keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

15 päivän haaste: päivä 11

"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Aamu & tärkeintä - Perus aamurutiinit ja yhdeksän jälkeen lähtö töihin. Aamukuviksi valikoitui Nemon aamuvenyttelyt :)
Tärkeintä-kuvaksi on aina vähän ärsyttävää laittaa joku kissakuva, kaikki tietävät että nämä karvavarpaat ovat mulle kaikkein tärkeimpiä :) Mutta koska tänään ei tapahtunut mitään muutakaan tärkeetä, niin nyt saa luvan kelvata kissakuvatkin ;)Naama & hiukset - Eipä tässäkään mitään kummempaa esiteltävää, sama naama, sama tukka, ja päivän asukin melkein kokomusta :P Ja akkakin on niimpal pirteenä töihin lähössä...Päivä & päivän kuva - Väkersin töissä tilaustyönä pari pääkoristetta, ja meinasi kyllä järki lähteä niiden kanssa. Vaikka ne ei todellakaan mitään monimutkaisia ollut, niin kyllä toi rautalangan kieputtaminen on ärsyttävää hommaa -.- Seija lähti kaupalta joskus puolenpäivän jälkeen omille asioilleen, ja päivä oli muutenkin ihan totaalisen kuollut. Mitään ei oikein viitsinyt tehdä, kun vasta huomenna tulee kuorma, mutta tein sitten pari ihan pikkuruista sienityötä. Valitsin päiväkuvan myös päivän kuvaksi, koska se/ne kuvaavat niin hyvin koko päivän yleisfiilistä: #bored #insaneinthebrain #personaljesus #selfie #yksinkaupalla.Ruoka - En jaksanut ottaa ruokakuvia... Söin tänään makaronilaatikkoa ja salaattia. Ja illalla yhden kolmioleivän.

Ilta - Olen taas ajan tasalla The Walking Deadissä, kun katsoin sitä sekä eilen että tänään muutaman jakson. Nyt kello ei ole edes kymmentä vielä, mutta ajattelin painua kerrankin ajoissa pehkuihin ja nukkua ruhtinaalliset 9 tuntia! Jotenkin kummassa sitä vaan väsyttää aivan sairaasti, vaikka mitään en oo tänään tehnyt :P

3 kommenttia:

 1. Toi viiminen walking dead jakso oli musta taas ihan turha. Tai no onhan se kiva, että syvennytään vähän eri hahmoihin, mutta kun viimiset varmaan neljä jaksoa on olleet tollasta hinkkaamista eikä mihinkään oikeen olla päästy. Voisko nen yt vaan kaikki löytää jo toisensa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo :D Siinä kohtaa kun Daryl ja Beth istuskeli siinä kuistilla, niin mietin että kuinka v*tun kauan ne siinä vielä juttelee :D Ihan älyttömän hidas kohtaus. Mutta ehkä se tästä vielä.

   Poista
 2. Tuo eka kissakuva ♥ :D terveisin eräs joka jaksaa kyllä katsella kissoja loputtomiin!

  VastaaPoista