torstai 14. helmikuuta 2013

ystävänpäivää ja karvakorvia

Ystävänpäivä alkaa olla jo ehtoon puolella, mutta toivottelen silti mukavaa ystävänpäivää kaikille :)Nämä tällaiset juhlapäivät ja "muistamispäivät" tulevat aina ihan liian nopeasti vaikka niitä tietääkin odottaa. Esim. viime viikolla keskusteltiin tulevista ystävänpäiväkukista työssäoppimispaikassani, mutta silti koko päivä tuli olevinaan niin yhtäkkiä, etten ehtinyt muistaa ystäviäni mitenkään. No, muistan kyllä ystäviäni muulloinkin kuin ystävänpäivänä, mutta olishan se nyt kiva ollut jotain saada aikaiseksi myös tänään.

Töissä on tullut tällä viikolla tehtyä paljon tulppaani- ja karkkikimppuja, sekä joitakin helpompia tilaustöitä.

Tänään ostin jotakin myös kotiin. Joululahjaksi saatu ardisia luovutti tällä viikolla, se kuivui kokoon ja varisti kaikki lehtensä, ja lisäksi päätin ihan itse luovuttaa syksyllä ostetun ihmepensaan kanssa, joka on pitkin talvea tiputtanut lehtiä, ja lopulta kuivatti ne viimeisetkin. Ja itseasiassa se vastikään ostettu muurikellokin kuivui ihan käppyräksi... Tänne jäi siis parin viherkasvin mentävä aukko, jotka piti saada täytetyksi. Uuden muurikellon taidan ostaa vasta paljon keväämmällä, jotta saan sen suoraan partsille, mutta tänään mukaan tarttui rönsylilja ja vaaleanpunainen tulilatva.


Rönskäri olikin aika valtava :D Se pääsi makkarin hyllylle vieden kaiken tilan.


Huomasin, että kissojen kuulumisia en oo päivittänyt taas pitkiin, pitkiin aikoihin. Mutta eipä noille karvavarpaille mitään erikoista kuulu. Kovasti nykyisin ihmettelevät kun raahaan joka viikko jonkun uuden rehun tänne, ja esim. flamingokukan yli on kävelty jo niin paljon, että harkitsen jo uuden ostamista.
Kuun vaihteessa olisi tarkoitus taas raahata koko kolmikko rokotuksille, joten pitääkin pikkuhiljaa aloittaa matolääkitysrumba. Periaatteessa meidän kissat ei varmastikaan koko rokotusta edes tarvitsisi, kun eivät käy ulkona, mutta oon aina joka vuosi näin alkuvuodesta toiveikas, että "kyllä me tänä vuonna taas valjastellaan paljon enemmän", ja siksi pidän rokotukset voimassa :D Eikä niistä nyt ainakaan vielä ole haittaakaan ollut, kun kissat ovat sen verran nuoria ja vetreitä. Viime keväänä Nunolle nousi rokotteesta kuume, ja sillä oli lihassärkyä, mutta seuraavana päivänä se oli jo ihan oma itsensä.

Haaveilen ostavani kisseille uuden kiipeilypuun (tai itseasiassa kaksi, koska haluaisin parvekkeelle hieman korkeamman, ja sellaisen, että halutessaan kaikki kolme mahtuvat samaan puuhun tiirailemaan pihalle), ja toivottavasti saisinkin ostettua tässä kevään aikana. Vanhat joutaa sitten kierrätykseen. Zooplussalla ei oikein tällä hetkellä ollut sellaista puuta minkä haluaisin tuonne partsille, muualla puut taas ovat sen verran kalliita ettei tee mieli katsellakaan. Olisin ostanut tähän sisälle tuollaisen samanlaisen punaisen kuin niillä nyt on, mutta sitä ei kuulemma valmisteta enää :( Tosi tylsää, kaikki kissapuut on vaan jotain beigejä (pahimmassa tapauksessa mustalla tassukuviolla), onneksi sentään joitakin harmaitakin löytyy. Mutta toi punainen ois ollut niin pirteä... Tuo nykyinen vaan on jo sen verran rikki ja kulunut, ettei siitä ole enää kissoille paljonkaan iloa.
Vitsi, kyllä on kisulitkin innoissaan taas kun kevät tulee ja aurinko alkaa paistaa parvekkeelle :) Vielä kun tulisi sen verran lämpimämmät kelit, että ilkeis pitää tuota partsin ovea edes raollaan. Talvella ne ei ole montaakaan kertaa päässet parvekkeelle, kun mä en jaksa sitä edestakaisin ramppaamista ja vuorotellen sisään haluamista.

Lauantaina koittaa vihdoinkin shoppailupäivä Turussa, pitkän kaavan mukaan Anyan kanssa :) Ootan niin into piukeena etten meinaa housuissani pysyä! Siinä sitä on hyvä tapa viettää ystävänpäivää vähän jälkikäteen :) Tule jo lauantai!

3 kommenttia:

 1. Onpas kauniita nuo kimput, mitä oot tehnyt :)
  Ihanaa ystävänpäivää myös sinulle ja söpöille kisuillesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja ystävänpäivätoivotukset sinne myös, pikkuisen myöhässä :)

   Poista
 2. Ihan mieletön toi "karkkikimppu" :D

  VastaaPoista