sunnuntai 10. helmikuuta 2013

mokoma @ keikkamesta, salo vol. 2

Mokoma oli perjantaina toistamiseen Keikkamestassa keikalla, viime kerta olikin viime huhtikuussa. Silloin olin Maken kanssa paikalla, kun Henna oli estynyt tulemasta, mutta tällä kertaa Make jäi kotiin ja Henna tuli mukaan :)

 Illan lookki oli tosiaan tämä

Hame: Moonmaiden Gothic Clothing
Toppi: EMP / Burleska
Bolero: eBay
Kaulakoru: 2nd hand
Korvarenkaat ja rannekoru: Glitter
Rannekello: joululahja Makelta


Marissa järjesti kotonaan naisporukalle etkot, joten pitkästä aikaa tuli myös etkoiltua jossain muualla kuin meillä :D Yleensä etkoilut tapahtuu meillä lähinnä siksi, että meiltä on niin lyhyt matka jokaiseen Salon baariin - ei tarvitse tilailla takseja tai sen sellaista.
Paikalla oli muutama nainen, joita en etukäteen tuntenut, osan vain Facebookin kautta jonkun kommenttikentissä :) Mutta pääosin paikalla oli ihan kavereita, ja muutenkin kaikki ovat oikein ihania ihmisiä. Yhdentoista aikaan lähdettiin taksilla kohti baaria.


Vein sinne tuon kukkapuketin :) Ihan ite tein.


Baarissa näin Viltsun, jonka kaverille myin ylimääräiseksi jääneen keikkalippuni, ja jutskailin muutenkin Viltsun kanssa pitkään siinä ennen Mokoman aloittamista. Lämppäribändinä oli paikallinen Rujoaudio, mutta mulla meni niin lujaa alakerrassa, etten ees tajunnut sen soittavan.

Henna katosi niin vikkelästi eturiviin kun kuuli Mokoman aloittaneen, että hukkasin tytön alta aikayksikön. Ja tälläsin itteni tietysti semmoseen kohtaan, mihin muodostui jonkinsortin pitti. Siirryin syrjempään Marin ja Sarin seuraan, ja loppukeikasta Hennakin oli siirtynyt vähän sivumpaan, ja loput biisit kuuntelin siinä Hennan kanssa.
Mulla meni valehtelematta yli puolet keikasta siihen, kun katselin haltioituneena Kuismaa. Kerrankin onnistuin puolivahingossa menemään lavan oikealle puolen, että ei tarvinnut kuikuilla lavalle, ja sai vaan tuijottaa eteenpäin typerä virne kasvoillaan :D Ah, Kuisma! ♥ Olin kyllä siinä vaiheessa jo aika humalassakin, näiden yhteisvaikutusta voi syyttää siitä, että en pahemmin edes muista mitä biisejä soitettiin. Ainakin Punamultaa, Kasvot kohti itää, Vapaa, Kuollut, kuolleempi, kuollein, Marras, Hei hei heinäkuu, Takatalvi... Öö.Mari ♥


Viltsu ♥
Keikka oli kyllä hyvä, mitä siitä muistan :D, ja salolaisyleisö näyttää olevan kovin mielissään Mokomasta.
Loppuilta vietettiin etkoiluporukassa karaokepuolella ja jutskaillen tuttujen kanssa. En tiedä mikä mua vaivasi, sillä normaalisti tiedän, milloin pitää lopettaa juominen, tai vaikkapa tilata tiskiltä pelkkää vettä, mutta tällä kertaa tuli juotua oman sietokykynsä yli, ja pikkutunneilla olo olikin jo aika kamala. Otin kyllä kaksi lasillista vettä, mutta nekin jäi juomatta, kun lähdin lopulta aika vikkelästi kotiin. Kotonakin halailin vessanpönttöä ainakin puoli tuntia ennen kuin uskalsin mennä sänkyyn maate.
Krapulahedari kesti lauantaina koko helvetin päivän, enkä siis saanut aikaiseksi muuta kuin syödä kuin hevonen. Kaikkea kiellettyä tietysti. Niin ja kuulo multa oli vähän mennyt, kiitos kaiuttimen vieressä seisoskelun ja kovan soiton. Usein keikan jälkeen saattaa tilapäisesti kuulla huonosti, mulla kun ei ole tapana käyttää korvatulppia, mutta harvemmin se tuntuu vielä seuraavanakin päivänä. Aamulla en meinannut kuulla mitään mitä Make mulle puhui. Olisin halunnut illalla käydä katsomassa sitä Tommi Läntistä, mutta olot pitivät mut kotona, sen lisäksi että olin perjantaina tuhlannut hirveästi rahaa baarissa ja 10€ Läntis-lippuihin ei oikein inspannut. Tänäänkin herätessä särki vielä päätä, joten poikkeuksellisen sitkeä darrahedari oli kyseessä. Nyt se alkaa vihdoin väistyä vähän taka-alalle, eli ehkä vielä selviydyn.

Kiitos kavereille ihan mahtavasta illasta, toivottavasti otetaan pian uusiksi tällaiset etkoilut :)
Pus! ♥

3 kommenttia:

 1. Näyttää olleen hauskat meiningit ;)

  VastaaPoista
 2. Pakko oli muuten tulla sanomaan, että ihanat nimet siun/teidän kissoilla! ♥ Ihanasti oot kirjoittanut kissoista tarkemmin välilehdillä, piti käydä lukaisemassa kaikki tässä illan ratoksi. :) Vaikuttaisi jokainen olevan oma persoonansa, mukava oli lukea tarkemminkin heistä ja nähdä kuviakin. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tein tuossa syksyllä myös esittelypostaukset Nikkistä ja Nunosta, Nemosta puuttuu vielä, kun hän on ollut meillä sen verran lyhyemmän aikaa :)

   http://extreme-fool.blogspot.fi/2012/10/kissani-nikki.html
   http://extreme-fool.blogspot.fi/2012/11/kissani-nuno.html

   Poista