tiistai 4. maaliskuuta 2014

15 päivän haaste: päivä 3

"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Aamu - Tänään oli mulla vapaapäivä, mutta ei sitä sitten osannut ihan hirveän pitkään nukkua, tuli siis ihan ihmisten aikoihin vielä herättyä :) Huomaa, että kevät tulee, kun on jo 8-9 aikaan niin valoisaa ettei saa nukuttua.Päivä - Mulla ei ollut mitään erityisiä vapaapäivän suunnitelmia, koska ei ois ollut varaa tehdä mitään. Päivän aikana tuli lähinnä selailtua Facebookia ja tehtyä taas näyttötutkinnon kirjallista osiota eteenpäin. Nyt se taitaakin olla vain pieniä viilauksia ja mittakaavapiirrosta vaille valmis. Huomenna täytyy sitä varten muistaa ostaa uusi tussi ja mustetta tulostimeen...Naama & hiukset - Perusmeininkiä vapaapäivänä. Oikeasti kyllä tukka oli ponnarilla koko muun päivän :P So, so boring.Ruoka - Siinä kirjallisen näpyttelyn lomassa taputtelin jälleen jauhelihapihvit, ja tänäänkin syötiin hampurilaisia! Olisin voinut elää pelkästään niillä, mutta tein illemmalla hampparin kylkeen vielä halloumisalaatin.

Tärkeintä - Tilasin netistä mun näyttötyötäni varten ruukut, jotka sain hakea postista tänään. Vitsi että ne olikin siistit, vaikka muovia ovatkin :) Oon periaatteessa jo myynyt ruukut eteenpäin näytön jälkeen, mutta nyt tuli kyllä fiilis että tekisi mieli pitää nämä ihan ite :D Tosin, piruako mä noin isoilla ruukuilla teen täällä pienessä kämpässä...
Mutta siis vihdoin, kaiken tän suunnittelun jälkeen sain kokeilla suunnitelmiani ihan konkreettisesti oikeilla materiaaleilla, ja tuli sellainen huojentava fiilis, että kyllä tästä vielä näyttötyö tulee :)
Tilasin tukusta myös tarvittavat kasvit näyttöä varten.

Sommittelua vaan

Päivän kuva - Nunolle päivän kohokohta oli valtava pahvilaatikko, mikä tuli noiden ylläolevien ruukkujen kylkiäisenä ;) Siinä on jo laatikolla kokoa...Ilta - Ruukkujen puljaamisen jälkeen mun iltani on noudattanut samaa kaavaa kuin eilenkin: Heroesia, kissojen rötväystä ja iltapala-rahkapirtelöä :P Jännää.
Pirtelöön meni rahkaa, karviais-boysenmarja -mehukeittoa, pakastemansikoita ja -mustikoita, vähän ananasta ja puolikas banaani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti