sunnuntai 27. toukokuuta 2012

ensiferum @ keikkamesta, salo

Perjantaina oli Ensiferumin kevään ainoa keikka Suomessa, ja siis täällä Salossa. Katja lähti mun kanssa keikalle, ja vaikka Enskoista tykkäänkin, niin enemmän olin innoissani siitä, että Katja tuli mun kanssa viettämään iltaa :) Alunperin piti meille tulla vähän enemmänkin porukkaa, mutta muut sitten perui.

Katja tuli meille siinä neljän jälkeen, pölistiin hetki ja päätettiin pistää tuo Johnny Deppin The Brave - Soturi pyörimään. Ostin sen joskus alkukeväästä näkemättä sitä ensin, ja säästelin sitä mun ja Katjan leffailtaa varten. No ei ois tarvinnut säästellä :P Johnny Depp oli ihan sairaan hyvän näköinen siinä, mutta leffa oli kyllä surkea. Okei, keskittymiskykykin oli vähän kortilla siinä, mutta kun ei siinä leffassa tapahtunut mitään -.- Ja se kesti kaksi tuntia!

Tyrmistyneinä lähdettiin leffan jälkeen kebabilaan syömään, ja satuttiinkin sinne samaan aikaan Ensiferumin jätkien kanssa. En tiedä mitähän helvettiä ne rupesi puhumaan raskaudesta kun siihen niiden eteen tällättiin Katjan kanssa jonoon, mutta jollain tapaa negatiiviseen ja halventavaan sävyyn puhuivat ja vielä kovaan ääneen, ja mietinkin siinä jo, että tarviiko tässä nyt ruveta Ensiferumia ojentamaan. En sitten ruvennut (kännissä oisin aika varmasti ruvennut), mutta oikeasti, mikä järki?

Kepsulasta lyllerrettiin mahat täynnä takaisin meille ja valmistauduttiin iltaan. Kello oli jo lähempänä kahdeksaa kun oltiin meillä takaisin, joten siinä ei kovin paljon aikaa jäänytkään alotteluun, keikkakin alkoi jo klo 23. Mutta pari isoa drinksua riitti, vaikka niitä olikin hankala saada mahdutettua täpötäyteen vatsaan. Keikalla oltiin just sopivasti, eikä tarvinnut kauaa odotella. Hirmuisesti oli tuttuja siellä, mm. Simba nähtiin ihan ensimmäisten joukossa :) Hauskaa, kun niin Simba kuin Katjakaan ei käy kauhean usein Keikkiksessä, ja viimeksi kun olin Katjan kanssa Amoralia katsomassa, niin silloinkin Simba oli mukana x)

Keikka oli ihan jees, mutta mulle kuitenkin vähän toissijainen tapahtuma koko illassa. Eniten mulle kuitenkin merkkasi ne kaikki kaverit siellä, ja Katjan kanssa vietetty ilta. Vitsi kun mulla on täällä niin ihania kavereita, se on niin siistiä :)
Jengi odotteli sitä Ironin tättädädäätä, ja sehän sieltä tuli sitten viimesenä. Se on aina yhtä hauskaa kuultavaa kun koko yleisö huutaa "tättädädää! tättädädää!", mutta mietin kyllä että jokohan ne on itse ihan kyllästyneitä soittamaan sitä. Yleisöä oli paljon, ja siellä keskellä pyöri jopa pitti, mistä olin tietysti innoissani, "ei vittu, Salossa on pitti!" Ja lisäksi sinne oli tullut paljon jengiä ulkomailta, mm. Kanadasta asti. Ihan hullua.


 

Katja lähti melko pian sen keikan jälkeen takaisin kotia kohti, ja mulla oli alunperin ajatuksena se, että lähtisin sitten Katjan kanssa samoihin aikoihin, että en edes olisi kovin myöhään siellä. Mutta sitten siellä olikin tosiaan niin paljon kavereita, ettei tehnyt mieli lähteä vielä, ja vähän puolivahingossa siellä tuli sitten pilkkuun asti oltua. Pilkun jälkeenkin vielä juttelin baarin ulkopuolella Mikan kanssa aika kauan, ja lopulta se tuli meidän sohvalle nukkumaan. Selvennettäköön vielä, että Mika on Maken hyvä kaveri, eli en raahaa randomeja miehiä meidän sohvalle :D (paitsi sen taikurin, mutta se olikin poikkeus mitä tuskin enää tapahtuu)
Krapula oli seuraavana päivänä yllättävän lievä, vaikka aika hyvän kännin sain päälle siinä illan mittaan sitten...

Mutta kiitos Katja ja muut ihanat kaverit <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti