torstai 15. syyskuuta 2011

the well dressed lady award



Ihana Lady Anarchy antoi mulle The Well Dressed Lady, eli vapaasti suomennettuna Pukeudut kauniisti -awardin :) Nää on aina tosi kivoja! Kiitos :)

"The Well Dressed Lady Award" on tarkoitettu kaikille omalla tavallaan kauniisti pukeutuville neideille ympäri maailmaa. Palkinnon mukana tulee tehtävä, jossa bloggaajaa pyydetään kuvaamaan viisi vaatetta: kaunein, rumin, eniten käytetyin, mukavin ja tunnearvoa herättävä. Tehtävän jälkeen palkinto jaetaan viidelle eri bloggaajalle, jonka tyyli ja vaatteet iskevät omaa silmää."

1. Kaunein
MoonMaiden Gothic Clothingilla customina teetetty hame <3 Rakastan tätä yli kaiken.

2. Rumin
Mä en pidä vaatekaapissani sellaisia vaatteita joita en voisi ulkonäkönsä puolesta käyttää, joten en mä oikein osannut valita sieltä "ruminta" vaatetta. Mulla on hirveän paljon tavallisia mustia toppeja, lyhyt- ja pitkähihaisia paitoja, että ehkä joku niistä on sitten ns. rumin.


3. Eniten käytetty
Niiden tavallisten toppien lisäksi käytän eniten Halensilta ostettuja kickflare-mallisia (levenevälahkeisia) samettifarkkuja, sekä tavallisia mustia denim-farkkuja. Denim-farkkuja hamstrasin varmuuden vuoksi kolmet :D Kotona käytän eniten tuollaisia collegehousuja, joissa on lahkeensuissa resorit. Ne on supermukavat, ja niitäkin mulla on kahdet. Vai kolmet... :D


4. Mukavin
Mä olen yleensä melko "lämminverinen", ja mulle tulee helposti kuuma, joten tykkään käyttää toppeja tai lyhythihaisia paitoja. Tuo vasemmalla oleva toppi on ostettu Seppälästä muutama viikko sitten, se on ihanan pehmeää kangasta, tuntuu paksulta ja kestävältä, joustaa paljon, menee pepun ylitse, eli on vielä pitkäkin. Paras toppiostos vähään aikaan. Kuva kyllä vääristää värejä hurjasti, se on oikeasti sellainen meleerattu, tummahko luumunpunainen, eikä tuollainen korallinpunainen.
Tuossa oikealla on sitten viime talvena Ellokselta ostettu kietaisumallinen villapaita. Mun koko oli tuolloin loppu, joten jouduin ottamaan kokoa isomman, mikä meinaa vähän ylipitkiä (tykkään <3) hihoja ja mukavaa väljyyttä. Ja neule on tosi pehmeä ja ihan mielettömän lämmin. Käytin tätä viime talvena tosi paljon. Meillä on täällä sisällä talvella aika kylmä...

5. Tunnearvoa herättävä
En meinannut keksiä tähänkään mitään, mutta päädyin lopulta tähän fleecetakkiin. Tunnearvokkaan siitä tekee oikeastaan se, että se on ostettu edesmenneestä Euphorica.netistä, ja koska kauppaa ei ole enää olemassa, en saisi enää uutta tämän mennessä rikki. Ostin sieltä myös tätä lyhyemmän mallin, jossa on violettia lankaa saumoissa. Rakastan tuota hiippahuppua ja viistoon leikattuja hihoja. Nämä on myös lämpimiä takkeja, ja näitä voikin käyttää ihan pakkasille asti.

Taidanpa haastaa nämä kauniit ja ihanat naiset:

DeadlyDame

---

Edit 18.9.2011
Muistin, että olihan mulla esittelykuvakin tuosta seittihameesta, joten lisäsin sen postaukseen.

4 kommenttia:

  1. Oi kiitoksia (: On kyllä ehkä yks maailman kauneimpia tuo sun seittihame<3

    VastaaPoista
  2. Kiitti Feline ja jendina, mäkin tykkään ihan valtavasti <3

    VastaaPoista