sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

15 päivän haaste: päivä 14

"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Aamu - Heräsin vähän ennen kymmentä, tuli siis taas nukuttua paljon, vaikka en täysin ymmärräkään mistä sitä unta riittää. Make lähti bänditreeneihin (mikä ihme niitäkin vaivaa, kun aamusta menevät? o.O) ja söin kerrankin aamupalan ihan pöydän ääressä paikallislehteä lukien. Tai miten sitä nyt sitten pytyikään lukea, kun lehti vallattiin heti.

Vasta kun olin rauhassa syönyt ja laittanut kissoillekin aamupalan, siirryin Facebookiin. Ei olis tarvinnut tehdä moista siirtoa tänään ollenkaan. Aamun ärsytyksen aiheet Facebookissa: lumentulosta valittajat ja reippaat ihmiset. Aamulla tuntui moni asia jostain syystä ärsyttävän muutenkin.
Päivä - Päivä kului nettiä selaillen, ja Maken tultua jo kotiin iski kamala olo taas, kun en ollut tehnyt mitään (paitsi maalannut oksia). En jaksanut rämpiä loskapaskassa salille, joten aattelin tehdä kotona jonkun treenin. Mun kyykkyhaaste on jäänyt vähän hunningolle, ja siksi ajattelin vihdoinkin testata tuommosen reisi-pakara -dvd:n, minkä sain jonkun KuntoPlus-lehden mukana. Ennakkoluulot osoittautuivat aika oikeiksi, ja melko turha tuo dvd kyllä oli. Liikkeet oli kaikki jo ennestään tuttuja, joskin tempo tuntui välillä vähän liian nopealta meikäläiselle.
Tuosta treenistä jäi vähän huono maku, vaikka ihan tehokkaalta se vaikuttikin, mutta pistin silti vielä tanssipelit pyörimään ja tanssin tunnin verran. Sain sentään parit tulokset parannettua ja oli kivaa :)Naama & hiukset - Sorry vaan, tarjolla on ainoastaan hikisiä kuvia :P Toinen ennen kuntoiluja ja toinen jälkeen.Ruoka - Söin tänään eilistä avokadopastaa, vähän myöhemmin possupihvin ja kasviksia. Illaksi tein vielä itse suklaamysliä, mihin halusin käyttää lähinnä erilaisia pähkinöitä. Söin sitä maustamattoman jugurtin ja banaanin kanssa.
Mysli on sovellettu tästä reseptistä. Huomioi paistolämpö, alle sata celsiusta! Itse laitoin saksanpähkinää, hasselpähkinää, mantelia, pellavansiemeniä sekä kookoshiutaleita. Mausteeksi vaniljajauhetta, hunajaa, ja koska hunaja loppui kesken, niin hieman myös agavesiirappia. Iltaa kohden oli jo niin hirveä nälkä, että pidin tätä uunissa ehkä vain kolmisen tuntia.

Ilta - Jatkoin samoja iltapuuhia kuin eilenkin, eli stand-upia. Hirveän moni Netflixissä olevista pätkistä oli tosi huonoja, huonoimmissa en nauranut kertaakaan, kaikkia en jaksanut katsoa ees loppuun. Niinpä lopuksi vielä kaivoin hyllystä luotto-stand-upit eli Eddie Izzardia ♥ Oli jopa helpottavaa katsella tuota pitkästä aikaa. Eddie on mun ehdoton lemppari :)
Hillakin laittoi viestiä josko oltaisi lähdetty niiden kanssa viihteelle, mutta ei meillä taaskaan oo varaa :/ Joutuu viettämään näitä tylsiä koti-iltoja. Vaikka toisaalta en ihan hirveästi paa pahakseni, mutta kyllä tässä on lievästi alkanut jo erakoitua.Päivän kuva (& tärkeintä) - En käynyt tänään ulkona, eikä kotosallakaan hirveästi päivän kuva -tilanteita tullut. Mutta se on kyllä jännä, miten kissat valtaavat sanomalehden, kun kerran kahdessa vuodessa sitä erehtyy pöydällä lukemaan. Tosin tuo kyttääminen saattoi johtua siitäkin, että Make oli unohtanut laittaa niille aamupalaa :P Huomasin sen vasta kun olin itse saanut syötyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti