sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

15 päivän haaste: päivät 6 & 7

"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Kuudentena päivänä eli perjantaina olin illalla niin julmetun väsynyt, etten jaksanut postata. Tosi paljon oli kuviakin ottamatta, joten yhdistelen nämä päivät nyt ihan suosiolla.

Aamu, pvä 6 - Lupasin mennä tuntia aiemmin töihin, koskapa siellä oli luvassa noutoja ennen virallista avaamisaikaa. Heräsin siis jo kuudelta, ja kissat pitivät selkeästi jotain omaa aamupalaveriaan :P



Päivä, pvä 6 - Päivältä ei ole kuvaa, sillä se olisi taas ollut kukkakauppahommista, ja lisäksi mulla oli koko päivän niin kiire, etten olis paljon ehtinytkään kuvailemaan. Sen lisäksi, että olin aamupäivän yksin kaupalla, väänsin paria surukimppua ihan ylikauan, kun en saanut vääntää niitä rauhassa. Asiakkaita kävi aika paljon tulevan naistenpäivän tiimoilta. Kun kauppias itse tuli paikalle, sain hetken hengähtää ja tehdä loppupäivän normikimppuja.

Naama & hiukset, päivä 6 - Kokeilin laittaa hiukset pinneillä tuolleen toispuoleisesti. Ihan kivannäköinen, mutta pinnejä olis saanut laittaa rutkasti enemmän, jotta tukka olis pysynyt aisoissa. Jalkaan vedin pitkästä aikaa nuo metsänvihreät sammarit.



Ruoka, pvä 6 - Töiden jälkeen olin ihan yliväsynyt, mutta myös nälkäinen, ja olin NÄIN lähellä etten sortunut noutopizzaan! Mun herkkulakko alkoi tammikuun alussa, ja vaikka karkin suhteen oon lipsunut useampaan otteeseen, niin noutopizzaa (tai hiilaripizzaa) tai sipsejä en ole syönyt kertaakaan. Oon siitä aika ylpeä, koska oon persompi noille suolaisille (ja helpoille) herkuille. Virallisesti herkkulakkoa olisi tällä hetkellä jäljellä enää kaksi viikkoa (tosin jatkan sitä pidempään lipsumisien takia), joten jätin pizzasta haaveilun sikseen, ja Make kävi kaupasta hakemassa meille kanawokkiainekset. Tosin, syötiin wokki nuudeleiden ja hapanimeläkastikkeen kera, joten ei sekään mikään paras mahdollinen vaihtoehto ollut, mutta pääasia ettei se ollut sitä pizzaa :) Ja oli muuten ihan ylihyvää. Onneksi sitä riittää vielä huomisellekin.



Ilta, pvä 6 - Olin tosiaan illalla niiiiiin loppu, että kävin vain pikaisesti vielä näytön kirjallista läpi ja katsoin loppuillan How I Met Your Motherin 7. kautta. Jaksoin kyllä valvoa puoleenyöhön saakka siitä huolimatta, että olin käytännössä puolikuollut väsymyksestä.
Päivän loput kuvat jäi ottamatta.


Aamu/päivä, pvä 7 - Joo, huomasi kyllä, että oli vähän väsy :D Nukuin melkein kellon ympäri ja heräsin vasta puoli yhdeltätoista. En ees muista koska oon viimeksi nukkunut näin pitkään! Aamulla oli satanut vettä, mutta tuolloin paistoi jo ihanasti kevätaurinko :)
Me lähdettiin iltapäiväksi Lohjalle, joten valmistauduin siinä rauhassa sillä aikaa kun Make kävi kavereidensa kanssa kahvilla.



Naama & hiukset, pvä 7 - Kevätauringon inspiroimana halusin jotain värikästä päälle. Aluksi ei ollut todellakaan mikään oranssi-fiilis, mutta halusin laittaa housujen lisäksi myös mekon, eikä mulla ole mitään muutakaan sopivaa, värikästä mekkoa :D Mä en ole koskaan tykännyt oranssista tai keltaisesta väristä, mutta ilmeisesti noiden kukkien kanssa touhuaminen on siedättänyt mua aika hyvin kumpaankin väriin, eikä ne enää aiheuta kakomisrefleksiä :D
Meikkiä laitoin sen verran normipäivää enemmän, että lisäsin ruskean sävyjä luomille, ja punaista huulipunaa.



Ruoka - Äiti ja Reiska sponssasi meille ravintolapäivällisen, ja käytiin testaamassa Virkkalan italialainen Trattoria Gusto. Puolet viikosta on mennyt karppauksen suhteen ihan perseelleen, kun taas jälleen kerran en oo vaan jaksanut miettiä koko ruokapuolta. Tänään tulikin sitten oikein hiilaritankattua, koska italialainen ruoka nyt vaan ei ole mikään karppaajan unelma, ellei sitten syö pelkkiä antipasteja :D Minä en syönyt. Testastin kana-pesto-pastaa, alkupalaksi otettiin Maken kanssa puoliksi bruchettaa, ja jälkkäriksi vielä banana split. Oli kyllä hyvä ruoka, kana oli tosi mehevää ja pesto hyvää ja ravintolan itse valmistamaa :) Lähti nälkä!




Tärkeintä - Ruuan päälle mentiin vaarille kahville, ja siellä olikin sopivasti puoli sukua paikalla: mun kummit, Hilla ja Mika. En oo tänä vuonna kertaakaan ehtinyt käydä Lohjalla, kun on ollut sen verran paljon koulutehtäviä, joten en oo siis pariin kuukauteen nähnyt vaaria tai ees omaa äitiä! Olikin tosi kiva että tuli nähtyä näin monia taas yhdellä reissulla :)
Äiti ja Reiska oli tuonut Barbadokselta tuliaisina jotain rommikakkuja, ja tarjolla oli lisäksi pullaa. Myönnän, että kaikkia tuli maistettua, eli buu herkkulakon kannalta. Joskin olisin hyvin voinut jättää rommikakut muille, koska en ees tykkää rommin makuisista jutuista! Mut pitihän sitä nyt maistaa.
En viitsinyt ottaa ihmisistä kuvia blogia varten, joten ikuistin vaarin luona olevan seinämaalauksen, jonka mun täti on aikoinaan 70-luvulla siihen maalannut :)



Ilta - Oltiin kotona vasta kahdeksan aikaan, eli meni aika myöhäseksi. Olin kuitenkin päättänyt, että vielä tänään on alotettava mittakaavapiirustukset, tai muuten panikoin niiden kanssa huomenna koko päivän. Niihin menee aina niin helvetisti aikaa! Oli tarkoitus, että teen tänään vaan sommittelun ja lyijykynähahmotelman, mutta sen jälkeenkin oli vielä sen verran hyvä draivi päällä, että tein sen kokonaan valmiiksi. Neljä tuntia siihen taas meni, ja kello on tätä kirjoittaessa jo ihan ylipaljon, mutta oon tosi tyytyväinen, ettei tarvii sitä nyt enää huomenna väkertää! Huomenna sitten viimeinen silmäys kirjalliseen osioon, sen tulostus, ja maanantaina kirjallinen täytyy palauttaa koululle. Sit odotellaankin vaan näyttöviikkoa, ja sit herran haltuun :D



Päivän kuva jäi tänäänkin ottamatta, en muistanut keksiä siihen mitään fiksua -.-

2 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida seinämaalauksen takia: upea :) Laita toki joskus enemmänkin kuvia teoksesta, etenkin jos se yltää läpi koko seinän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sitä on tullut ihailtua monet kerrat :) Tossa kuvassa maalaus on oikeastaan kokonaisuudessaan, se ei tuosta enää jatku. Täti on maalannut mummulan/vaarilan kellarin oveenkin kuvan, mua pelotti se kakarana jostain syystä, täytyy ehkä siitä joskus muistaa ottaa kuva :)

      Poista