maanantai 6. helmikuuta 2012

alelaarista

Postissa tulee ilmeisesti nykyisin ravattua vähän liikaakin, kun postin tätit ei enää kysy henkkareitakaan, vaan muistavat kyllä kuka mä olen :P
Tänään tuli haettua sieltä pikku Discshopin paketti alennusleffoja.


- Hercules 1. - 3. tk
- DaVinci-koodi
- Once Upon a Time in Mexico
- Suljettu saari
- Thor
- The Brave - Soturi
+ pari kuntoilu-dvd:tä, joista toinen tulee joskus myöhemmin.

Kaikki olivat tosiaan ale-leffoja, ja Hercules-boksit itseasiassa poistuvia tuotteita (ja maksoivat alle 7€/kpl), joten todella hetken mielijohteesta klikkasin ne ostoskoriin :D Pentuna tykkäsin enemmän Xenasta kuin Herculeesta, mutta koska Xena-bokseja ei ollut poistuvien listassa, niin ostin mieluummin Hercules-bokseja ennen kuin loppuvat. Täytyy vaan ne loputkin kolme tuotantokautta jostain metsästää. Olin tosi positiivisesti yllättynyt kuinka siistejä nuo boksit on (meinaan noinkin ysärisarjaksi), mattapintainen pahviboksi, ja aika tyylikäs muutenkin.
Once Upon a Time in Mexico ja Soturi ovat sellaisia leffoja, joita en oo aiemmin nähnyt, mutta Johnny Deppin leffoja voi kyllä aika huoletta ostaa niitä ennen näkemättäkin ;)

Johnny Depp at The Brave :P (kuva)

Nyt kun osais päättää mistä alottais!

Sain myös Ellokselta pienen paketin, johon olin tilannut muutaman kivan oloisen vaatekappaleen (alelaarista tietysti), mutta hieman pienempiä kokoja kuin mitkä mulle nyt menee päälle. Joidenkin mielestä varmaan tuntuu tosi typerältä jo tässä vaiheessa ostaa pienempiä vaatteita, mutta mulla ei oikein ole ollut sellaisia motivaatiovaatteita, kun annoin kaikki pienet vaatteet pois pari vuotta sitten. Nyt mulla on pari hametta, luumunväriset (!) pilli(!)farkut/housut, sekä ne pari korsettia :) Vakaa aikomus on siis hoikistua niin että noihin mahdun, ja vielä sen ylikin reippaasti :)
En esittele niitä kuteita nyt, teen sen mieluummin sitten kun saan ne kiskottua päälleni, koska se sitten onkaan.

Viime viikonloppu meni ihan liian nopeasti. Lauantaina käytiin tosiaan Vantaalla kissatytsyjen kanssa juhlistamassa toisen kissatytsyn synttäreitä, ja oli ihan mielettömän kiva vihdoin nähdä ihan livenä niinkin pitkäaikaisia kavereita :) Mua jännitti aluksi vähän, kuten aina kaikki mua jännittää, mutta melkein samantien oli olo ihan kotoisa kaikkien kanssa, ja tosiaan fiilis sellainen, että ollaan tunnettu aina. Ja monta vuottahan tässä jo ollaan tavallaan netin kautta tunnettu :) Harmi vaan että unohdin ihan totaalisesti ottaa yhtään valokuvia! :(
Synttärit oli ihan vaan tosiaan päiväkahvittelut, kakkua ja pullaa ja niin edelleen, mikä oli ihan kivaa vaihtelua. Juttu olisi voinut lentää vähän paremmin jos olis ollut alkomahoolipippalot, mutta niitäkin ehtii vielä järjestää :) Nyt nimenomaan tulikin sellainen olo, että koskas olis seuraava miitinki?! Mut ja Make ainakin kutsuttiin jo Turkuun katsomaan Heidin ihania kisuja :)
Takastulomatkalla Vantaalta Turkuun mut kipattiin tähän Saloon, ja tyypit tulivat pikaisesti katsomaan meidän kissoja :) Kissat oli kaiketi olleet rauhassa nukkumassa kun me rymisteltiin sisään, ja ainakin Nikki oli itselleen hyvin epätyypillisesti vähän varuillaan ja säikky. Nemo oli mukana menossa sen jälkeen kun otettiin höyhenlelu käyttöön, mutta Nunosta on tullut ihan yltiösosiaalinen ja kaikkienrakastaja. Ketkä tahansa meillä onkaan käymässä, niin Nuno on heti tekemässä tuttavuutta kehräten :)

Sunnuntaina Make tuli kotiin joskus iltapäivällä, ja mä olin sitä edeltävän ajan käyttänyt tehokkaasti Salossa myytävien talojen katseluun... Jep, aivan hirveä omistusasuntokuume. Löysin useamman kivan talon, ja vaikka en mitään odotakaan, niin oli silti pakko laittaa Osuuspankille lainahakemus :) Saapa nähdä tyrmätäänkö se heti kättelyssä kun työttömiä ollaan, vai miten siinä käy.

Nyt Nikki änkee jo niin raivostuttavasti väkisin syliin, että lienee paras lopettaa ennen kuin se deletoi koko tekstin!

3 kommenttia:

  1. Heei, mä en oo muuten tollasta Soturi-leffaa nähnykkään ite, että jos sitä leffailtaa jossainkohtaa niiniin se vois olla sellaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, passaa oikeen mainiosti :) Täytyy suunnitella sitä vielä vähän tarkemmin, siinä varmaan ehtii kuitenkin pari, kolme leffaa kattoa yhen illan aikana :)

      Poista
  2. Toi on aikas hyvin, että postissa ei tartte henkkareita nyttää. Tosin itsestäkin on välillä siltä tuntunut, että ovat vaan muodon vuoksi katsovinaan henkkarit vaikka oikeasti muistavat jo ulkoa kuka olen. :)
    Hyvät löydöt teit.
    T. Eräs vanha nb.orgilainen

    VastaaPoista