lauantai 5. toukokuuta 2012

ilon palasia

Eilen alkoi lätkän MM-kisat. Eipä niistä nyt sen enempää, kuin että ostettiin hyvät naposteltavat iltaa varten, ja sitten söin niistä sen luokan ähkyn, että nukahdin 2. erän puolivälissä. Ilmeisesti mitään en kuitenkaan missannut...

Me ostettiin kerrankin kasviksia dipattavaksi, ja maustettiin dippikin ihan itse, ja kasvisten lisäksi oli tarjolla uunissa paistettuja nakkeja sekä halloumia. Ostettiin myös astetta tujumpaa suklaata, eli 86% kaakaota sisältävää, ja se ei kyllä ollut enää yhtä hyvää kuin 70%:nen. Viimeksi mainittuun oon jo niin hyvin tottunut, että sitä voisi mennä parikin levyä kerrallaan, joten siksi tuli kokeiltua tuota vahvempaa. Siitä vaan ei saanut enää samanlaisia kiksejä kuin tuosta miedommasta, niin sama kai sitten olla syömättä suklaata ollenkaan :PTänään oltiinkin Helsingissä katsomassa UIT:n tämän kevään revyytä Ilon palasia. Siinä on jälleen mukana Jonna Geagea, jonka takia oon suurimman osan aikuisiällä kokemistani musiikkiteatterijutuista käynyt katsomassa. Oon kyllä aiemminkin sanonut, että pitäisi käydä sellaisissa useamminkin vaikkei Jonna mukana oliskaan, koska tykkään revyistä ja musikaaleista tosi paljon, ja ihan näytelmistäkin. Lippujen hinnat vaan on työttömille sellaista luokkaa, ettei me tuonnekaan oltaisi päästy ilman Jonnaa.
Jonna siis oli ystävällinen ja varasi mulle ja Makelle omiin nimiinsä paikat teatterin parvelta, paikoilta näki oikein hyvin ja oon tosi kiitollinen että päästiin tuo näkemään ilmaiseksi :) <3

Olisi tehnyt mieli laittaa jotain teatteriin sopivaa vaatetta päälle, mutta luulen että olis tullut vaan uusia vaatekriisejä ja itkupotkuraivareita, joten päädyin valitsemaan vaan mahdollisimman helpot kuteet (farkut ja Cupcake Cult -paita) ja meikit.Esitys oli samanlainen huoleton ja iloinen kuin UIT:n nämä revyyt/musiikki-iloittelut on aiemminkin olleet. Osa biisien sanoista meni vähän puuroksi tai sekoittui musiikin joukkoon sen verran pahasti, että jos lyriikoihin oli sisällytetty paljon jotain tsoukkeja, niin osa niistä meni multa kyllä ohi.
Omia suosikkeja oli tietysti Jonnan soolo Itäkeskus, sekä Jonnan ja Mira Luodin (PMMP) Voimaa vuosissa -Britney Spears -cover ja sitä edeltävä sketsi Hoivaa ja vaivaa. Ekalta puoliajalta tykkäsin eniten Valtakunnansovittelija-sketsistä.
Näissä kaikissa tämmösissä kun tulee viimeinen yhteisbiisi, niin se on jotenkin sellainen, että liikutun kauheasti. En tiedä mikä siinä mahtaa olla, liittyykö kenties aikoinaan omien tanssinäytösten loppupoloneesin fiilikset siihen vai mitä, mutta kyllä olin taas liikuttunut. Loppubiisiksi lauloivat oman versionsa Rainbown Since You Been Gone -biisistä.
Esityksen jälkeen oltiin jo ehditty istahtaa autoon syömään karppurilaisia kun Jonna käveli meidän auton ohi, joten tyydyin sitten vaan vilkuttelemaan sille autosta käsin.

Ilon palasia -esitys jatkuu vielä tuonne toukokuun loppuun saakka, että kannattaapi käydä vielä katsomassa, jollet ole vielä käynyt :) Suosittelen.PS: Laitoin muuten tuohon oikeanpuolimmaiseen palkkiin linkin mun myytäviin kamoihin. Jouduin tekemään uuden kansion omaan FB-profiiliini, mutta nuo näkyy nyt kaikille, oli mun FB-kaveri tai ei. Jos joku juttu kiinnostaa, niin viestiä joko Faceen, blogiin tai sähköpostiin :)

2 kommenttia:

  1. Se 86 prossanen suklaa on kyllä melko tujua, pelkilteen se menee mulla jo aika hyvin mutta erehdyin joskus tekemään siitä jauhotonta mutakakkua mihin ei lisätä sokeriakaan ja oli kyllä enemmän suolainen ja kitkerä kakku kun makea :D Kyllä silti herkutteluun se 70% on parempi, pitäähän sitä nyt nauttia siitä mitä syö varsinkin kun harvemmin makeaa edes syö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk, en kyllä ihan äkkiseltään vois kuvitella tota tujumpaa mutakakussa :D Mun täytyy kahden jauhottoman mutakakun jälkeen myöntää että se ei vaan jostain syystä sovi mun vatsalle. Oon ihan kipeä yhdenkin palan jälkeen.

      Poista