo-lakkiani niille, jotka tänäänkin jaksavat vappua juhlistaa.
Näihin kuviin ja tunnelmiin...


2 kommenttia:

 1. TIMOO! :D Toi Samuli Edelmann siis, oli 2009 samoilla kursseilla amkissa :D Ja näin muuten Anyan ja tän violettihaalarisen hepun hoipertelevan Tivolin nurkilla vappuyönä klo 4... xD

  Itte en muuten viettäny yhtäkään vappua Salossa o_O Outoa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Timo/Edelmann/Tarmo Karvanen oli kävelemässä siitä sillan yli toria kohti kun noi bongas sen, Anya vaan huusi "Taaarmo Kaaaarvaneeeeen!!", jätkä tunnisti lempinimensä ja tuli meidän luokse :) Mua hämmensi niin hirveästi kun se näytti ihan Samuli Edelmannilta. Jäi siihen meidän kanssa juttelemaan teatterijutuista :)

   Ne jaksoikin sitten kauan, mä en oo tottunut semmosiin määriin kuohuvaa ja olin ihan nössö :D

   Poista