lauantai 1. maaliskuuta 2014

vähän haastavampi haaste

Katja antoi mulle vähän erilaisemman haasteen jo toissapäivänä, mutta jospa nyt vihdoin tänään saisi sen alotettua :D

Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

Haaste alkaa seuraavana päivänä, joten tänään joudut vastaamaan rehellisesti kahteenkymmeneen kysymykseen.

1. Mikä on sinun horoskooppi merkkisi? 
- Skorpioni. 

2. Osaatko valehdella?
- Osaan.

3. Pidätkö itseäsi luotettavana?
- Juu.

4. Miksi aloitit bloggaamisen?
 - Omaksi ilokseni fyysisen päiväkirjan korvaajana. Perimmäinen tarkoitus on edelleenkin kirjata päiväkirjamaisesti ylös muistoja ynnä muuta :)

5. Oletko onnellinen? 
- Aina sitä kaipaisi elämäänsä jotakin toisin, ja tavallaan koen etten saa tällä hetkellä tehdä sitä mitä haluan. Mutta kyllä mä pohjimmiltani olen silti onnellinen mukavan pikku perheeni kanssa :) 

6. Kadutko jotain asiaa erittäin paljon?
- Yksi asia muistuu teiniajoilta mieleen, jota kadun edelleen, sillä se aiheutti välirikon mun ja pitkäaikaisen kaverini välille. Asia on nyt jo tavallaan korjattu, mutta mun tekoseni kaduttaa edelleen.
Tavallaan kaduttaa myös se, etten hakenut aiemmin jo opiskelemaan uutta ammattia, vaan olin työttömänä tosi kauan ennen kuin tein asialle mitään. Olisi vaan saanut paremmat rahat ja nopeammin uuden ammatin jos olis tehnyt toisin :P

7. Raha vai rakkaus?
- Rakkaus. 

8. Onni vai terveys? 
- Mun mielestä terveys on yksi osa onnesta, ja toisaalta myös toisin päin. Kulkevat niin käsikädessä, ettei niistä voi valita vaan toista.

9. Olet yksin, sinulla on kylmä. Otat puhelimen käteesi, kelle soittaisit sillä hetkellä?
- Ensinnäkin, en soittaisi kenellekään, koska en tykkää soittaa puhelimella :D Ja toiseksi, miksi mä soittaisin kun mulla on kylmä? Jos mulla on vilu, niin isken kyllä kaikki raajat peiton alle x) Mutta siis jos tunnen oloni yksinäiseksi, niin voisin vaikkapa FB:n chatissa jutella jollekin hyvälle kaverille.

10. Mikä on sinun hurjin unelmasi?
- Eipä mulla kai mitään hirveän hurjia unelmia ole. En oo kamalan kunnianhimoinen, enkä pidä kovin extremeistä jutuista. Haluaisin joskus omistaa omakotitalon, jonka asuttavaan kellariin rakentaisin hyvät puitteet löytökissoille, toimisin niiden sijaiskotina :)
Yhtenä unelmana olis kokeilla erilaisia vähän ehkä erikoisempia harrastuksia, kuten laitesukellusta, käsiaseammuntaa, jousiammuntaa jne. Ja sitten haluan päästä uimaan delfiinien kanssa.

11. Etsi netistä tämän päivän ennuste koskien horoskooppiasi.
- "Joku on auttanut sinua eräässä jutussa, nyt sinun pitäisi korvata se hänelle jotenkin. Elä hetkessä, voit joutua muuttamaan suunnitelmiasi salamannopeasti." - IL

12. Kadehditko ihmisiä?
- Kyllä ja valitettavan paljon. En sitä ulospäin näytä, mutta sisällä kyllä kalvaa kateus.

13. Millainen olisi unelma sinä? 
- Hoikempi, varakkaampi, luovempi ja aikaansaavampi. 

14. Kuvittele itsesi 10vuotta eteenpäin. Missä olisit? Mitä tekisit?
- Ainakin kovasti toivon, että siihen mennessä tiedän jo mitä haluan työkseni tehdä, ja mulla olis jo useamman vuoden ollut työpaikka, josta saan tarpeeksi rahaa, jotta mulla olisi myös asuntolaina :P Asuisin ehkä jollain muulla paikkakunnalla kuin Salossa, ellei jotain ihmettä tapahdu tälle kaupungille ja sen työtilanteelle. Mahdollisesti olisi lapsi siunaantunut tässä välissä, mutta who knows, en edes tiedä haluanko lapsia. Mutta lemmikkejä ainakin löytyy, se on satavarma :) Niin ja toivon, että olisin edelleen Maken kanssa, naimisissa vaikkapa.
Siis niin tylsältä kuin se kuulostaakin, niin mä haluan elämältäni juuri sen omakotitalon, aviomiehen, auton, päivätyön ja koiria ja kissoja. That's all I need. 

15. Suurin ensi kesän suunnitelma? 
- Nummirock, kuten aina. Sen lisäksi olis toivottavaa päästä kaupunkireissuille ihan täällä Suomessa. Tänä kesänä ei ole varaa lähteä mihinkään pitkälle, huvipuistoihin tms. Jää suunniteltu roadtripkin taas toteutumatta. 

16. Milloin viimeksi itkit? 
- Vissiin viime viikon maanantaina, kun lähdin koulusta. Parkusin koko kotimatkan. 

17. Miksi ihmiset seurustelevat, vaikka sanovat sen olevan hankalaa?
- Ehkäpä se on ihmisen biologiassa, ihminen kaipaa kumppania. Ei välttämättä kaikki, mutta itse oon kyllä ehdottomasti seurustelevaa sorttia, vaikka sinkkuilussakin on puolensa. 

18. Seurusteletko sinä? 
- Juu. 

19. Haluatko mennä naimisiin?
- Oikeastaan haluisin.

20. Mitä mieltä olet tästä haasteesta? 
- Kiva ja vähän erilainen. Tulee kyllä olemaan haastavaa muistaa kuvata noin paljon yhden päivän aikana, varsinkin kun oma elämä tuppaa olemaan vähän tylsänpuoleista kotona röhnöttämistä ja välillä vähän töitä :P Yritän kovasti postata joka päivän jutut, mutta voi olla että jossain kohtaa joudun jotain päiviä yhdistelemään.

Lisää vielä tähän loppuun viisi tärkeää kuvaa.
Me kaks :) Valitsin tän kuvan meidän yhteiskuvista oikeestaan sen takia, että naamiaiset ja Halloween on mulle myös tapahtumana tärkeä. Tämä kuva on Halloween-bileistä vuosimallia 2012.

Mun lapsukaiset, kaikki yhdessä kuvassa :)

Tässä yhdistyy kanssa useampi asia. Mulle se kaikkein tärkein bändi Profane Omen ja keikat ylipäänsä, sekä ystävä pikkumuksusta saakka, jonka kanssa keikoilla moshataan käsikädessä :) Kuvan otti Mira Kurki Profane Omenin keikalla Salossa talvella 2011.

Yhteiskuva Nylon Beatin kanssa vuodelta 2004. NB:n viimeinen keikka, ikimuistoinen ilta. 'Nuff said.

Ikivanha kuva, siis mun konfirmaatiopäivältä v. 1999, mutta tämä nyt sattui olemaan viimeisin kuva, missä oon molempien vanhempieni kanssa :P Voi kun oliskin vielä noin hoikkeliini!


Kiitä haasteen antajaa ja kuvaile hänen blogiaan kolmella sanalla.
- Haaste tuli tosiaan Katjalta, kiitosta vaan :) Katjalla on kaksi blogia, Almost Easy ja Mauskis. Jos kolmea sanaa saa vain käyttää, niin sanoisin arkinen, perhekeskeinen ja kissamainen :)

Haasta vähintään viisitoista bloggaajaa tekemään tämä haaste.
- Mä vihaan haastamista. Mutta tää on sen verran mielenkiintoinen haaste, että voisin haastaakin joitakin. En tosin nyt millään jaksa henkilökohtaisesti kaikille näistä ilmottaa, että jos teistä joku eksyy tämän lukemaan, niin sinut on haastettu, haa! Tai vaikkei omaa nimeä tuossa lukiskaan, niin tervetuloa vaan haasteen pariin :)

Lady Selena - Satiinitaivas
Hanne - Endless Dream
Mystral - Mustaa pitsiä
Anni - Dominoefekti
Roosa - Meriones
Veera - Feeniks
Marjut - Mustetahroja

7 kommenttia:

 1. Voouu onpas jännä ja työtä vaativa haaste! Pitää vielä miettiä uskallanko ryhtyä tekeen tätä :D

  VastaaPoista
 2. Huuu, jännä haaste, kivasti poikkee nuista "perushaasteista". Kiitos haasteesta :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on kuule varmaan huisin paljon jännemmät 15 päivää, kun mulla :D Mutta ei se ole se, kenellä on jännintä vaan että uteliaat pääsee lurkkimaan toisten arkea ;))

  VastaaPoista
 4. Oo tää vaikuttaa tosi kivalta haasteelta :) Kiitos! <3

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia täältäkin, tiedän heti ettei oma tän hetkinen energia riitä toteuttamaan tätä xD Mutta seuraan tosi mielenkiinnolla, miten tämä haaste sulla etenee! :)

  VastaaPoista
 6. kiitos haasteesta! Vaikuttaa tosi mielenkiintoselta. Oon ite reissussa tällä hetkellä mut täytyy alkaa toteuttaa heti kun pääsee kotiin ^__^

  VastaaPoista
 7. Hei tää vaikuttaa kivalta! Voisin ainakin yrittää tosissani, sen verran erilainen haaste vaihteeksi. (Mulla on joku sun toinenkin haaste luonnoksissa roikkunut, voisin koittaa tsempata senkin kanssa..:D)

  VastaaPoista