maanantai 7. toukokuuta 2012

lisää amigurumeja

Nämä saattavat nyt olla viimeiset amigurumit vähään aikaan, kun pitäisi töissä ruveta tekemään vähän muuta, ja kotona ei vielä ole vanua eikä sen puoleen varmaan innostustakaan ihan heti näitä tehdä.

Rausku :D Ohje täältä.
Tätä oli hauska tehdä, siihen ommeltiin myös piippurassia, jotta saatiin taivuteltava pyrstö ja evät. Vai siivetkö nuo on... :D Tämän tekemiseen meni rattoisasti vissiin pari työpäivää.

Toinenkin meduusa, koska näitä oli niin helppo tehdä. Ohje oli siis täältä.

Kaksi lepakkoa x) Tuo nimenomainen kaava löytyi täältä. Kuten ehkä saattaa huomata, niin noiden hampaiden tekeminen oli ihan helvetin vaikeaa, eikä niistä tuntien yrittämisen jälkeen tullut kauniita millään.

7 kommenttia:

 1. Nää on tosi suloisia ja mulla on tarkoituksena ollutki väkerrellä näitä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin saa kyllä kulumaan rutkasti aikaa! Kun yhden on saanut tehtyä niin tekee mieli alottaa jo uutta, eli näistä kyllä innostuu :)

   Poista
 2. Voi että noi lepakot on ihan sika söpöjä! Mä voisin tilata sulta tollasen violetin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm on it! Heti kun saan jostain metsästettyä kotiin vanua ja vähän jotain lankoja (ja mahdollisesti semmoisia turvasilmiä), niin sitten läks!

   Poista
 3. Ihania! Mun kaveri tekee noita amigurumeja kanssa, tilasin siltä just sellaisen vampyyrihahmon :p Harmi kun itse inhoan neulomista ja virkkaamista (vaikka teenkin molempia välillä), niin pokka ei riitä kokeilemaan ite...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa tehdä käsitöitä ollenkaan, virkkaamaankin opettelin vasta viime syksynä. Ei mulla koskaan oo ollut semmonen fiilis että haluisin ite tehdä jotain kaulaliinaa, villasukkia tms., kun ei vaan oo ollut tarvetta. Sitten mä halusin kuitenkin oppia jotain käsitöitä, ja noi amigurumit on ihan kivoja, ei semmosia perinteisiä käsitöitä, vaan jotain erilaista :) Eikä niillä tartte olla mitään sen kummempaa käyttötarkoitusta :D Tietty samalla tyylillä voi toki tehdä sitten muutakin, avaimenperiä, rintakoruja, magneetteja tms, mitä nyt tulee mieleen. Itseasiassa avaimenperiä on tarkotus itsekin alkaa tekemään, täytyy vaan hommata vähän lisää tarvikkeita :)

   Poista
 4. Ää miten ihana tuo rausku! :D

  VastaaPoista