sunnuntai 27. toukokuuta 2012

kissis-miitti

Eilen järjestettiin Kissamaailma-foorumin miitti Helsingissä Kulttuurikeskus Sofiassa, missä yksi kissisläisistä asuu/on töissä. Ohjelmassa oli tietysti livenä tutustumista, jutskailua ja grillailua, ja halukkaat saivat käydä saunassa ja uimassa. Mullakin oli biksut ja pyyhe sun muut varmuuden vuoksi mukana, mutta en sitten kuitenkaan jaksanut vaivautua saunaan. Muutenkin oli ehkä aavistuksen väsynyt fiilis perjantaisesta baarireissusta, enkä kyllä ollut ihan sosiaalisimmillani.

Osan porukasta näin tuossa maaliskuussa Hyndlan synttäreillä, ja tälläkin kertaa me Turun suunnalta lähteneet mentiin samalla kyydillä. Tiina ja Satu tulivat ensin Saloon omalla kyydillä, ja Janna tuli tähän meille poimimaan meidät kyytiin, ja nelistään lähdettiin kohti Helsinkiä. Sofiaan olis ollut ihan helppo löytää, jos me oltais uskottu navigaattoria, vaan kun piti töllätä myös tulostettuja ajo-ohjeita :P No kovin pitkälti ei ajettu harhaan, ja oltiin joka tapauksessa ensimmäinen porukka paikan päällä. Paikka oli tosi upean näköinen, ja kelikin osui nappiin.

Lopulta meitä oli siellä parikymmentä, ja olikin tosi kiva että niin moni pääsi paikalle :) Grillipaikalla penkit oli aseteltu miten ne nyt siihen kalliolle sai, ja olikin vähän vaikeat istuttavat, ja mulla ainakin toinen kankku oli ihan puutunut kun pääsin kotiin :P Lisäksi söin ihan liikaa makkaraa ja loppuajan mulla oli hirveä ähky.
Mette ja Henna uskaltautuivat uimaan, eikä kuulemma ollut kovin kylmää, ja kyllä mua sitten vähän jäi harmittamaan se saunomattomuus ja talviturkista kiinni pitäminen :/

Kissoista sai puhua niin paljon kuin ikinä jaksoi, eikä kukaan ollut kyllästyneen näköinen x) Käytiin myös katsomassa Rompun kissoja siinä vieressä. Jokainen toi paikalle omat pöperöt, ja Helin viimeiset makkarat kärtsäsi lähes hiillokseksi :P
Aika kului nopeasti, oltiin Sofiassa viiden jälkeen ja lähdettiin takaisin Saloon päin siinä kymmenen maissa. Nyt on jalat ihan täynnä hirvittävästi kutisevia hyttysenpuremia. Mutta itse miitti oli huippukiva, ja toivottavasti saadaan järkättyä toinenkin piakkoin :)

Kuvat on lainattu muilta miittiläisiltä, koska ovat parempia kuin mun omat otokset :D3 kommenttia:

 1. Oisimpa ollut mukana. Kissiksen juttuja seurailen vaikka viime aikoina taustalta vaan.:) terv.funnycat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo, eiköhän näitä koiteta vielä järkkäillä, vastaavanlaisia miitinkejä :)

   Poista
 2. Tekis kyllä mieli grillaamaan!

  VastaaPoista