sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

15 päivän haaste: päivä 1

"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."


No niin, joudun heti ensimmäisenä päivänä fuskaamaan, koska kaikki ei mennyt kuten Strömsössä :D "Harjoittelin" haastetta varten jo etukäteen, ja vaikka tänään otinkin kuvia kaikesta tarpeellisesta, niin haluan nyt laittaa koko viikonlopun jutut tähän samaan syssyyn. Lisäksi otin tämän päivän naamakuvan ihan kameralla, ja huomasin vasta illalla, että koko kamerassa ei ole ollut muistikorttia :D Joten naamakuvakin on nyt sitten perjantailta. Lupaan olla jatkossa vähän tarkempi! ;)

Naama & hiukset - Kuva on perjantailta. Tänään on ollut muuten sama meininki, mutta meikki oli paljon kevyempi. Hiuksia en yleensäkään laita juuri mitenkään, ysäribileistä jäi innostus kuitenkin noihin pikkupikkuhaikampoihin, ja niillä koitin sohia vähän noita punaisia (haalistuneita) "pulisonkeja" taaksepäin.Ruoka - Tämäkin on perjantailta, jolloin tehtiin karppihampurilaisia ja lantturanuja. Hamppariaineksia tuli tehtyä sen verran paljon, että niitä sai syödä vielä lauantaina ja sunnuntainakin. Oli hyvvee!Aamu - Aamukuva onkin jo tältä päivältä. Heräsin siinä yhdeksältä, ja kuten kaikki aamut, se alkoi kahvilla ja Facebookilla. Aamupalan söin poikkeuksellisesti vasta just ennen kun lähdin reissun päälle.Päivä - Meillä oli tänään luokkakavereiden kesken tapaaminen koskien meidän vihersisustuksen näyttöä. Saatiin vähän purkaa tuntoja ja miettiä asioita yhdessä. Leena oli kutsunut meidät kaikki Nousiaisten vanhalle asemalle, mistä kuvakin on. Mä nappasin Heidin Sauvosta kyytiin, ja minä ajoin meijät navigaattorin avulla perille. Siis jeeee, kuin hyvä fiilis voi olla niinkin tyhmästä asiasta, kuin että uskaltaa ajaa autolla entuudestaan tuntemattomia teitä :) Tuli ajettua esim. Raision Ikean ohi, eli seuraavaksi voin ihan yksinäni mennä Ikeaan tai vaiks Plantageniin TAI mennä siellä päin asuville kavereille kylään! Ei pelota tuo reitti enää :)
Keli oli kurainen, sumuinen ja synkkä, ja tuulilasi aivan paskanen koko ajan. Päiväkuvat I ja II.
Ilta - Pääsin tuolta Nousiaisista sen verran myöhään kotiin, että en sitten mennyt zumbaan. Olisin kyllä ehtinyt, mutta päätin jättää tanssitunnin väliin ja tehdä vaan jotain rauhallisempaa kotona. Kyykkyhaasteen toinen päivä piti sisällään ensin 55 kyykkyä, ja sitten tein niitä liikkuvuusharjoitteita ja venytyksiä, joita en oo saanut aikaiseksi tehdä. Yksi syy tähän kyllä oli se, että eilisen saleilun jälkeen on taas kaikki paikat kipeät, ja halusin vähän edes koittaa helpottaa oloa. Venyttely kannatti, nimittäin oon aika ison askeleen lähempänä yhtä liikkuvuustavoitettani :) Tanssivenytys onnistuikin nyt tosi hyvin, pystyin pitämään itseni kyynärnojassa aika pitkään, mutta kuten kuvastakin näkyy, niin selkä on kuin Quasimodolla :D Nyt huomio on enemmänkin ollut siinä, saanko kyynerpäät lattiaan, mutta tästä lähtien on pakko keskittää huomiota enemmän selän asentoon. Kun selän saa suoraksi, saa nostettua myös leukaa ylöspäin, ja silloin vasta onnistuu se telkkarinkin katsominen tuossa asennossa :) Mutta silti kyllä hihkuin riemusta tossa lattialla :DPäivän kuva & tärkeintä - Lauantain ja koko viikonlopun kohokohta taisi olla Maken kanssa tehty 1,5 tunnin lenkki, jonka jälkeen jaksoin käydä vielä salillakin. Valitsin päivän kuvaksi sekä tärkeimmäksi kuvaksi tämän, koska mulle oli tärkeää, että sain vihdoin perseen ylös sohvalta ja lähdettyä ulos lenkkeilemään, ja vieläpä saleilemaan sen jälkeen. Niin ja kuvassa on tietysti myös tärkeä ihminen :)Loppuilta kuluu tänäänkin Netflixin ja Heroesin 4. kauden parissa. Huomenna on taas uusi päivä :)

4 kommenttia:

 1. Etkö enää linkitä näitä faceen vai eikö ne vaan näy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nehän on linkittynyt sinne Bloglovinin sovelluksen kautta, eli en oo koskaan ite varsinaisesti linkittänyt näitä. Päivitin sen sovelluksen, niin katotaan josko niitä rupeis taas ilmestymään.

   Poista
 2. Aijaa, Hillan kanssa vaan harmiteltiin kun ei muista sitten lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on sovellus päivitetty, mutta en tiiä päivittyykö se kavereiden newsfeediin kuten ennenkin, koska itellä ei ainakaan näy mitään (mikä ei kyllä kerro mistään mitään, koska aina ennenkään ei oo näkynyt). Mutta jos ei muuta, niin mun FB-sivun vasemmassa reunassa on nyt Bloglovin-osio. Tuskin muistan nimittäin manuaalisesti linkittää Faceen, kun en oo joutunut aikasemminkaan sitä tekemään :P

   Poista