lauantai 9. helmikuuta 2013

päiväni kuvina

Mun on pitänyt tehdä tämä jo aikoja sitten, mutta en oo koskaan muistanut ottaa tarpeeksi kuvia yhden päivän aikana :D Tämäkin jäi nyt vähän vajavaiseksi kun en muistanut ottaa kuvia, tai koska perjantai oli tavallista kiireisempi päivä, enkä yksinkertaisesti ehtinyt kuvaamaan paljon.

Tämä ei ole kovin tavallinen päivä, sillä illalla oli Mokoman keikka. Aika usein hyvät keikat on lauantaina, joten perjantait menee yleensä hyvin pitkälti kotona lölliessä. Mutta teen näitä postauksia varmaan joskus lisääkin, oli ihan hauskaa :)

Herätys klo 7:30


Työssäoppimisviikoilla saan nukkua ihanan pitkään, sillä työt alkavat vasta klo 10. Yleensä en ehdi/jaksa/viitsi aamuisin käydä suihkussa, vaan teen sen iltaisin, mutta nyt oli hyvää aikaa, ja tiesin etten töiden jälkeen kuitenkaan ehtisi käydä.

Suihkunraikkaana

Aamupala

Jos syön aamupalaa, se on yleensä jotakin raikasta ja kylmää. Tällä viikolla jäin koukkuun sokerissa paahdettuihin kaurahiutaleisiin :D Ei kovin karppia, mutta tuollainen marja-jugurtti -annos hiutaleilla oli pakko saada joka päivä. Aloitin myös vastikään syömään CLA-kapseleita sekä vihreä tee -tabletteja, joita suositellaan otettavan ruuan kanssa aamulla ja iltapäivällä, joten siksikin koitan nyt kovasti jotakin syödä aamullakin, työviikkoina kun lounas venyisi puolenpäivän yli. Kahvia otan aina kaksi kupillista, mutta toinen jää usein juomatta melkein kokonaan.

Päivän lookki, ei kokomustaa, halleluja! :D


Subwayn grillattu kana -salaatti chilimajoneesilla


Yllä töissä tehdyt pari väkerrystä. Tein siellä myös matalia kimppuja, ja kaikenkaikkiaan oli tosi kiire päivä, hädintuskin ehdin syömään. Meni aavistuksen ylitöiksi, ja melkein juoksin kamalassa lumipyryssä kaupan kautta kotiin laittautumaan iltaa varten.

Illan asu. Hame kävi Hennalla kaventumassa, toppi on EMP:ltä ostettu joskus viime kesänä.Make heitti mut ja Hennan Marissan luokse etkoilemaan. Vain muutama ihminen oli mulle ennestään tuntematon, mutta sehän ei haitannut ollenkaan, kun kaikki ovat niin mukavia ja mahtavia naisia :)


Mokoma

Alkaa Henni olla jo vähän pihalla...


Yhdentoista aikaan oltiin koko konkkaronkka Keikkamestassa, ja jutskailin tovin Viltsun kanssa ennen kuin Mokoma aloitti. Jostain syystä en tällä kertaa osannut lopettaa juomista ajoissa, ja olin loppuillasta todella pellit seis. Kotimatkalta ei ole enää kuvia :D

Sellainen perjantai :)

1 kommentti:

  1. Tää on hauska, munki tarttee varmaan toteuttaa tää joskus.

    VastaaPoista