torstai 6. maaliskuuta 2014

15 päivän haaste: päivä 5

"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."


Aamu, naama & hiukset - Tänä aamuna mua väsytti niii'iiiin hirveästi, että jumitus kesti normaalia kauemmin, enkä ehtinyt esim. syödä aamupalaa ollenkaan. Naamakuvan otin jo heti aamulla ennen kuin lähdin kotoa, joten kyseinen kuva toimittakoon nyt kaikkien kolmen virkaa.
Uusi paita heti käyttöön.Ruoka - Eilen illalla olin niin väsynyt, etten jaksanut ees eväitä laittaa. Tänään meinasin olla aavistuksen myöhässä töistä, ja kävin matkanvarrella Kiskossa ostamassa eväät. Siellä oli tosi huono valikoima mitään valmisruokia, joten nyt tuli kyllä vähän ylimääräsiä hiilareita... :P Kolmari aamupalaksi, couscous-salaatti lounaaksi.Päivä - Töissä olikin sitten melko kiireinen päivä. Aamupäivällä koitin vähän siistiä myymälää, puolenpäivän jälkeen tuli jälleen kukkakuorma, ja iltapäivällä tein pari surukimppua, kun kauppias oli tullut jo paikalle. Oli vähän hakemista kun en oo pitkään aikaan surukimppua tehnyt, mutta ihan kelvolliset niistä tuli :P Joskin huomasin, että ne on ihan väärästä kulmasta kuvattu ja näyttää vähän oudoille. Vähän samantyyppisiä päiväkuvia tulee nyt, mutta minkäs teet :PIlta - Kiireisen työpäivän jälkeen odotti kotona vielä siivouspäivä. Me ollaan valikoitu siivouspäiviksi torstait ja sunnuntait, ja niille vähän eri kotitöitä. Torstai on tavallaan kiva päivä siivota, niin silloin saa viikonlopun aloittaa puhtaassa kodissa. Sunnuntait on ollut vähän vaarallisia, nimittäin sunnuntain siivoilut on aika monesti päässyt unohtumaan kokonaan.
Ja kyllä, meillä todella täytyy olla listattuna kaikki yleisimmät jutut mitä tarvitsee tehdä, koska kokemus on osoittanut, että tuo mun avomies ei kertakaikkiaan osaa ottaa silmää käteen ja katsoa mitä voisi siivota, jollei tuollaista listaa olisi. Ja hei, nytkin näyttää olevan välillä vähän vaikeaa.

Tää siivoussysteemi on ollut meillä käytössä nyt jotakuinkin vuoden alusta, ja tähän asti on toiminut oikein hyvin. Nyt on selkeä siivouspäivä, jolle kumpikaan ei sovi töiden jälkeen mitään menoa (vaikka on toi joskus ollut bänditreeneissä...), ja jaetaan kotityöt vähän hommia vaihdellen. Tietysti näin kun on vasta aika myöhään kotona ja on seisoskellut koko päivän, ei kauheesti tee mieli enää rehkiä kotona, mutta ei auta itku markkinoilla!Tärkeintä - Olin tuossa jo menossa nukkumaan, kunnes muistin että päivän postaus on vielä tekemättä, ja mun tyynyltä löytyi Nikki-täti :) Nikki on meidän kissoista ainoa, joka nukkuu selkeästi jommankumman tyynyllä, ja yleensä se on mun tyyny. Vähän aikaa siinä helliteltiin toisiamme, kunnes Nikki vähän siirtyi ja antoi tyynyn mulle :)Päivän kuva - Nemo, aina mukana joka paikassa. Yhtä hölmistynyt ilme naamallaan.Ja nyt on kyllä jo niin pakko mennä nukkumaan, nukahdan kohta istualteni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti