sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

bat fit -helmikuuNope, ei mennyt helmikuu sen paremmin Bat Fitin osalta kuin tammikuukaan, oikeastaan päin vastoin, koko helmikuu oli surkeaakin surkeampi -.-
En liikkunut, en tehnyt edes niitä liikkuvuusharjoitteita joiden piti olla helppoja flunssaisenakin. En pitänyt kasvisruokapäiviä. No sen verran kiinnitin huomiota syömiseeni, että aloitin karppauksen uudelleen. Nyt oon vielä sallinut itselleni aamupuuroa, hedelmiä, leipää sillon tällöin, ja pastaa tms. esim. kerran viikossa jos tekee mieli. Ei näy kauheasti tuloksissa, joten voi olla että jossain kohtaa täytyy tiukentaa joko karppausta, tai sitten lähteä taas Superdieetti-linjalle. On tää niin vaikeeta -.- Mutta toistaiseksi mennään vielä näin ainakin seuraava kuukausi, ja katsotaan mihin se johtaa.
Herkkulakostakin olen helmikuussa lipsunut useita kertoja, vaikken kerralla karkkia olekaan vetänyt älyttömiä määriä. Yksi silloin, toinen tällöin. Joten herkkulakko jatkuu vielä maaliskuun jälkeenkin, vaikka alunperin sen piti päättyä tässä kuussa. Sipseihin en ole sortunut ollenkaan, mistä oon kaikkein iloisin :)

Harmi, että liikkuminen lopahti flunssan vuoksi niin totaalisesti, koska tammikuu oli sen puolesta kuitenkin ihan hyvä. Ensin olin flunssassa peräti kaksi viikkoa, ja kun sen jälkeen koitin varovasti lähteä lenkille (kävelin erittäin rauhallisesti ja melko lyhyen lenkin), meinasin pyörtyä ja oksentaa, enkä millään meinannut puuskutuksestani huolimatta saada tarpeeksi happea :/ Kokemus ei siis ollut hyvä, vaan lähinnä pelottava, ja niinpä sen jälkeen meni koko kuu täysin liikkumatta. Yhtenä päivänä kävin kuntosalilla ja vesijuoksemassa, koska jälkimmäinen on niin hirmu rauhallista. Kuntosalilla alkoi vähän pyörryttää jossain vaiheessa, mutta vesijuoksu osoittautui ihan hyväksi ratkaisuksi. Pitkän tauon jälkeen saleilu aiheutti ihania lihassärkyjä, joten innostuin tuossa eilen käymään sekä lenkillä, että sen jälkeen salilla :) Edelleen salilla tuli pari kertaa huono olo, ja piti tosissaan keskittyä rauhottavaan hengitykseen, mutta toivon että tää tästä lähtee rullaamaan taas :) Tänään olisi tarjolla zumbaa, mietin josko uskaltaisin jo sinne, ja ottaisin vähän rauhallisemmin etten pökrää. Mietitään.

Heia-näkymät helmikuulta


Mä en harrasta kyykkäämistä kuin BodyPump-tunneilla, jotka nekin on nyt jäänyt pitkäksi aikaa, ei kertakaikkiaan ole intoa käydä jos ohjelma on omasta mielestä tylsä. Salilla käytän mieluummin jalkaprässiä, en oikeastaan edes tiedä miksi. Eräs tuttuni oli nyt aloittanut Motiviren kyykkäyshaasteen, ja itse osallistun tähän haasteeseen myös. Oon nykyisin tosi hajamielinen, saa nähdä miten muistan kyykätä :D
Haasteeseen pääsee tästä.

Mitat:
Tammikuu: -2,4 kg, -0 cm (yht. vuoden alusta: -2,4 kg, -0 cm)
Helmikuu: -0,6 kg, -9 cm (* (yht. vuoden alusta: -3 kg, -9 cm)

*) Rinnan ympärys: -3 cm
Lantion ympärys: -2 cm
Reisi oikea: -2 cm
Reisi vasen: -2 cm


Nope, my February was even worse than January. I got sick at the end of January and had flu about two weeks. After that I tried just plain walking, but I felt so awful I was about to faint :/ I got a little scared and I exercised very little for whole month. Aqua running was pretty good, gym got me a bit woozy, but was fine too. Yesterday I was able to jog a little too, so I'm hoping I'll finally get the hang of the whole exercise thing again :)

I also started a squat challenge, I hope I remember to do them every day!

In February I didn't have any vegetarian days, I didn't do my mobility exercises or yoga, and I ate some candy :/ Not like crazy though, but still broke my promise, again! I'm trying to eat somewhat low carb again, and I'll check again after March if it works at all.

3 kommenttia:

 1. Hei Hennimuru, kerro tyhmälle saako ton heiaheia-kuukausinäkymän kerralla jotenkin esille vai teitkö ihan ite sen vaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein sen ite :P Ei oikotietä onneen... Heiassa saa kyllä nykyisin esim. blogiin johonkin sivupalkkiin semmosen, mikä näyttää viime aikojen liikunnat. Täytyykin kattoo jos siihen ois jo tullut lisää muokattavuutta, viimeksi se oli niin tyhmän näkönen etten halunnut sitä blogiin.

   Poista
  2. No näin mä vähän arvelinkin. Ärsyttävää kyllä toimia tolla leikkaa-liimaa-askartele-periaatteella, kun menee aikaa, mutta kai sen sitten kerran kuussa jaksaa :D

   Aionvai? Täytyypä kattoa kanssa.

   Poista